Μεταπτυχιακό στο marketing ή κατατακτήριες για παιδαγωγικά;

userguest

Νεοφερμένο μέλος

Ο userguest αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Προς το παρόν καλή έχουν. Όσοι γνωστοί μου αποφοίτησαν από το παιδαγωγικό σχεδόν αμέσως έγιναν αναπληρωτές και ένας καλός μου φίλος εδώ και 2 χρόνια έχει διοριστεί σε μόνιμη θέση. Δεν σου λέω πως είναι τρελά τα λεφτά αλλά σκέψου τι γίνεται πχ στις φιλολογικές σχολές. Η ανάρτηση του νηματοθέτη νομίζω σε καλύπτει.
Τώρα τι να σου πω, λες από φετίχ να πηγαίνουν όλοι αυτόι οι πτυχιούχοι να δίνουν κατατακτήριες στο παιδαγωγικό;
Εννοείται αν δεν πιστεύεις εμένα δες και τα ποστ των παιδιών παραπάνω.
μονο με ενα πτυχιο παντως οχι

jYanniss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Αν είσαι και από καμια Αθήνα ειναι και δεδομένο ότι δουλεύεις στον τόπο σου. Βασικα αν δεν είσαι από καμιά βόρεια Ελλάδα μάλλον θα δουλεύεις στον τόπο σου ή πολυ κοντά σε αυτόν.
Τι εννοείς εδώ!! Δηλαδή αν είναι κάποιος από τη βόρεια Ελλάδα δεν μπορεί να δουλεύει στον τόπο του!!

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 60 μηνύματα.
μονο με ενα πτυχιο παντως οχι
Άλλαξες θέμα. Είπες ότι τα παιδαγωγικά δημοτικής δεν έχουν ανταγωνισμό σε ότι αφορά τις κατατακτήριες . Αυτό δεν ισχύει και στο αποδείξανε με τεκμήρια.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 552 μηνύματα.

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
Τι εννοείς εδώ!! Δηλαδή αν είναι κάποιος από τη βόρεια Ελλάδα δεν μπορεί να δουλεύει στον τόπο του!!
Η βόρεια Ελλάδα είναι από τις πιο «δύσκολες» περιοχές για όλες τις ειδικότητες. Κάποτε, μετά απο χρόνια προϋπηρεσίας είναι δυνατόν αλλά πρέπει κάποιος να είναι προετοιμασμένος ότι για κάποιες χρονιές θα δουλεύει μακριά.

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 223 μηνύματα.

userguest

Νεοφερμένο μέλος

Ο userguest αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Ο νηματοθέτης είναι απόφοιτος φιλολογίας με μεταπτυχιακό οπότε θα έχει μόρια και από εκεί (πέρα από ξένες γλώσσες, βαθμό πτυχίου κτλ).
εγω γενικα το ειπα αλλα ας ειναι.εχετε δικιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια