Vasiliki1985 Νεοφερμένο μέλος Η Vasiliki1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 18:08 Η Vasiliki1985: #1 10-08-20 18:08 Οποιος γνωρίζει θα χαρώ πολύ να με βοηθήσει. Είμαι διορισμένη ΔΕ νοσηλεύτρια 10 χρονια και ενδιαφέρομαι για Νοσηλευτική στο μητροπολιτικό κολλέγιο μόνο για την αναβάθμιση του πτυχίου μου, για Μεταταξη στο μέλλον. Γίνεται η αναγνώριση; Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 18:23 Η maria20 έγραψε: #2 10-08-20 18:23 Φοιτω στο 2ο έτος της Νοσηλευτικής παδα και θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας που είστε εν ενέργεια νοσηλευτρια ποια η γνώμη σας για την επαγγελματική αποκατάσταση των νοσηλευτών και αν είναι καλή επιλογή σχολής?Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται αν κάποιος διοριστεί και κατέχει και δεύτερο πτυχίο π.χ στη κοινωνική εργασία μπορεί να ζητήσει μετάταξή στη κοινωνική υπηρεσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki1985 Νεοφερμένο μέλος Η Vasiliki1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 19:02 Η Vasiliki1985: #3 10-08-20 19:02 Μαρια μου, όπως βλέπεις και εγώ τον τελευταίο καιρο κάνω αναζήτησή για πανεπιστήμιο, επομένως δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το πανεπιστήμιό σου. Για την Μεταταξη που ρωτάς γνωρίζω πως γίνεται, το βλέπω συχνά σε συναδέλφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinoula Praxis Nikoletaant eleni09kyr Clary Nikoletasch Jimmy20 KyriC Doctorblue Αλκίμαχος Vasiliki1985 panagiotis23 lnesb Dr. Gl. Luminous Ggpg Greg1900 iminspain Ryuzaki Thanos_D hirasawayui angelikitaraxia Κλημεντίνη fmarulezkd Kostakis45 Viedo Vasilis2000kak roud J.Cameron Rene2004 fockos maria20 Memetchi MarcoReus St11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποιος γνωρίζει θα χαρώ πολύ να με βοηθήσει. Είμαι διορισμένη ΔΕ νοσηλεύτρια 10 χρονια και ενδιαφέρομαι για Νοσηλευτική στο μητροπολιτικό κολλέγιο μόνο για την αναβάθμιση του πτυχίου μου, για Μεταταξη στο μέλλον. Γίνεται η αναγνώριση; Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 18:23 Η maria20 έγραψε: #2 10-08-20 18:23 Φοιτω στο 2ο έτος της Νοσηλευτικής παδα και θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας που είστε εν ενέργεια νοσηλευτρια ποια η γνώμη σας για την επαγγελματική αποκατάσταση των νοσηλευτών και αν είναι καλή επιλογή σχολής?Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται αν κάποιος διοριστεί και κατέχει και δεύτερο πτυχίο π.χ στη κοινωνική εργασία μπορεί να ζητήσει μετάταξή στη κοινωνική υπηρεσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki1985 Νεοφερμένο μέλος Η Vasiliki1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 19:02 Η Vasiliki1985: #3 10-08-20 19:02 Μαρια μου, όπως βλέπεις και εγώ τον τελευταίο καιρο κάνω αναζήτησή για πανεπιστήμιο, επομένως δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το πανεπιστήμιό σου. Για την Μεταταξη που ρωτάς γνωρίζω πως γίνεται, το βλέπω συχνά σε συναδέλφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φοιτω στο 2ο έτος της Νοσηλευτικής παδα και θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας που είστε εν ενέργεια νοσηλευτρια ποια η γνώμη σας για την επαγγελματική αποκατάσταση των νοσηλευτών και αν είναι καλή επιλογή σχολής?Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται αν κάποιος διοριστεί και κατέχει και δεύτερο πτυχίο π.χ στη κοινωνική εργασία μπορεί να ζητήσει μετάταξή στη κοινωνική υπηρεσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki1985 Νεοφερμένο μέλος Η Vasiliki1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 19:02 Η Vasiliki1985: #3 10-08-20 19:02 Μαρια μου, όπως βλέπεις και εγώ τον τελευταίο καιρο κάνω αναζήτησή για πανεπιστήμιο, επομένως δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το πανεπιστήμιό σου. Για την Μεταταξη που ρωτάς γνωρίζω πως γίνεται, το βλέπω συχνά σε συναδέλφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια μου, όπως βλέπεις και εγώ τον τελευταίο καιρο κάνω αναζήτησή για πανεπιστήμιο, επομένως δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για το πανεπιστήμιό σου. Για την Μεταταξη που ρωτάς γνωρίζω πως γίνεται, το βλέπω συχνά σε συναδέλφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.