Μετεγγραφή από Νομική ΔΠΘ προς Νομική ΕΚΠΑ

borisov

Νεοφερμένο μέλος

Ο borisov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Σκέφτομαι να πάρω μετεγγραφή από Νομική δπθ στη Νομική Εκπα , του χρόνου που θα είμαι 2ο έτος , αξίζει ;

Αν είσαι από Αθήνα ή έχεις σπίτι ή τους παππούδες σου εκεί κτλ. αξίζει, εάν με αυτόν τον τρόπο περιοριστούν τα έξοδα σου και των γονιών σου.
Εάν όχι τότε κινδυνεύεις να μην σου αναγνωριστούν κάποια μαθήματα και να βρεθείς πίσω στις σπουδές σου.
Δεν ξέρω το πρόγραμμα σπουδών των 2 σχολών αλλά λογικά θα έχουν κοινά/παρόμοια μαθήματα οπότε το κόστος της μεταγραφής δεν θα είναι τόσο μεγάλο (θα αξίζει δηλαδή) εάν έχεις και κάποιο όφελος από αυτήν.

Βεβαίως , βέβαια ίσα ίσα μαζέψω 4-6 μόρια δεν ξέρω αν θα το καταφέρω αλλά έχω και άλλη λύση άμα δεν ευδοκιμήσει αυτό

Ό,τι είπε ο Drscientist, εσύ δες αν αξίζει με βάση τις συνθήκες σου. Από μαθήματα εικάζω ότι τα περισσότερα θα αναγνωριστούν, στη χειρότερη σε μερικά να σου ζητηθεί συμπληρωματική εξέταση. Δεν ξέρω τι γίνεται φερ' ειπείν με τα ποινικά (εμείς έχουμε Γενικό Ποινικό και Ειδικό Ποινικό, εσείς νομίζω τα έχετε χωρισμένα σε περισσότερα) και με γενικές αρχές (πάλι εμάς είναι ενιαίο μάθημα).

Ό,τι είπε ο Drscientist, εσύ δες αν αξίζει με βάση τις συνθήκες σου. Από μαθήματα εικάζω ότι τα περισσότερα θα αναγνωριστούν, στη χειρότερη σε μερικά να σου ζητηθεί συμπληρωματική εξέταση. Δεν ξέρω τι γίνεται φερ' ειπείν με τα ποινικά (εμείς έχουμε Γενικό Ποινικό και Ειδικό Ποινικό, εσείς νομίζω τα έχετε χωρισμένα σε περισσότερα) και με γενικές αρχές (πάλι εμάς είναι ενιαίο μάθημα).
Ναι το ξέρω , αλλά δεν με πειράζει , άμα καταφέρω να έρθω θα είναι πολύ ανακουφιστικό και οικονομικά και ψυχολογικά γιατί αντικειμενικά δεν αντέχω το κρύο της Κομοτηνής και το ότι είναι τόσο μικρή πόλη , έχω συνηθίσει το ωραίο χάος της Αθήνας χαχαχα

Ναι το ξέρω , αλλά δεν με πειράζει , άμα καταφέρω να έρθω θα είναι πολύ ανακουφιστικό και οικονομικά και ψυχολογικά γιατί αντικειμενικά δεν αντέχω το κρύο της Κομοτηνής και το ότι είναι τόσο μικρή πόλη , έχω συνηθίσει το ωραίο χάος της Αθήνας χαχαχα
Τότε την έχεις πάρει την απόφασή σου! Κάνε την αίτηση και κάθε επιτυχία εύχομαι, να καταφέρεις να μας* έρθεις!

* Καλά, εγώ ελπίζω να έχω πάρει πτυχίο μέχρι να μας έρθεις εσύ, αλλά τέλος πάντων :P

Τότε την έχεις πάρει την απόφασή σου! Κάνε την αίτηση και κάθε επιτυχία εύχομαι, να καταφέρεις να μας* έρθεις!

* Καλά, εγώ ελπίζω να έχω πάρει πτυχίο μέχρι να μας έρθεις εσύ, αλλά τέλος πάντων :P
αχαχαχαχα , ευχαριστώω , είσαι 4ο έτος λοιπόν ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back