Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα.

13-08-25

08:30
Με πρόγραμμα βγαίνει σίγουρα , γιατί ξέρω άτομο που έκανε κάτι παρόμοιο .Έκανα αίτηση για μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ...Με δουλειά 7-2, 4 παιδιά στο σπίτι (συγνώμη, 3, το ένα σπουδάζει) πόσο βατό θα είναι? Το διάβασμα δε με φοβίζει, απλώς αγχώνομαι αν θα μπορέσω να τα οργανώσω καλά γιατί δε θέλω να κάνω πασαλείμματα ούτε στη δουλειά ούτε στο μεταπτυχιακό (αν με πάρουν...).
Η καθηγήτρια ,που μου έκανε ιδιαίτερα στην έκθεση , δούλευε κάθε μέρα από τις 15:00 μέχρι τις 22:00, Δευτέρα με Σάββατο , κάνοντας ιδιαίτερα , ενώ παράλληλα έκανε μεταπτυχιακό εξ' αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είχε δύο παιδία στο σπίτι .
Την είδα πριν από λίγες μέρες και μου είπε οτι την μια χρονιά που σπούδαζα έκανε και άλλο μεταπτυχιακό ...
Καλή σας επιτυχία !
marpa
Νεοφερμένο μέλος
Η marpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

13-08-25

10:12
Ευχαριστώ πάρα πολύ,καλή συνέχεια στις σπουδές σου,έχω γιο στην ηλικία σου

Αυτό για το ΕΚΠΑ με μπέρδεψε,εγώ στο ΕΑΠ έκανα αίτηση...Τρελαίνομαι για κουλ μαμαδες
Καλε αντε παρε 2 ΘΕ αφου έτσι σου εχει καρφωθει.
Τα διαδικτυακά μαθηματα στο Εαπ γινονται μονο απογευμα γιατι το πρωι οι καθηγητες ειναι αλλου.
Οι συναντήσεις δια ζωσης στο εκπα τα σαββατοκυριακα γινονται μονο πρωι στις 10 γιατι οι καθηγητες ερχονται απο μακρια και πρεπει να επιστρεψουν
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.585 μηνύματα.

13-08-25

10:30
Να το χαιρεσαι... θα ειναι περήφανος για την μαμα του.Ευχαριστώ πάρα πολύ,καλή συνέχεια στις σπουδές σου,έχω γιο στην ηλικία σου
Αυτό για το ΕΚΠΑ με μπέρδεψε,εγώ στο ΕΑΠ έκανα αίτηση...
Ναι στο Εαπ εκανες αιτηση... το Εαπ ομως ειναι ανοικτο δεν εχει αιθουσες διδασκαλιας στην αθηνα...κατι γραφεια εχει... οποτε νοικιαζει αιθουσες στο εκπα ( φιλοσοφικη, πληροφορικη, βιολογια, μαθηματικο κλπ) για να κανει τις μηνιαίες δια ζωσης συναντησεις καθηγητη και ομαδας φοιτητων (4ωρη) οπου ο καθηγητης περνα την υλη της περιοδου που ετρεξε και λυνει αποριες. Αυτο ειναι η καλυτερη στιγμη του εαπ. Για τα μακρυνα παιδια το κανανε διαδικτυακά. Αυτα γινοταν μεχρι κοβιτ ..μετα το κανανε ολο διαδικτυακό ..ελπιζω να το επανεφεραν.
marpa
Νεοφερμένο μέλος
Η marpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

