Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 13:07 Η Mihaelaaa: #1 30-07-24 13:07 Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 13:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 30-07-24 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Η κτηνιατρικη απθ ειναι σχολη πετιτ ( των 100) παρολα αυτα η μετεγγραφη εκει ειναι ευκολη διοτι δεν εχει αντιπαλους ...μονο ανεμικα την καρδιτσα. Κανενα μοριακι μετεγγραφης εχεις ? Μαθαμε και κατι σημερα..πανεπιστημιο παιρνει απουσιες.. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:19 Η Mihaelaaa: #3 30-07-24 17:19 Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια phleidhs Νεοφερμένο μέλος Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:59 Ο phleidhs έγραψε: #4 30-07-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... Οι μετραγραφές ξεκινούν οκτώβρη και μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα απλά μπορείς να πεις τον καθηγητή σου την κατάσταση που βρίσκεσαι.Ανάλογα με την μεταγραφή μπορείς να χάσεις το 1ο εξάμηνο οπότε έχε το νου σου για τυχόν δικαιολογίες (άμα υπάρχουν). Bagkira Νεοφερμένο μέλος Η Bagkira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 19:38 Η Bagkira έγραψε: #5 30-07-24 19:38 Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 13:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 30-07-24 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Η κτηνιατρικη απθ ειναι σχολη πετιτ ( των 100) παρολα αυτα η μετεγγραφη εκει ειναι ευκολη διοτι δεν εχει αντιπαλους ...μονο ανεμικα την καρδιτσα. Κανενα μοριακι μετεγγραφης εχεις ? Μαθαμε και κατι σημερα..πανεπιστημιο παιρνει απουσιες.. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:19 Η Mihaelaaa: #3 30-07-24 17:19 Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια phleidhs Νεοφερμένο μέλος Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:59 Ο phleidhs έγραψε: #4 30-07-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... Οι μετραγραφές ξεκινούν οκτώβρη και μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα απλά μπορείς να πεις τον καθηγητή σου την κατάσταση που βρίσκεσαι.Ανάλογα με την μεταγραφή μπορείς να χάσεις το 1ο εξάμηνο οπότε έχε το νου σου για τυχόν δικαιολογίες (άμα υπάρχουν). Bagkira Νεοφερμένο μέλος Η Bagkira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 19:38 Η Bagkira έγραψε: #5 30-07-24 19:38 Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Η κτηνιατρικη απθ ειναι σχολη πετιτ ( των 100) παρολα αυτα η μετεγγραφη εκει ειναι ευκολη διοτι δεν εχει αντιπαλους ...μονο ανεμικα την καρδιτσα. Κανενα μοριακι μετεγγραφης εχεις ? Μαθαμε και κατι σημερα..πανεπιστημιο παιρνει απουσιες..
Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:19 Η Mihaelaaa: #3 30-07-24 17:19 Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια phleidhs Νεοφερμένο μέλος Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:59 Ο phleidhs έγραψε: #4 30-07-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... Οι μετραγραφές ξεκινούν οκτώβρη και μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα απλά μπορείς να πεις τον καθηγητή σου την κατάσταση που βρίσκεσαι.Ανάλογα με την μεταγραφή μπορείς να χάσεις το 1ο εξάμηνο οπότε έχε το νου σου για τυχόν δικαιολογίες (άμα υπάρχουν). Bagkira Νεοφερμένο μέλος Η Bagkira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 19:38 Η Bagkira έγραψε: #5 30-07-24 19:38 Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
phleidhs Νεοφερμένο μέλος Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 17:59 Ο phleidhs έγραψε: #4 30-07-24 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... Οι μετραγραφές ξεκινούν οκτώβρη και μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα απλά μπορείς να πεις τον καθηγητή σου την κατάσταση που βρίσκεσαι.Ανάλογα με την μεταγραφή μπορείς να χάσεις το 1ο εξάμηνο οπότε έχε το νου σου για τυχόν δικαιολογίες (άμα υπάρχουν). Bagkira Νεοφερμένο μέλος Η Bagkira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 19:38 Η Bagkira έγραψε: #5 30-07-24 19:38 Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... Οι μετραγραφές ξεκινούν οκτώβρη και μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα απλά μπορείς να πεις τον καθηγητή σου την κατάσταση που βρίσκεσαι.Ανάλογα με την μεταγραφή μπορείς να χάσεις το 1ο εξάμηνο οπότε έχε το νου σου για τυχόν δικαιολογίες (άμα υπάρχουν).
