natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Η natasoula...: #221 12-09-12 11:43 Εγώ στην εγγραφή θα 'μαι με τον πατέρα μου... Απ' τη στιγμή που δεν έχω ανεβεί για σπίτι κλπ (θα κάνω αίτιση για εστία),και θα είμαι σε τόση απόσταση απ' το σπίτι μου,είπαμε την πρώτη φορά μόνο να 'ρθει κάποιος απ' τους δυο μαζί μου,τουλάχιστον να ξέρουν πού θα βρίσκομαι από δω και πέρα..... Όσο το σκέφτομαι,860 χιλιόμετρα είναι πολλά μάλλον και δεν το 'χω συνειδητοποιήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Ο Nikos Sitys: #222 12-09-12 11:43 Μονος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:45 Ο thanosnt έγραψε: #223 12-09-12 11:45 μονος θα παω κατα πασα πιθανοτητα σιγα μην παω με τους γονεις 18 χρονων ειμαστε μπορουμε να κανουμε μια εγγραφη μονοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 Ο toro el rabiar: #224 12-09-12 12:00 Μάλλον θα πάω μόνος ....Πόσο δύσκολη παίζει να είναι η εγγραφή πια ωστε να χρειάζομαι και κάποιον άλλο...Εκτός αν πάω με κανένα συμφοιτητή γνωστό από εδώ μέσα...οπότε αλλάζει το πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #225 12-09-12 12:05 Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ στην εγγραφή θα 'μαι με τον πατέρα μου... Απ' τη στιγμή που δεν έχω ανεβεί για σπίτι κλπ (θα κάνω αίτιση για εστία),και θα είμαι σε τόση απόσταση απ' το σπίτι μου,είπαμε την πρώτη φορά μόνο να 'ρθει κάποιος απ' τους δυο μαζί μου,τουλάχιστον να ξέρουν πού θα βρίσκομαι από δω και πέρα..... Όσο το σκέφτομαι,860 χιλιόμετρα είναι πολλά μάλλον και δεν το 'χω συνειδητοποιήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Ο Nikos Sitys: #222 12-09-12 11:43 Μονος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:45 Ο thanosnt έγραψε: #223 12-09-12 11:45 μονος θα παω κατα πασα πιθανοτητα σιγα μην παω με τους γονεις 18 χρονων ειμαστε μπορουμε να κανουμε μια εγγραφη μονοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 Ο toro el rabiar: #224 12-09-12 12:00 Μάλλον θα πάω μόνος ....Πόσο δύσκολη παίζει να είναι η εγγραφή πια ωστε να χρειάζομαι και κάποιον άλλο...Εκτός αν πάω με κανένα συμφοιτητή γνωστό από εδώ μέσα...οπότε αλλάζει το πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #225 12-09-12 12:05 Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:45 Ο thanosnt έγραψε: #223 12-09-12 11:45 μονος θα παω κατα πασα πιθανοτητα σιγα μην παω με τους γονεις 18 χρονων ειμαστε μπορουμε να κανουμε μια εγγραφη μονοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 Ο toro el rabiar: #224 12-09-12 12:00 Μάλλον θα πάω μόνος ....Πόσο δύσκολη παίζει να είναι η εγγραφή πια ωστε να χρειάζομαι και κάποιον άλλο...Εκτός αν πάω με κανένα συμφοιτητή γνωστό από εδώ μέσα...οπότε αλλάζει το πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #225 12-09-12 12:05 Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονος θα παω κατα πασα πιθανοτητα σιγα μην παω με τους γονεις 18 χρονων ειμαστε μπορουμε να κανουμε μια εγγραφη μονοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 Ο toro el rabiar: #224 12-09-12 12:00 Μάλλον θα πάω μόνος ....Πόσο δύσκολη παίζει να είναι η εγγραφή πια ωστε να χρειάζομαι και κάποιον άλλο...Εκτός αν πάω με κανένα συμφοιτητή γνωστό από εδώ μέσα...οπότε αλλάζει το πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #225 12-09-12 12:05 Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον θα πάω μόνος ....Πόσο δύσκολη παίζει να είναι η εγγραφή πια ωστε να χρειάζομαι και κάποιον άλλο...Εκτός αν πάω με κανένα συμφοιτητή γνωστό από εδώ μέσα...οπότε αλλάζει το πράγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:05 Ο Eskl1nd έγραψε: #225 12-09-12 12:05 Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περσι ειχα παει με τους δικους μου καθως δεν ειχα με ποιον να τρεχω κτλ. κι αφου αυτοι γουσταρανε να ερθουνε , σιγα.....απ'αυτο θα φανει αν καποιος ειναι 12 χρονων η οχι;Σιγα ρε παιδια....... Τελος παντων , ΠΑΠΕΙ φετος θα παω με μερικους φιλους μου που ηδη φοιτουν εκει απο περσι.....εχω διασυνδεσεις πλεον σε ολα τα τμηματα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Pequeño έγραψε: #226 12-09-12 12:09 Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Ο Eskl1nd έγραψε: #227 12-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Δεν θα πάω καν εγώ. Από το ίντερνετ θα την κάνω! Click για ανάπτυξη... why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Pequeño έγραψε: #228 12-09-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: why u no go !?!? PS: Είναι δυνατόν μέσω internet?? Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι μακριά και δε μπορώ να πάω, ξανά δίνω του χρόνου Ναι καλέ γίνεται!!!! Μέχρι και μνμ στο κινητό μου έστειλαν από το ΤΕΙ να με ενημερώσουν ότι μπορώ να γραφτώ από το ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:19 Η Revekka έγραψε: #229 12-09-12 12:19 Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:24 Η Pequeño έγραψε: #230 12-09-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Τα χαρτιά που χρειάζεται πώς θα τα πας; Click για ανάπτυξη... Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:27 Η Revekka έγραψε: #231 12-09-12 12:27 Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο GhastaL έγραψε: #232 12-09-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Ότι και να σε πω τώρα ψέμματα θα είναι, δεν το έχω ψάξει καθόλου προφανώς τα στέλνεις με φαξ ή ταχυδρομείο (?) Στο μήνυμα μου έστειλαν αυτή τη διεύθυνση https://dionysos.teilar.gr Από ότι βλέπω πάνω δεξιά έχει κουμπί που σε οδηγεί στις οδηγίες.. Μακάρι να μπορούσα να πάω, αλλά δεν :/ Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:34 Η Pequeño έγραψε: #233 12-09-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Κοίτα τι λέει...ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ... Μυρίζομαι ότι απλά είναι ένας τρόπος να τελειώσετε γρηγορότερα όταν πάτε εκεί... Γιατί ας πούμε σίγουρα θα πρέπει κάπου να υπογράψεις...Να δώσεις φωτογραφίες (πες αυτό γίνεται και ηλεκτρονικά)..Να δώσεις αντίγραφα κλπ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Μάλλον πρέπει να πας και εκεί. Αυτό είναι μια πρώτη φάση εγγραφής. Το έχουμε και εμείς στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Click για ανάπτυξη... Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ۞_۞ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:36 Ο Eskl1nd έγραψε: #234 12-09-12 12:36 Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:38 Η Revekka έγραψε: #235 12-09-12 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toro el rabiar Νεοφερμένο μέλος Ο toro el rabiar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο toro el rabiar: #236 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Βασικά παιδιά μισό γιατί με αγχώσατε τώρα Βρήκα και αυτό εδώ https://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=306 Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Revekka έγραψε: #237 12-09-12 12:39 Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού το λέει ξεκάθαρα στο λινκ που μας έδωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Η Pequeño έγραψε: #238 12-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: power puff girls Παράνοια roud Serotonin Μαρία2222 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eskl1nd: Btw , που βρηκαν τα κινητα σας η τα email σας και σας εχουν στειλει μηνυμα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ; Γιατι το'χω ακουσει και απο καποια αλλα ατομα.... Εμενα ο Πειραιας τιποτα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα πλέον τα κινητά είναι δηλωμένα και λογικά μπορούν να το βρουν εύκολα, και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται εγγραφή σε όλα τα ΤΕΙ, εμένα πχ όταν με ήρθε το μνμ έμεινα γιατί ήταν από ΤΕΙ LARISAS και συγκεκριμένα έγραφε "Ζωή, από 11-28/9 μπορείς να γραφτείς στο ΤΕΙ λαρισας απο το σπιτι σου! οδηγίες στη τάδε διεύθυνση, καλές σπουδές" Αρχική Δημοσίευση από toro el rabiar: Δεν θέλω ( πολύ ) να σε κάψω αλλά δεν πας από εκεί καλύτερα για σιγουριά ? Click για ανάπτυξη... Βρε αν είχα την δυνατότητα να πάω θα πήγαινα, λες να πιανόμουν με ίντερνετ και ιστορίες εξ αρχής; Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αααα, οκ!!! Τότε γιατί λένε προεγγραφή..; Click για ανάπτυξη... Θα την πετάξω την πατάτα μου, αλλά μήπως το λέει έτσι γιατί αυτό είναι μόνο για τους πρωτοετείς; Ιδέα ρίχνω δε ξέρω Γιατί κάπου έλεγε ότι δεν ισχύει πχ για ανανέωση εγγραφής ή κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GhastaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:44 Ο GhastaL έγραψε: #239 12-09-12 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το λέει όμως στη σελίδα που έβαλα τώρα, εξηγεί την διαδικασία, δε νομίζω να πάθω καμιά πλάκα μετά Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Pequeño έγραψε: #240 12-09-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Stratosrozer: Συγγνώμη, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει σχέση με την ηλεκτρονική εγγραφή που έχουμε εμείς. Απλώς πρέπει να στείλεις ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Διάβασέ τα καλά ακόμη μια φορά, και μην άγχεσαι! Αν θες, για σιγουριά, πάρε τη γραμματεία να στο επιβεβαιώσει, αλλά πάντως μια ηλεκτρονική εγγραφή δεν είναι και κάτι το παράλογο σήμερα! Πολύ πιθανό (σχεδόν σίγουρο) να συμβαίνει!! Καλή αρχή! Click για ανάπτυξη... Βασικά είχα σκοπό από αύριο να ασχοληθώ να δω τι γίνεται, τι χρειάζεται κλπ Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους ταράξω στα τηλέφωνα, δε παίζει Σε ευχαριστώ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.