13-08-25

10:36
Κάτσε εγώ μένω Μακεδονία, εγώ διάβασα για 3 ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις ανά ενότητα....μονο για την πρακτική που είναι αργότερα, αφού τελειώσουν οι 8 θεματικές λέει δια ζώσης....για 2 εβδομάδες Πάτρα νομίζω,είναι διίδρυματικο το ΜεταπτυχιακόΝα το χαιρεσαι... θα ειναι περήφανος για την μαμα του.
Ναι στο Εαπ εκανες αιτηση... το Εαπ ομως ειναι ανοικτο δεν εχει αιθουσες διδασκαλιας στην αθηνα...κατι γραφεια εχει... οποτε νοικιαζει αιθουσες στο εκπα ( φιλοσοφικη, πληροφορικη, βιολογια, μαθηματικο κλπ) για να κανει τις μηνιαίες δια ζωσης συναντησεις καθηγητη και ομαδας φοιτητων (4ωρη) οπου ο καθηγητης περνα την υλη της περιοδου που ετρεξε και λυνει αποριες. Αυτο ειναι η καλυτερη στιγμη του εαπ. Για τα μακρυνα παιδια το κανανε διαδικτυακά. Αυτα γινοταν μεχρι κοβιτ ..μετα το κανανε ολο διαδικτυακό ..ελπιζω να το επανεφεραν.
....
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.585 μηνύματα.

13-08-25

10:57
Ε σωστα διαβασες... 3 συναντησεις το εξαμηνο 6 το χρονο...αλλα αφου εισαι μακεδονια σιγουρα διαδικτυακές...αν εισουν θεσσαλονικη μπορει να ηταν και δια ζωσης ...αλλα ως φαινεται τους βολεψε το εξ αποστασεως... Αυτον που εβαλε διοικητη η κεραμεως ( ενα βλημα) κατεστρεψε το εαπ.Κάτσε εγώ μένω Μακεδονία, εγώ διάβασα για 3 ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις ανά ενότητα....μονο για την πρακτική που είναι αργότερα, αφού τελειώσουν οι 8 θεματικές λέει δια ζώσης....για 2 εβδομάδες Πάτρα νομίζω,είναι διίδρυματικο το Μεταπτυχιακό
....
Aπλα θα συνεχισεις να εισαι ενα αριθμος μητρωου και οχι η marpa.
Ναι αυτο με την πατρα τον αυγουστο στις εκει κεντρικες εγκαταστασεις του εαπ ειναι αλλο στρορυ... εκει πανε και οι θετικοι για να κανουν μεζεμενα στα εργαστηρια τους.Παλια τους κανονιζε και ξενοδοχειο 3-4* με 30€/ημερα
marpa
Νεοφερμένο μέλος

13-08-25

11:11
Αριθμός όχι, πάντα η Μαρία θα ειμαι,θέλω να πιστεύω κ να ελπίζω κ να εύχομαι...Ε σωστα διαβασες... 3 συναντησεις το εξαμηνο 6 το χρονο...αλλα αφου εισαι μακεδονια σιγουρα διαδικτυακές...αν εισουν θεσσαλονικη μπορει να ηταν και δια ζωσης ...αλλα ως φαινεται τους βολεψε το εξ αποστασεως... Αυτον που εβαλε διοικητη η κεραμεως ( ενα βλημα) κατεστρεψε το εαπ.
Aπλα θα συνεχισεις να εισαι ενα αριθμος μητρωου και οχι η marpa.
Ναι αυτο με την πατρα τον αυγουστο στις εκει κεντρικες εγκαταστασεις του εαπ ειναι αλλο στρορυ... εκει πανε και οι θετικοι για να κανουν μεζεμενα στα εργαστηρια τους.Παλια τους κανονιζε και ξενοδοχειο 3-4* με 30€/ημερα

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

13-08-25

11:17
Ναι οκ η μαρια θα εισαι... αλλα τωρα εσυ εχεις πειρα στην επικοινωνια... τι σημαινει για τον δασκαλο να μιλα σε μια οθονη και τι για σενα να βλεπεις και να απαντας σε οθονη.. Δεν ειναι το χαρτι που θα σου δωσουν ειναι η διαδικασια που θα γεμισει την ψυχη σου..Αριθμός όχι, πάντα η Μαρία θα ειμαι,θέλω να πιστεύω κ να ελπίζω κ να εύχομαι...![]()
Εδω ειχε βγει ο δρακουλας μετα τις απογορευεσεις του κοβιτ και ειπε οτι το διαδυκτιακο μαθημα δεν ειναι ο σωστος τροπος διδασκαλιας και το απαγορεψε στα πανεπιστημια.
marpa
Νεοφερμένο μέλος

