Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:55 Ο Guest 010589: #1 24-08-12 16:55 θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Η Νηρηίς έγραψε: #2 24-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Μήπως δεν του αρέσει το όνομά σου και προτιμά το επώνυμό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:57 Ο Guest 010589: #3 24-08-12 16:57 μπορει να τον βολευει περισσοτερο επειδη ειναι μικροτερο το επωνυμο μου απο το ονομα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:58 Η Θάλεια έγραψε: #4 24-08-12 16:58 Μήπως σε φωνάζουν πολλά άτομα έτσι; Ίσως το κάνει και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Guest 292010: #5 24-08-12 16:59 Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:56 Η Νηρηίς έγραψε: #2 24-08-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Μήπως δεν του αρέσει το όνομά σου και προτιμά το επώνυμό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:57 Ο Guest 010589: #3 24-08-12 16:57 μπορει να τον βολευει περισσοτερο επειδη ειναι μικροτερο το επωνυμο μου απο το ονομα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:58 Η Θάλεια έγραψε: #4 24-08-12 16:58 Μήπως σε φωνάζουν πολλά άτομα έτσι; Ίσως το κάνει και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Guest 292010: #5 24-08-12 16:59 Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Μήπως δεν του αρέσει το όνομά σου και προτιμά το επώνυμό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:57 Ο Guest 010589: #3 24-08-12 16:57 μπορει να τον βολευει περισσοτερο επειδη ειναι μικροτερο το επωνυμο μου απο το ονομα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:58 Η Θάλεια έγραψε: #4 24-08-12 16:58 Μήπως σε φωνάζουν πολλά άτομα έτσι; Ίσως το κάνει και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Guest 292010: #5 24-08-12 16:59 Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει να τον βολευει περισσοτερο επειδη ειναι μικροτερο το επωνυμο μου απο το ονομα :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:58 Η Θάλεια έγραψε: #4 24-08-12 16:58 Μήπως σε φωνάζουν πολλά άτομα έτσι; Ίσως το κάνει και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Guest 292010: #5 24-08-12 16:59 Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως σε φωνάζουν πολλά άτομα έτσι; Ίσως το κάνει και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Guest 292010: #5 24-08-12 16:59 Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να σου κάνει νάζια. Έτσι ξεκινάνε όλα. -Γεια σας κυρία Παπαδοπούλου,τι κάνετε κυρία Παπαδοπούλου,είστε καλά κυρία Παπαδοπούλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η μαρακι139: #6 24-08-12 17:00 το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το οτι σε φωναζει με το επιθετο σου δεν αποτελει χαρακτηριστικο για να καταλαβουμε αν σε θελει η οχι, πρεπει να τσεκαρεις και αλλα στοιχεια οπως αν σε ''πειραζει'', αν μιλατε παιχνιδιαρικα ε ενταξει υπαρχουν πολλοι τροποι να καταλαβεις τι συμβαινει... μιλησε του και πες του αφου ειμαστε φιλοι γιατι με φωναζεις με το επιθετο μου; αυτο δεν μου αρεσει και να το πας καπως ετσι και αργα η γρηγορα θα το κοψει, ταυτοχρονα πλησιασε τον τρυφερα ωστε να του δωσεις ενα σημαδι οτι σου αρεσει, οχι υπερβολες ομως γτ αν δεν νιωθει το ιδιο μπορει να χαλασει και η φιλικη σας σχεση.. good luck Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Ο Guest 010589: #7 24-08-12 17:00 σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:00 Η Δαλιδά έγραψε: #8 24-08-12 17:00 Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνήσω με τη Θάλεια. Και μένα όλοι σε κάποια περίοδο με φώναζαν τσουφάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:01 Ο Joaquín έγραψε: #9 24-08-12 17:01 Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα δε σημαίνει μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:02 Ο cha0s έγραψε: #10 24-08-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alegki: θα ηθελα την γνωμη σας για κατι ... μου αρεσει ενα αγορι και προς το παρον τουλαχιστον ειμαστε φιλοι ...αλλα με φωναζει με το επιθετο μου .. αυτο σημαινει οτι με βλεπει μονο φιλικα ή δν εχει σημασια και υπαρχει περιπτωση να του αρεσω και γω ; Click για ανάπτυξη... Δε σε θέλει καθόλου. Σε βλέπει φιλικά και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010589 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Ο Guest 010589: #11 24-08-12 17:03 μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:03 Η Θάλεια έγραψε: #12 24-08-12 17:03 Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alegki: σχεδον ολοι με φωναζουν ετσι :Ρ αρα υπαρχει περιπτωση να μην με βλεπει μονο φιλικα ετσι ; Click για ανάπτυξη... Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:05 Ο Insomnie έγραψε: #13 24-08-12 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Εγώ γούσταρα κάποιον, κάποτε, και τον φώναζα με το επίθετό του γιατί όλοι μα όλοι τον φώναζαν έτσι. Είχε καλλιτεχνικό επίθετο βλέπεις. Click για ανάπτυξη... Σταρόβα τον λέγανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Η Θάλεια έγραψε: #14 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνεις........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:06 Ο Joaquín έγραψε: #15 24-08-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Σταρόβα τον λέγανε? Click για ανάπτυξη... Ρουβάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 17:09 Η μαρακι139: #16 24-08-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alegki: μαρακιι39 ναι οντως καπως ετσι ειναι τα πραγματα μεταξυ μας νταξει παιδια σας ευχαριστω ολους.. Click για ανάπτυξη... xαιρομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:29 Ο Jack of Spades: #17 11-09-12 04:29 Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nia Skg Magigi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω απλά σε βλέπει φιλικά και δεν το πάει αλλού...εκτός αν το ονοματεπώνυμό σου είναι κάτι σαν το "Αφροξυλάνθη Μακρή" οπότε δεν έχει κι άλλη επιλογή! Γενικά το να φωνάζεις κάποιον συνέχεια και σε χαλαρό ύφος με το επίθετό του δείχνει μεν μια οικειότητα αλλά προς το φιλικό κομμάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria90 Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:16 Η maria90 έγραψε: #18 11-09-12 08:16 Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ισως να ειναι ντροπαλος.. ισως να σε λενε οι περισσοτεροι ετσι! Αν δεν κανει κινησεις γνκα τοτε ναι ειναι φιλικο (δλδ δεν στο δειχνει καν). Αν και πιστευω -οπως προαναφερθηκε- οτι ισως ειναι η αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2012 στις 12:36 Η Deutsch... Lover: #19 05-11-12 12:36 Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μισω το επιεθτο μου και οσα ατομα με φωναζουν με αυτο! Αν ενα αγορι με φωναζε με εκεινο δεν θα του εδινα σημασια ακομα κι αν μου αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.