Foxy6 Νεοφερμένο μέλος Ο Foxy6 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 49 λεπτά πριν Ο Foxy6 έγραψε: #1 49 λεπτά πριν Καλησπέρα σε όλους! Τον Φεβρουάριο ολοκήρωσα τις σπουδές μου στο ΟΔΕ του ΟΠΑ (με ειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα) και ψάχνω για μεταπτυχιακά. Λόγω του ότι έχω καλό βαθμό πτυχίου ωστόσο καθώς και χαμηλό εισόδημα το θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα πάρω απαλλαγή από τα δίδακτρα οπότε έκανα αίτηση σε μεταπτυχιακά του ΟΠΑ παρόλο του ότι είναι ακριβά. Συγκεκριμένα: 1) MSc in Business Analytics 2) MSc in Digital Transformation 3) MSc in Management Science and Technology Έχω αρκετά σχετικά μαθήματα επιλογής από την κατεύθυνση των πληροφοριακών συστημάτων (Python, χρηματοϊκονομική οικονομετρία, πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση, big data, cloud computing, process re-engineering, ERP κλπ) καθώς και 3 καθηγητές μου έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεση τους να δώσουν συστατική οπότε πιστεύω ότι έχω αρκετά καλές πιθανότητες. Γενικά με ενδιαφέρει αρκετά η Ανάλυση δεδομένων αλλά σε πιο εφαρμοσμένη μορφή (για αυτό προτίμησα το Business Analytics έναντι του Data Science). Μου αρέσει ωστόσο και ο προγραμματισμός αλλά και τα πιο αόριστα business skills αλλά ο συνδιασμός όλων αυτών αφορά κυρίως θέσεις τύπου Consultant/Product Owner που δεν είναι και ιδιαίτερα νομίζω ρόλοι που σε εξειδικέουν σε κάποιο πεδίο ικανοποιητικά. Έχει κάποιος/κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά (τόσο την ποιότητα όσο και την διασύνδεση με την πρακτική που προσφέρουν) ή γνωρίζετε άτομα που να έχουν εμπειρία με τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά (ειδικά το business analytics) Ευχαριστώ πολύ! Τελευταία επεξεργασία: 42 λεπτά πριν
Καλησπέρα σε όλους! Τον Φεβρουάριο ολοκήρωσα τις σπουδές μου στο ΟΔΕ του ΟΠΑ (με ειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα) και ψάχνω για μεταπτυχιακά. Λόγω του ότι έχω καλό βαθμό πτυχίου ωστόσο καθώς και χαμηλό εισόδημα το θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα πάρω απαλλαγή από τα δίδακτρα οπότε έκανα αίτηση σε μεταπτυχιακά του ΟΠΑ παρόλο του ότι είναι ακριβά. Συγκεκριμένα: 1) MSc in Business Analytics 2) MSc in Digital Transformation 3) MSc in Management Science and Technology Έχω αρκετά σχετικά μαθήματα επιλογής από την κατεύθυνση των πληροφοριακών συστημάτων (Python, χρηματοϊκονομική οικονομετρία, πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση, big data, cloud computing, process re-engineering, ERP κλπ) καθώς και 3 καθηγητές μου έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεση τους να δώσουν συστατική οπότε πιστεύω ότι έχω αρκετά καλές πιθανότητες. Γενικά με ενδιαφέρει αρκετά η Ανάλυση δεδομένων αλλά σε πιο εφαρμοσμένη μορφή (για αυτό προτίμησα το Business Analytics έναντι του Data Science). Μου αρέσει ωστόσο και ο προγραμματισμός αλλά και τα πιο αόριστα business skills αλλά ο συνδιασμός όλων αυτών αφορά κυρίως θέσεις τύπου Consultant/Product Owner που δεν είναι και ιδιαίτερα νομίζω ρόλοι που σε εξειδικέουν σε κάποιο πεδίο ικανοποιητικά. Έχει κάποιος/κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά (τόσο την ποιότητα όσο και την διασύνδεση με την πρακτική που προσφέρουν) ή γνωρίζετε άτομα που να έχουν εμπειρία με τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά (ειδικά το business analytics) Ευχαριστώ πολύ!