13-08-25

11:25
Ελπίζω να μη γεμίσει η διαδικασια την ψυχή μου...να γεμισω γνωσεις κ μεχρι εκεί......η αλήθεια είμαι εξοικειωμένη με το διαδικτυακό λόγω σεμιναρίων για τη δουλειά κ λόγω δουλειάς μπροστά σε υπολογιστή σχεδον όλο το ωράριο....τι να σου πω, αν ο Θεός θέλει , θα με πάρουν αν είναι για το κακό μου δε θα με πάρουν και τέλος....
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

13-08-25

11:27
καλα οτι πεις..θα σε παρουν ..δεν εχουν πολλες συμμετοχες... και εχουν πολλους καθηγητες.Ελπίζω να μη γεμίσει η διαδικασια την ψυχή μου...να γεμισω γνωσεις κ μεχρι εκεί......η αλήθεια είμαι εξοικειωμένη με το διαδικτυακό λόγω σεμιναρίων για τη δουλειά κ λόγω δουλειάς μπροστά σε υπολογιστή σχεδον όλο το ωράριο....τι να σου πω, αν ο Θεός θέλει , θα με πάρουν αν είναι για το κακό μου δε θα με πάρουν και τέλος....
marpa
Νεοφερμένο μέλος

16-08-25

11:29
Το σκέφτηκα το ξανασκεφτηκα,αγχώθηκα κιόλας με όσα διάβαζα....αν με πάρουν λοιπόν θα το πάω σιγά σιγά όπως το to the point παράδειγμα με το νέο αυτοκίνητο που έφερες...αλλιώς ή που θα πάνε όλα κουβά ή που θα υποφέρουν ο σύζυγος κ τα παιδιά μου....σε ευχαριστώ, καμιά φορά κάποιος αποστασιοποιημενος τα βλέπει πιο καθαρά...σεμνααααα... πολυτεκνη μανα και βιαστικη?
Αμα παρεις 2 και η μια παει κουβα σου δινουν μεν 2 χρονια εξεταστικης αλλα 1 χρονο παρακολουθησης ( νομιζω... ε).
Αμα παρεις ενα νεο αυτοκινητο δεν το πας στα κοκκινα απο την αρχη... στην αρχη 2000 στροφες για τα πρωτα 1000χιλιομετρα και μετα του βγαζεις τα ματια.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

16-08-25

11:33
ε ναι ευγε.. πρωτο εξαμηνο μια θεματικη... και μετρας ..ε και μετα τα εκτοξευεις.Το σκέφτηκα το ξανασκεφτηκα,αγχώθηκα κιόλας με όσα διάβαζα....αν με πάρουν λοιπόν θα το πάω σιγά σιγά όπως το to the point παράδειγμα με το νέο αυτοκίνητο που έφερες...αλλιώς ή που θα πάνε όλα κουβά ή που θα υποφέρουν ο σύζυγος κ τα παιδιά μου....σε ευχαριστώ, καμιά φορά κάποιος αποστασιοποιημενος τα βλέπει πιο καθαρά...
Αμα εχεις οικογενεια εχεις απ ολα....αμα δεν εχεις... ? δεν εχεις ουτε μεταπτυχιακο.
marpa
Νεοφερμένο μέλος

16-08-25

11:39
Απαντάς πολύ ώριμα για την ηλικία σου...έτσι είναι....όταν είσαι μόνος κανε 5 μάστερ κ 2 Διδακτορικά, με οικογένεια...Αν το τολμήσεις,θέλει πιο χαλαρά,αλλιώς θα τα χάσεις όλα...δεν αξίζει....κ πάλι ευχαριστώ,θα μπω να πω νέα το Σεπτέμβριο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

