BooS Νεοφερμένο μέλος Η BooS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:15 Η BooS έγραψε: #1 18-12-21 00:15 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω με πτυχίο από κολλέγιο σε ποιες χώρες μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό γιατί μου είπαν ότι οκ ακαδημαϊκά δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα αλλα άμα πας στο εξωτερικό μια χαρά αναγνωρίζονται Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:36 Ο Guest 881237: #2 18-12-21 10:36 Κι εμένα αυτό μου είχαν πει όταν ρώτησα,δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας. Ανάλογα το σύστημα που υπάρχει σε καμία. Φαντάζομαι ότι σε κάποια,ίσως στα περισσότερα,θα μπορέσεις. Σίγουρα πάντως μπορείς στα πανεπιστήμια που συνεργάζεται το κολλέγιο πχ το μητροπολιτικό με το queen Margaret Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω με πτυχίο από κολλέγιο σε ποιες χώρες μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό γιατί μου είπαν ότι οκ ακαδημαϊκά δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα αλλα άμα πας στο εξωτερικό μια χαρά αναγνωρίζονται
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:36 Ο Guest 881237: #2 18-12-21 10:36 Κι εμένα αυτό μου είχαν πει όταν ρώτησα,δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας. Ανάλογα το σύστημα που υπάρχει σε καμία. Φαντάζομαι ότι σε κάποια,ίσως στα περισσότερα,θα μπορέσεις. Σίγουρα πάντως μπορείς στα πανεπιστήμια που συνεργάζεται το κολλέγιο πχ το μητροπολιτικό με το queen Margaret
Κι εμένα αυτό μου είχαν πει όταν ρώτησα,δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας. Ανάλογα το σύστημα που υπάρχει σε καμία. Φαντάζομαι ότι σε κάποια,ίσως στα περισσότερα,θα μπορέσεις. Σίγουρα πάντως μπορείς στα πανεπιστήμια που συνεργάζεται το κολλέγιο πχ το μητροπολιτικό με το queen Margaret