Η συμπεριφορά ίσως σας ξενίζει λιγάκι, αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσατε εσείς δηλαδή, αν σας έγραφαν επιδεικτικά αλλά με ύφος τυχαίο (ώστε να μην καρφώνονται ότι το κάνουν επίτηδες), αν δεν σας καλημέριζαν πάντα ή αν λέγατε καλημέρα χωρίς να εισπράξετε ανάλογα, κλπ. Μετά από ένα σημείο νομίζω ότι κάποιος αρχίζει και παγώνει χειρότερα από αυτούς! Δεν λέει ούτε καληνύχτα.

Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει η παιδεία του Πέτρου Ευθυμίου και Αρσένη (υπουργών του κλεφτοπασόκ) με την οποία έγινα ενήλικας και η Εράσμια προτεσταντική παιδεία που έγιναν ενήλικες αυτοί παίζοντας ποδοσφαιράκι στο κινητό.
Πάντως και σε Πανεπιστήμια στην Ολλανδία και Σουηδία, που υποτίθεται ότι κάπως πιο "διεθνικά" έχω ακούσει περιστατικά όπου ο καθηγητής στην αίθουσα μαζί με τους ντόπιους φοιτητές να αλλάζουν την γλώσσα διδασκαλίας στην μητρική τους αδιαφορώντας για τους πιθανούς αλλοδαπούς φοιτητές ή αν ο ιστότοπος γράφει Αγγλικά. Ειδικά οι Ολλανδοί είναι λίγο άξεστοι σοβινιστές και συνήθως εκδηλώνονται κάπως απρόβλεπτα.