Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

28-11-21

12:07
Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την paysafe. έχω πολλά χρήματα στον paysafe λογαριασμό μου, πώς γίνεται να τα μεταφέρω σε τραπεζικό λογαριασμό των γονιών μου?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

28-11-21

12:23
χαζη ειναι η pay safe να τα δωσει. Ειναι σαν να πας σε μαγαζι να εξαργυρώσεις δωροεπιταγη , δεν θα παρεις λεφτα ,εσωρουχα θα σου δωσουν.Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την paysafe. έχω πολλά χρήματα στον paysafe λογαριασμό μου, πώς γίνεται να τα μεταφέρω σε τραπεζικό λογαριασμό των γονιών μου?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

28-11-21

13:46
και πού χρησιμεύει? εγώ τι μπορώ να τα κάνω αυτά? μόνο σε εφαρμογές της play store? χαχαχχαζη ειναι η pay safe να τα δωσει. Ειναι σαν να πας σε μαγαζι να εξαργυρώσεις δωροεπιταγη , δεν θα παρεις λεφτα ,εσωρουχα θα σου δωσουν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

28-11-21

13:52
και πού χρησιμεύει? εγώ τι μπορώ να τα κάνω αυτά? μόνο σε εφαρμογές της play store? χαχαχ
σκοπος της ειναι να αγοραζεις πραγματα.
απο την στιγμη που τους τα εδωσες ειναι σαν να αγορασες κατι ,αλλα δεν ξερεις ακομα τι.
ε και πλεϊ στορ , αλλα και ρουχαλακια ,κραγιονακια, βραχιολακια , ποδηλατο, βιολι οτι θες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

13:55
από πού τα αγοράζουμε αυτά?σκοπος της ειναι να αγοραζεις πραγματα.
απο την στιγμη που τους τα εδωσες ειναι σαν να αγορασες κατι ,αλλα δεν ξερεις ακομα τι.
ε και πλεϊ στορ , αλλα και ρουχαλακια ,κραγιονακια, βραχιολακια , ποδηλατο, βιολι οτι θες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-11-21

13:56
σε οποιο ιντερνετικο μαγαζι θελεις , ολα εχουν pay safeαπό πού τα αγοράζουμε αυτά?
Ολα τα εχουν ,το μονο που δε πουλανε ειναι σχεσεις.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-11-21

13:58
εγώ δεν έχω βρει κανένα με paysafeσε οποιο ιντερνετικο μαγαζι θελεις , ολα εχουν pay safe
Ολα τα εχουν ,το μονο που δε πουλανε ειναι σχεσεις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

28-11-21

14:01
Τι να πω καλη μου δεν ειμαι φαν του ιντερνετικου ψωνισματος αλλα ετσι ξερω,εγώ δεν έχω βρει κανένα με paysafe
λαθος ? ισως
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-11-21

15:35
Επειδή ψωνίζω συχνά online λίγο σπάνια υπάρχει η επιλογή της pay safe. Σε φυσικό κατάστημα δεν το δέχονται;;;εγώ δεν έχω βρει κανένα με paysafe
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.