vitruve
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 0!!!!
δν μου βγαζει λεει αλλο διαγωνισμα παρολο που ελειπα δικαιολογημενα!
και ο αλλος μην το χαρακτηρισω και αυτον ,ο διευθυντης δεν κανει τιποτα!
Χεστηκαν που εγω το δινω πανελλαδικα και θα με χαντακωσει!!
Πως γίνεται να μην ελεγχονται ολοι αυτοι?
αμα καποιος εχει προσβασει σε καποιο διαταγμα που να λεει τη συμβαινει με τους μαθητες που απουσιαζουν απο ωριαιες δοκιμασιες η που θα επρεπε να απευθυνθω ,του ειμαι ευγνωμων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

aa144
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεις ότι δεν βγάζεις πάλι άκρη με το διευθυντή, απευθύνσου στη Β/θμια της περιοχής, ανέλυσε το περιστατικό και ρώτησέ τους τι μπορείς να κάνεις.
aa144
Νεοφερμένο μέλος

Εκτός αυτού, με τον καθηγητή που έβαλε το διαγώνισμα σε μάθημα που "ενδιέφερε" πολύ τον μαθητή, έγινε συννενόηση; Ή απλά την κοπάνησε γιατί είχε άδεια από τον Δ/ντή και ο καθηγητής δεν ήξερε τίποτε και το έμαθε εκ των υστέρων;
Και τέλος πάντων θα μάθουμε τι κουβέντα ήταν αυτή με το Δήμαρχο που δεν μπορούσε να γίνει σε άλλη ώρα εκτός των ωρών διδασκαλίας του σχολείου; Ή μήπως αυτό που συζητάμε είναι αν ο σχολικός συνδικαλισμός επιλέγεται να χρησιμοποιείται ως μέσο δημιουργίας προφάσεων και προσωπικού ωφελιμισμού, όπως ακριβώς και ο συνδικαλισμός των ενηλίκων, που φυσικά αποτέλεσε και το παράδειγμα και το κίνητρο πολλών για να ασχοληθούν με τον σχολικό συνδικαλισμό;
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

heracliulas
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

vitruve
Νεοφερμένο μέλος

Τη μερα πριν γραψουμε διαγωνισμα μπηκαν εξωσχολικοι στο σχολειο ,μπηκαν σε μια αιθουσα ριξανε 2 μπουνιες σε ενα παιδι και φυγανε!
Γι αυτο το λογο,επειδη δεν υπαρχει σωστη φυλαξη του σχολειου πηγαμε στο Δημαρχο και κουβεντιασαμε για τα μετρα που πρεπει να παρουμε ωστε να ειναι ασφαλης οι μαθητες στο σχολειο τους...
Τωρα αν εσυ θεωρεις σημαντικοτερο την παρακολουθηση του μαθηματος απο την σωματικη ακαιρεοτητα των μαθητων,με γεια σου με χαρα σου...
Τωρα οσο για το σχολικο συνδικαλισμο που αναφερεις .Πριν παμε στο Δημαρχο ,ολο το σχολειο εκανε αποχη σαν ενδειξει διαμαρτυριας και πηρα εγω το μικροφωνο και προετρεψα τους μαθητες να μπουν για μαθημα και οτι θα αναλαμβανε το 15μελες να απαιτηση την καλυτερη φυλαξη του σχολειου,και ετσι μπηκανε στις ταξεις.Αλλα συμφωνα με σενα επρεπε να μην κανουμε τιποτα σαν εκπροσωποι των μαθητων και να τους αφησουμε να γυροβολανε στο προαυλιο...
Το θεμα δεν το εχω αφησει,αυριο θα παει ο πατερας μου σχολειο ωστε να μιλισει στο διευθυντη.Αν κανει παλι την παπια θα παμε μετα στο γραφειο της Δευτεροβαθμιας...Τα 50 μορια που χανω δεν ειναι τοσο τραγικα και ειδικα για μενα που η σχολη που θελω ειναι αρκετα πιο χαμηλα απο τις δυνατοτητες μου.Αλλα δεν προκειται να το αφησω ετσι....
Iliaso
Περιβόητο μέλος

vitruve
Νεοφερμένο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

οσο για τον aa144...
Τη μερα πριν γραψουμε διαγωνισμα μπηκαν εξωσχολικοι στο σχολειο ,μπηκαν σε μια αιθουσα ριξανε 2 μπουνιες σε ενα παιδι και φυγανε!
Γι αυτο το λογο,επειδη δεν υπαρχει σωστη φυλαξη του σχολειου πηγαμε στο Δημαρχο και κουβεντιασαμε για τα μετρα που πρεπει να παρουμε ωστε να ειναι ασφαλης οι μαθητες στο σχολειο τους...
Τωρα αν εσυ θεωρεις σημαντικοτερο την παρακολουθηση του μαθηματος απο την σωματικη ακαιρεοτητα των μαθητων,με γεια σου με χαρα σου...
Τωρα οσο για το σχολικο συνδικαλισμο που αναφερεις .Πριν παμε στο Δημαρχο ,ολο το σχολειο εκανε αποχη σαν ενδειξει διαμαρτυριας και πηρα εγω το μικροφωνο και προετρεψα τους μαθητες να μπουν για μαθημα και οτι θα αναλαμβανε το 15μελες να απαιτηση την καλυτερη φυλαξη του σχολειου,και ετσι μπηκανε στις ταξεις.Αλλα συμφωνα με σενα επρεπε να μην κανουμε τιποτα σαν εκπροσωποι των μαθητων και να τους αφησουμε να γυροβολανε στο προαυλιο...
Το θεμα δεν το εχω αφησει,αυριο θα παει ο πατερας μου σχολειο ωστε να μιλισει στο διευθυντη.Αν κανει παλι την παπια θα παμε μετα στο γραφειο της Δευτεροβαθμιας...Τα 50 μορια που χανω δεν ειναι τοσο τραγικα και ειδικα για μενα που η σχολη που θελω ειναι αρκετα πιο χαμηλα απο τις δυνατοτητες μου.Αλλα δεν προκειται να το αφησω ετσι....
Καλά τα λες! Λογικά ο πατέρας σου θα αλλάξει τη γνώμη του διευθυντή..Αν όχι, κάνε ότι σου είπαν οι άλλοι! Στη δευτεροβάθμια ολοταχώς!
miv
Επιφανές μέλος

Πιαστον και μίλα του, εξήγησέ του τέλος πάντων, κατόπιν ξανακάνε κουβέντα με Διευθυντή-Υποδιευθυντές κι αν προκύψει, φέρε το θέμα στο Συμβούλιο Διδασκόντων που θα γίνει κάποια στιγμή τώρα εν'οψει της βαθμολογίας. Σε τελικό στάδιο, βάλε τον πατέρα σου ή τη μάνα σου να μιλήσει στον ίδιο το Διευθυντή.
jasonbin
Νεοφερμένο μέλος

Συζήτησε πάντως με τον ίδιο ή με τον διευθυντή ή βάλε κάποιον από τους γονείς σου να πάει να μιλήσει μήπως βγάλεις κάποια άκρη
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.