Bagkira Νεοφερμένο μέλος Η Bagkira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 19:38 Η Bagkira έγραψε: #5 30-07-24 19:38 Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 30-07-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bagkira: Καλησπερα, Να ρωτησω?στις μετεγγραφες με μορια παιζει ρολο και ο βαθμος επιδοσης?πχ απο επαλ λογω λιγοτερων θεσεων οι βαθμοι ειναι υψηλοτεροι σε σχεση με τα γελ. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μορια πανελελε γελ ή επαλ εινα ισοδυναμα και εξεταζονται μονο σε ισοβαθμια. Οι θεσεις μετεγγραφης γελ και επαλ ειναι κοινες και δεν επιμεριζονται. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Δεν ξέρω για αυτό ρωταω ναι έχω μερικά μορια Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ εχεις μερικα μορια.. δεν θες να πεις ποσα ειναι? πασο.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2024 στις 20:44 Η Pak έγραψε: #7 30-07-24 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mihaelaaa: Πέρασα φέτος στην κτηνιατρικη καρδιτσας και υπάρχει περίπτωση να πάρω μεταγραφη στην Θεσσαλονίκη . Αυτοί που πήρατε μεταγραφη από κτηνιατρικη καρδιτσας σε κτηνιατρικη Θεσσαλονίκης κοπηκατε στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου λόγω απουσιών; Παίρνουν παρουσίες σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα η μόνο στα εργαστηρια; Προλάβατε να δωσετε μαθηματα στην 1η εξεταστικη; Click για ανάπτυξη... Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ.
Mihaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η Mihaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 11:27 Η Mihaelaaa: #8 31-07-24 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν ρωτάς για την Κτηνιατρική του ΑΠΘ παρουσίες παίρνονται μόνο στα εργαστήρια. Τα παιδιά παρακολουθούσαν κανονικά τις θεωρίες μαζί μας και μερικοί καθηγητές τους επέτρεψαν να τις δώσουν κανονικά τον Γενάρη μόνο που οι βαθμοί περάστηκαν την επόμενη χρονιά που παρακολούθησαν και τα εργαστήρια. Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γτ εγώ μπήκα κατευθείαν στο ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωω
Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:17 Ο Χρήστος2006: #9 31-07-24 13:17 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 31-07-24 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το πω, μενω δίπλα ακριβώς από το τμήμα κτηνιατρικής στην καρδιτσα και περνάω καθημερινά από τον δρόμο που πάνε όλοι οι φοιτητές για να πάνε στην σχολή. Ε και ψηλό κουτσομπολεύω τι λένε οι φοιτητές, όλοι για μεταγραφές μιλάνε, γιατί βρε παιδιά; Η καρδιτσα έχει πολύ καλύτερο τμήμα, είναι θέμα πόλης; Click για ανάπτυξη... Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει.
Χρήστος2006 Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 13:46 Ο Χρήστος2006: #11 31-07-24 13:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 16:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 31-07-24 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χρήστος2006: Χαχα ναι, η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η καρδιτσα έχει καλύτερα εργαστήρια, και εγώ κτηνιατρική θέλω αλλά θα προτιμούσα κυριολεκτικά να πάω άστεγος να μείνω έξω απτην κτηνιατρική ΑΠΘ. 18 χρόνια στην καρδιτσα φτάνει δεν γίνεται αλλο Click για ανάπτυξη... Εγω αν ηθελα κτηνιατρικη θα πηγαινα καρδιτσα μονο και μονο να σπουδασω χρωματιστα ελληνικα
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:08 Η Pak έγραψε: #13 31-07-24 17:08 Πιο χαλαρό πρόγραμμα σπουδών έχει αλλιώς δεν ακούγονται και τα καλύτερα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vok Leo komm BiteTheDust savvas l donut_daddy nefeli10 Mihaelaaa BatGuin Χρήστος2006 shuuu Bagkira Nala panosT436 constansn phleidhs AggelikiGr sakplat synthnightingale katia.m Farmakopoios Unboxholics Joji fgk Dr. Gl. Luminous Mitsaras23 SKG Corfu kitty EFAKIT Lia 2006 Mammy Nun Εριφύλη nucomer panaman marry.pp evoseven07 trifasikodiavasma Debugging_Daemon Alexecon1991 indig0 UnderGroundGr P.Dam. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.799 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 17:32 Ο Micro έγραψε: #14 31-07-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μη δινεις σημασια ετσι κουβεντιαζουν ..μονο καμια 15αρια το πολυ φευγουν ..τους αρεσει η καρδιτσα. Εχει και διαλεκτο που τα σπαει. Click για ανάπτυξη... 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2024 στις 20:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 31-07-24 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2024
Αρχική Δημοσίευση από Micro: 15 στους 90 που παιρνει δεν ειναι και λιγο Click για ανάπτυξη... ε δεν πειραζει ..ωφελος για τα μοσχαρακια θα εχουν 15 λιγοτερα γλυψιματα να κανουν.