16-08-25

11:45
Ναι ετσι ειναι...το να σκεφτεσαι δεν ειναι θεμα ηλικιας ...αμα θες το κανεις...εικονες πολλες εχουμε ....αρκει να θες να εκφραζεις τις σκεψεις (πασε ειναι)... ναι κανε 5 μαστερ να χαζεψεις... τα πανεπιστημια δεν διδασκουν αρωμα ζωης... διδασκουν αποψεις καποιων ..ε δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και σωστες.Απαντάς πολύ ώριμα για την ηλικία σου...έτσι είναι....όταν είσαι μόνος κανε 5 μάστερ κ 2 Διδακτορικά, με οικογένεια...Αν το τολμήσεις,θέλει πιο χαλαρά,αλλιώς θα τα χάσεις όλα...δεν αξίζει....κ πάλι ευχαριστώ,θα μπω να πω νέα το Σεπτέμβριο
Παραδειγμα
Μεχρι καποια χρονια οποιος απεδιδε μαζα στο ηλεκτρονιο...κατευθειαν πειθαρχικο και διαγραφη απο το φυσικο...
Ελα ντε που εχει μαζα το ηλεκτρονιο τωρα?
Να παρε και μια φυλή που δεν θελει να σκεφτεται
marpa
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα, έχω νέα, με πήραν στο μεταπτυχιακό, αρχές Οκτωβρίου ξεκινάμε.Wish me luck!!!Βασικά, καλή δύναμη κι υπομονή ευχηθείτε μου!
Αυτά είναι τα παιδιά μου κι οι υποχρεώσεις χαχα!

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ευγε (το ειξερα αλλα εσυ ειχες αμφιβολιες).Καλημέρα, έχω νέα, με πήραν στο μεταπτυχιακό, αρχές Οκτωβρίου ξεκινάμε.Wish me luck!!!Βασικά, καλή δύναμη κι υπομονή ευχηθείτε μου!Αυτά είναι τα παιδιά μου κι οι υποχρεώσεις χαχα!
Ευγε σε σενα και πιο πολυ ευγε στα παιδια που θα το αντεξουν και κυριως στον σύζυγο.
Καλοταξιδο να ειναι
marpa
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ, τα παιδιά τα 2 χάρηκαν πολύ, τα άλλα 2 ακόμη δεν το ξέρουν
, ο σύζυγος γκρινιάζει πότε θα προλάβω λέει...κι ο Θεός βοηθός, Γιάννηηηηηη!! 

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οι συζηγοι ειναι οι πιο βολικοι ανθρωποι στο κοσμο..και θα συνηγορησει και θα καμαρωνει και θα βοηθησει αδιαμαρτυρητα.Ευχαριστώ, τα παιδιά τα 2 χάρηκαν πολύ, τα άλλα 2 ακόμη δεν το ξέρουν, ο σύζυγος γκρινιάζει πότε θα προλάβω λέει...κι ο Θεός βοηθός, Γιάννηηηηηη!!
![]()
Αλλα και εσυ σπαθι... και κανενα ''λουκουμακι'' και κεφτεδακι και οτι μπορεις τελος παντων....Και η μουρμουρα κομμένη
Για τα μικρα αδιαφορο..ηδη απεχθάνονται τα μαθηματα.. υπομονη και κατανοηση.
marpa
Νεοφερμένο μέλος

Ίδια η Βουγιουκλάκη είμαι, χαχα, καμία σχέση!Οι συζηγοι ειναι οι πιο βολικοι ανθρωποι στο κοσμο..και θα συνηγορησει και θα καμαρωνει και θα βοηθησει αδιαμαρτυρητα.
Αλλα και εσυ σπαθι... και κανενα ''λουκουμακι'' και κεφτεδακι και οτι μπορεις τελος παντων.
Για τα μικρα αδιαφορο..ηδη απεχθάνονται τα μαθηματα.. υπομονη και κατανοηση.
Οι δυο γιοι μου είναι του διαβάσματος (έχουν να μοιάξουν), οι άλλοι δυο είναι των αθλημάτων...Καλά, δεν είναι όλοι οι σύζυγοι βολικοί , μη με τρελαίνεις τώρα...κεφτεδάκια άρχισα να κάνω πάρα πολύ ωραία τώρα τελευταία, χαχ, θα τους ταράξω στον κεφτέ λοιπόν....

Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα.

