Scorpop1 Νεοφερμένο μέλος Ο Scorpop1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2021 στις 20:23 Ο Scorpop1 έγραψε: #1 24-04-21 20:23 Κάποιος που να έχει κάνει το μεταπτυχιακό δίκαιο και οικονομικά (Msc Law and economics) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας; Ή το δίκαιο και οικονομικά στις ενεργειακές αγορές στο ΟΠΑ (msc law and economics in energy markets); Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια/άποψη/εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 25 Απριλίου 2021 στις 13:36 Ο xristaras9: #2 25-04-21 13:36 Αυτό ίσως να βοηθούσε περισσότερο τους νομικούς να το κάναν στα μάστερ δεν ξέρω εσύ τι αντικείμενο σπουδών έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scorpop1 Νεοφερμένο μέλος Ο Scorpop1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Απριλίου 2021 στις 15:38 Ο Scorpop1 έγραψε: #3 25-04-21 15:38 Νομική έχω τελειώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο κυρίως από άτομα που έχουν κάνει ένα απ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kafka Panagiotis849 Libertus alextheo milianis Scorpop1 johnsala paulkin94 Alexecon1991 ggl natalix stefan Έμμα SlimShady tsiobieman Jimmy20 Giii Lathy calliope Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποιος που να έχει κάνει το μεταπτυχιακό δίκαιο και οικονομικά (Msc Law and economics) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας; Ή το δίκαιο και οικονομικά στις ενεργειακές αγορές στο ΟΠΑ (msc law and economics in energy markets); Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια/άποψη/εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 25 Απριλίου 2021 στις 13:36 Ο xristaras9: #2 25-04-21 13:36 Αυτό ίσως να βοηθούσε περισσότερο τους νομικούς να το κάναν στα μάστερ δεν ξέρω εσύ τι αντικείμενο σπουδών έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scorpop1 Νεοφερμένο μέλος Ο Scorpop1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Απριλίου 2021 στις 15:38 Ο Scorpop1 έγραψε: #3 25-04-21 15:38 Νομική έχω τελειώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο κυρίως από άτομα που έχουν κάνει ένα απ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό ίσως να βοηθούσε περισσότερο τους νομικούς να το κάναν στα μάστερ δεν ξέρω εσύ τι αντικείμενο σπουδών έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scorpop1 Νεοφερμένο μέλος Ο Scorpop1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Απριλίου 2021 στις 15:38 Ο Scorpop1 έγραψε: #3 25-04-21 15:38 Νομική έχω τελειώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο κυρίως από άτομα που έχουν κάνει ένα απ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομική έχω τελειώσει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο κυρίως από άτομα που έχουν κάνει ένα απ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.