Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.412 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.760 μηνύματα σε 105.888 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 393 άτομα.
Καλησπέρα,
είμαι σε μια λίγο δύσκολη κατάσταση οπότε οποιος έχει κάποια γνώση για το πως μπορώ να κινηθώ θα του ήμουν ευγνώμων.
Για να μην τα πολυλογώ, τελειώνω τώρα μια σχολή θετικών επιστημών, χωρίς να έχω επιλέξει την πτυχιακή εργασία λόγο κάποιων προβλημάτων στη σχολή, οπότε πήρα μαθήματα επιλογής.
Ο στόχος μου είναι να κάνω μεταπτυχιακό, αλλά αυτό που θέλω υπάρχει μόνο στο εξωτερικό. Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός οτι οι γονείς μου δεν έχουν καθόλου λεφτά για να με στηρίξουν και επίσης υπάρχει πολύ προβληματικό περιβάλλον στο σπίτι από το οποίο πρέπει να φύγω ΑΜΕΣΑ. Η μια λύση που είναι το να βρω δουλειά εδώ, το οποίο και έκανα, δουλειά πάνω στον τομέα σπουδών μου, μου προσφέρει πολύ λίγα χρήματα , τον βασικό, τα οποία δνε με βοηθούν ουτε στο να μείνω μόνη μου αλλά ούτε και να μαζέψω για να φύγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό (εκτός αν δουλεύω 5-6 χρόνια εδώ).
Σκέφτομαι η μια λύση ειναι να μεταναστεύσω σε μια ΄χωρα όπως Αγγλία, Ολλανδία, Σουηδία , σε κάποια από αυτές, να δουλέψω εκεί, (σιγουρα μια άσχετη δουλειά τύπου σερβιτόρα) να μαζέψω λεφτά και μετα να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό μου εκεί πέρα.
Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν έχω κανέναν γνωστό στο εξωτερικό. Δεν έχω καθόλου λεφτά. Και γενικά δεν ξέρω κατα πόσο είναι πιθανό να μπορέσω έτσι άκυρα να παω σε μια άλλη χώρα.
όποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία και ξέρει ας με βοηθήσει, η οποιαδήποτε συμβουλή είναι πολύτιμη για εμένα.
Ευχαριστώ