Συγχαρητήρια !!!! Σας εύχομαι οτι καλύτερο .Μην ανησυχείτε ,όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά-σιγά ...Καλημέρα, έχω νέα, με πήραν στο μεταπτυχιακό, αρχές Οκτωβρίου ξεκινάμε.Wish me luck!!!Βασικά, καλή δύναμη κι υπομονή ευχηθείτε μου!Αυτά είναι τα παιδιά μου κι οι υποχρεώσεις χαχα!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ολοι οι πατεραδες ειναι βολικοι//ειδικα οι πολυτεκνοι γιατι απλα ξερουν οτι χωρις εσενα δεν ''υπαρχει'' οικογενεια.Ίδια η Βουγιουκλάκη είμαι, χαχα, καμία σχέση!
Οι δυο γιοι μου είναι του διαβάσματος (έχουν να μοιάξουν), οι άλλοι δυο είναι των αθλημάτων...Καλά, δεν είναι όλοι οι σύζυγοι βολικοί , μη με τρελαίνεις τώρα...κεφτεδάκια άρχισα να κάνω πάρα πολύ ωραία τώρα τελευταία, χαχ, θα τους ταράξω στον κεφτέ λοιπόν....Έχω ήδη κάνει πλάνο διαβάσματος και εργασιών στο σπίτι, γραφείο κλπ ελπίζω να μου βγει...Να χρησιμέψουν και τα σεμινάρα διαχείρισης χρόνου στο εκδδα ντε...
Δεν ξερω τι πας να απουδασεις αλλα εχω μια γενικη συμβουλη αμα θες.
Ο καθηγητής που θα εχεις προερχεται απο τα συμβατικα πανεπιστημια και ειναι παλιος και διαλεγμενος.
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ταλαιπωρημενοι απο την ανευθυνοτητα και τις απαιτησεις των συμβατικων φοιτητων.
Δεν τον ενδιαφερει αν ξερεις... τον ενδιαφερει αν μπορεις να σκεφτεσαι και η διψα που εχεις να μαθεις και η ευγενεια.
Αρεσκονται σε αυτους που σπουδαζουν για χομπι εναντι αυτων που θελουν μονο χαρτι για δουλεια...και κυριως σκέφτονται
Θα μπορεις να ρωτας οτι θες αλλα προσεξε τι θα ρωτας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Leo21
- Msp1
- Natsuko
- Mixalis!
- blissele
- Corfu kitty
- quarterlifecrisis
- charmander
- Dr.Katalyst
- MariaApo
- Vera
- Drscientist
- FNC_Sophia
- abyssiniancat
- marpa
- redpointer
- gianikit
- Lathy
- Huener
- aris65
- GeorgePap2003
- Helen06
- sophieee
- johnsala
- Wonderkid
- Ilias__
- tzoulio
- SKG
- Entropy24
- Dora140303
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- nick34
- lain
- Kafkinos
- bigguy
- panosT436
- Τρελας123
- friesnchocolate
- Unboxholics
- thenutritionist
- XRY
- sakplat
- ang12_012
- anna_6
- Geraldsaga
- Alucard
- P.Dam.
- donpablo
- Steliosgkougkou
- elefther1ou_
- thewitcher
- Atrlef
- Leo komm
- Hased Babis
- gaidouri
- pgn
- E.Z
- Κλημεντίνη
- Giannismsn
- Sotiris 12
- jYanniss
- shuuu
- Than003
- Nala
- foxypup
- zoed
- andreouk
- Vagelis30
- many of Filip
- giorgos8907
- KaterinaL
- mihalisandreakos@gma
- PanMoonlight
- sophiaa
- hello1234
- olakalathapane
- Steve9393
- Philologist
- chris2799
- Ria99
- N3stwr
- apla
- alextheo
- natalia86
- manos1234567
- Johnnys
- DENVER
- ag97
- Θανασης Α.
- Intravenous_drug
- Revekka
- Serotonin
- Chevaggelia
- panos007
- Ggpg
- lnesb
- Jocaste
- Trolling Stones
- tsiobieman
- St11
- Slytherin
- Thanos_D
- Cassano
- jul25
- Viedo
- Memetchi
- iminspain
- fmarulezkd
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- cel123
- Steffie88
- J.Cameron
- civilian
- Rene2004
- Johnman97
- eukleidhs1821
- Vold
- Ryuzaki
- Έμμα
- maria20
- stefan
- igeorgeoikonomo
- Kostakis45
- MarcoReus
- neste
- Belle26
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.