Μεταπτυχιακο νοσηλευτικής

Kaiadas

New member

Ο Kaiadas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα. Αύριο θα δώσω γραπτές εξετάσεις αγγλικών για ένα μεταπτυχιακό νοσηλευτικής στο εκπα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερει κανείς την δομή του γραπτού ή σε τι θα εξεταστούμε γιατί δεν δόθηκε ύλη και έχω απορίες ☺
 

papas

Well-known member

Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών . Έχει γράψει 1,784 μηνύματα.
Νομίζω θα είδες και μόνος σου τώρα την δομή των εξετάσεων, αλλά σε κάθε περίπτωση θα γράψω μια απάντηση εδώ, για όσους θα δουν στο μέλλον το ποστ.

Η δομή των εξετάσεων στα αγγλικά είναι πάνω σε ένα νοσηλευτικό κείμενο, περίπου 30-40 σειρών, το οποίο περιέχει νοσηλευτική και ιατρική ορολογία και καλείστε να το μεταφράσετε κοντά στην ελληνική ορολογία, με έμφαση στην ακριβή απόδοση των νοημάτων.

Στη συνέχεια, έχει άλλη μια άσκηση, στην οποία πρέπει να μεταφράσετε ένα ελληνικό κείμενο 4-5 σειρών στα αγγλικά, το οποίο περιέχει πάλι νοσηλευτική ορολογία και πρέπει να κάνετε ερμηνευτική μετάφραση.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις των αγγλικών δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά το πιο δύσκολο είναι το κομμάτι της συνέντευξης, επειδή σε κάθε κατεύθυνση παίρνουν μόνο 10 άτομα και αν τον βιογραφικό σας δεν είναι ικανοποιητικό, το πιθανότερο είναι να μείνετε εκτός του μεταπτυχιακού, επειδή κάποιο άτομο έχει προϋπηρεσία στην κατεύθυνση που ενδιαφέρεται.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top