LefKok93 Νεοφερμένο μέλος Ο LefKok93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:14 Ο LefKok93 έγραψε: #1 12-06-22 22:14 Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:17 Ο archaios19: #2 12-06-22 22:17 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 LefKok93 Νεοφερμένο μέλος Ο LefKok93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:32 Ο LefKok93 έγραψε: #3 12-06-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά τα έχω ήδη δει.Εννοούσα γενικά κάτι έξτρα,πέρα από τα βασικά,πιθανότατα από φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Grace Νεοφερμένο μέλος Η Grace αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Η Grace έγραψε: #4 13-07-22 23:23 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα τελικά έβγαλες άκρη? ρωτάω γιατι και εγω έχω τις ίδιες απορίες. Εκανα την αίτηση και ψαχνω πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu Rico77 Grace Yiorgosk george777 Φινεύς giannhs2001 angies constansn augustine Panagiotis849 Alexecon1991 Meow ΘανάσοςG4 Nala korlef sophiaa LefKok93 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ!
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:17 Ο archaios19: #2 12-06-22 22:17 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2022 LefKok93 Νεοφερμένο μέλος Ο LefKok93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:32 Ο LefKok93 έγραψε: #3 12-06-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά τα έχω ήδη δει.Εννοούσα γενικά κάτι έξτρα,πέρα από τα βασικά,πιθανότατα από φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Grace Νεοφερμένο μέλος Η Grace αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Η Grace έγραψε: #4 13-07-22 23:23 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα τελικά έβγαλες άκρη? ρωτάω γιατι και εγω έχω τις ίδιες απορίες. Εκανα την αίτηση και ψαχνω πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu Rico77 Grace Yiorgosk george777 Φινεύς giannhs2001 angies constansn augustine Panagiotis849 Alexecon1991 Meow ΘανάσοςG4 Nala korlef sophiaa LefKok93 ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html
LefKok93 Νεοφερμένο μέλος Ο LefKok93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2022 στις 22:32 Ο LefKok93 έγραψε: #3 12-06-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά τα έχω ήδη δει.Εννοούσα γενικά κάτι έξτρα,πέρα από τα βασικά,πιθανότατα από φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Grace Νεοφερμένο μέλος Η Grace αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Η Grace έγραψε: #4 13-07-22 23:23 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα τελικά έβγαλες άκρη? ρωτάω γιατι και εγω έχω τις ίδιες απορίες. Εκανα την αίτηση και ψαχνω πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλησπέρα! Για την προκήρυξη, την ύλη και άλλες πληροφορίες, δες εδώ: https://www.arch.uoa.gr/metaptyxiake...-contemporary-history-and-history-of-art.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτά τα έχω ήδη δει.Εννοούσα γενικά κάτι έξτρα,πέρα από τα βασικά,πιθανότατα από φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.
Grace Νεοφερμένο μέλος Η Grace αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιουλίου 2022 στις 23:23 Η Grace έγραψε: #4 13-07-22 23:23 Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα τελικά έβγαλες άκρη? ρωτάω γιατι και εγω έχω τις ίδιες απορίες. Εκανα την αίτηση και ψαχνω πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις.
Αρχική Δημοσίευση από LefKok93: Καλησπέρα. Επειδή δεν βρίσκω καμία σχετική πληροφορία πουθενά αλλού,θα ήθελα την βοήθειά σας.Σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό που αναφέρω στο ΕΚΠΑ.Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό και την ύλη εξέτασης για τις εισαγωγικές εξετάσεις θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα τελικά έβγαλες άκρη? ρωτάω γιατι και εγω έχω τις ίδιες απορίες. Εκανα την αίτηση και ψαχνω πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις.