_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

https://www.postgrad.structural.civil.ntua.gr/
το μεταπτυχιακό από τον τίτλο του φαίνεται να προορίζεται κυρίως για τους πολιτικους
η Σχολή ΗΜΜΥ απλά λογικά συμμετέχει κάποια μαθήματα που σχετίζονται με κάποια πληροφοριακά συστήματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Ειδα ενα μεταπτυχιακο στους ημμυ στο μετσοβιο που λεγετε δομοστατικος σχεδιασμος και αναλυση κατασκευων!μπορει να μου αναλυσει καποιοσ αυτο το μεταπτυχιακο???
Είναι το μεταπτυχιακό που θα με ενδιέφερε να κάνω. Το μεταπτυχιακό αυτό απευθύνεται στους πολιτικούς μηχανικούς. Περιλαμβάνει σύγχρονες μεθόδους σχειασμού κατασκευών και θέματα εξειδικευμένων κατασκευών καθώς και ανώτερες θεωρίες ανάλυσης των κατασκευών. Βέβαια δεν κολλάει με τον τίτλο του thread. Η σχολή ΗΜΜΥ ΕΜΠ προσφέρει ένα κατ' επιλογήν γενικό μάθημα στο μεταπτυχιακό.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

απλα το ειδα και επειδη θελω πολ. μηχ αμα δεν την πιασω τοθλαχιστον να μπορεσω να το συνδιασω.δηλαδη αν ενας ημμυ κανει αυτο το μεταπτυχιακο τι δυνατοτητες εχει??
Πόσο έβγαλες? Ντε και καλά Αθήνα θές?
xristos91
Νεοφερμένο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

απλα το ειδα και επειδη θελω πολ. μηχ αμα δεν την πιασω τοθλαχιστον να μπορεσω να το συνδιασω.δηλαδη αν ενας ημμυ κανει αυτο το μεταπτυχιακο τι δυνατοτητες εχει??
Τις ίδιες που θα είχε και χωρίς το μεταπτυχιακό αυτό

_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

18146 δεν μιλαω για αθηνα...μονο ξανθη και αμα πιασω....Πόσο έβγαλες? Ντε και καλά Αθήνα θές?

arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

18146 δεν μιλαω για αθηνα...μονο ξανθη και αμα πιασω....![]()
Εγώ θα σου έλεγα αν το θες πολύ να ξαναδώσεις, αξίζει πιστεύω και δεν είναι χάσιμο μιας χρονιάς!:no1:
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

μπα δεν εχω κουραγιο να ξαναδωσω...θα δω τι θα κανω....Εγώ θα σου έλεγα αν το θες πολύ να ξαναδώσεις, αξίζει πιστεύω και δεν είναι χάσιμο μιας χρονιάς!:no1:
nulispa
Νεοφερμένο μέλος

_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

ναι αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα να παω μηχανολογων και οχι τοπογραφων...ειναι νωρις ακομα βεβαια για να λεω για κατατακτηριες...αλλα μυαλα θα εχω σε 5-6 χρονια....επειδη διαβασα το προβλημα σου . εγω σου λεω να μπει σε μια σχολη σχετικη με πολιτικους μηχανικους(π.χ. τοπογραφους) και μετα με κατατακτηριες να μπεισ στο 5ο εξαμηνο. στο τελος θα βρεθεις και με δυο πτυχια.
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love
Νεοφερμένο μέλος

Ξερω οτι ειναι λιγο νωρις αλλα...μηπως υπαρχει καποιος που να γνωριζει τι ακριβως χρειαζεται για να κανεις μεταπτυχιακο στη σχολη ΗΜΜΥ ΕΜΠ? Ρωτησα στη γραμματεια της σχολης μου και ειπαν οτι για μεταπτυχιακο σε ελληνικο πανεπιστημιο χρειαζεται μονο να εχεις πτυχιο με βαθμο μεγαλυτερο απο 6,5 .Δε χρειαζεται κατι αλλο?
Δε νομίζω οτι σε μεταπτυχιακό ελληνικού πανεπιστημίου αποκλείονται όσοι έχουν κάτω από 6.5 .Υπάρχουν περιπτώσεις που μπήκαν με 6 και κατι,εξαρτάται από το μεταπτυχιακό,και τα αλλά προσόντα που έχει ο υποψήφιος. Επίσης,άλλο ειναι οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις,άλλο τι χρειάζεται για να σε πάρουν.
Μιας και το θέμα ειναι "μεταπτυχιακα ΗΜΜΥ" θελω να ρωτήσω το εξής: Είδα οτι ζητάνε έκθεση ενδιαφερόντων αλλά δεν είδα πληροφορίες σχετικές. Πχ πόσο μεγάλη; Τι ακριβώς θέλουνε να γράψουμε; Γιατί μας ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό; Συγκεκριμένα,αναφέρομαι στα τεχνοοικονομικα συστήματα. Υπάρχει κάποιος γνώστης να μας πει ποιές οι πιθανότητες να πάρουν έναν απόφοιτο οικονομικών χωρίς προϋπηρεσία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Ξερω οτι ειναι λιγο νωρις αλλα...μηπως υπαρχει καποιος που να γνωριζει τι ακριβως χρειαζεται για να κανεις μεταπτυχιακο στη σχολη ΗΜΜΥ ΕΜΠ? Ρωτησα στη γραμματεια της σχολης μου και ειπαν οτι για μεταπτυχιακο σε ελληνικο πανεπιστημιο χρειαζεται μονο να εχεις πτυχιο με βαθμο μεγαλυτερο απο 6,5 .Δε χρειαζεται κατι αλλο?
Όλα είναι θέμα ανταγωνισμού. Αν υπάρχει υψηλή ζήτηση και οι υποψήφιοι έχουν υψηλές βαθμολογίες τότε το 6,5 είναι λίγο. Αν όμως δεν έχει ζήτηση τότε δεν αποκλείεται να επιλεγεί υποψήφιος με 6,5 ή και μικρότερο βαθμό πτυχίου.
Μπορεί να υφίσταται ως τυπικός όρος ο βαθμός πτυχίου να είναι τουλάχιστον 6,5, αλλά συνήθως τους όρους τους διαμορφώνει ο ανταγωνισμός (όπως συμβαίνει στην αγορά εργασίας). Δυστυχώς τους διαμορφώνει και ο μπάρμπας στην Κορώνη για όσους έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.