Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 233 μηνύματα.

10-06-25

13:50
Φέτος τελείωσα την Α λυκείου σε ΕΠΑΛ και ήταν πραγματικά χάσιμο χρόνου.Ως γνωστών όλοι ξέρετε την κατάσταση στα ΕΠΑΛ.Ολη την χρονια δεν έμαθα απολύτως τίποτα απλά πήγαινα και καθόμουν σε μια καρέκλα χωρίς να κανω ΤΙΠΟΤΑ.Καθηγητές αδιάφοροι,μαθητές ζώα.Η διεύθυνση ανύπαρκτη.Όσο για τις ειδικότητες που είναι ο κύριος λόγος που πάνε οι περισσότεροι σε επαλ εχω να πω οτι είναι για τα μπάζα και έχει αδιαφορία και απο καθηγητές και απο μαθητές.Αν περιμένεις να μάθεις μια τέχνη απο εκεί σώθηκες και αν δεν εχεις κάποιον συγγενή στο επάγγελμα να σε <<χώσει>> την έκατσες.Με λίγα λόγια περνεις το πτυχίο στο χέρι με μηδενικές γνώσεις πάνω στην ειδικότητα.Μετά απο πολύ σκέψη και με αυτά που έβλεπα κατάλαβα οτι ως εδώ τι κανω με τον εαυτό μου.Σκέφτηκα την λύση του ΓΕΛ μιας και ήταν μονόδρομος και δεν θα είναι τσίρκο αλλά σχολείο.Καθημερινά ένιωθα άσχημα που δεν εκανα και δεν μάθαινα απολύτως τίποτα και το μυαλό άρχιζε και τεμπελιαζε.Το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω είναι πλοίαρχος Ε.Ν είτε απο ΑΕΝ είτε απο ιδιωτική αλλά ακούω πολλά και για τις δυο σχολές και εχω πελαγώσει.Τι πιστευτέ αξίζει αυτή η αλλαγή ? Θα βρω τοίχο στο γενικό ? Τι να κάνω ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.249 μηνύματα.

10-06-25

17:07
Ε αφου το αποφασισες ,καλως εχει ,προχωρα και γοητευε.Η απόφαση έχει παρθεί απλά θέλω να ξερω αν τα πράγματα είναι βατά για κάποιον που θέλει να περάσει αεν και αν βοηθάνε οι καθηγητές σε μαθηματα τα οποία δεν είναι του τομέα που σε ενδιαφέρει πχ αν είμαι β λυκείου θετική κατεύθυνση και ρωτησει ο καθηγητής ποιοι από εσάς θα πάτε του χρόνου οικονομικά και είμαι μέσα σε αυτά τα παιδιά θα βοηθήσει άραγε ο καθηγητής σε μαθηματα φυσικής και χημείας τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν ή και αρχαία ?
Οι καθηγητες στη Β λυκειου θετικη γνωριζουν την κατασταση περι 2-3-4ου πεδιου και δεν ειναι πιεστικοι... αλλωστε ξερουν οτι οι πανελληνιες δεν ειναι δικο τους θεμα καθοτι τις εχουν αναλαβει τα φροντιστηρια.
Και στους προφορικους βαθμους καλοι ειναι... για να σε βοηθησουν μετα στις εξετασεις με τα θεματα της πραπεζας θεματων.
Βεβαια μη περιμενεις στην φυσικη ιδιο βαθμο με ενα αλλο παιδι που σκιζεται σε αυτη...και φυσικα αν εισαι του 5 μην περιμενεις 15..καπου 11.
Ως προς τι πανελληνιες για εισαγωγη στην ΑΕΝ σου εχω πει τι πρεπει να γραψεις απο το 4ο πεδιο.
Και δεν υπαρχει αλλη αξιολογη σχολη στην ελλαδα εκτος ΑΕΝ..μετα πας Βαρνα
Αντε καλη επιτυχια