Γιώργος μεγ
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιώργος μεγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

14-09-24

19:52
Καλησπέρα, έχω περάσει οδοντιατρική Θεσσαλονίκη και θέλω να κάνω μεταγραφή με οικονομικά -κοινωνικά κριτήρια για Αθήνα.(έχω 3 μόρια). Πως το βλέπετε? Επίσης με τα εργαστήρια τι γίνεται?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.957 μηνύματα.

14-09-24

19:59
καλησπεραΚαλησπέρα, έχω περάσει οδοντιατρική Θεσσαλονίκη και θέλω να κάνω μεταγραφή με οικονομικά -κοινωνικά κριτήρια για Αθήνα.(έχω 3 μόρια). Πως το βλέπετε? Επίσης με τα εργαστήρια τι γίνεται?
Πολυ ανετη φαινεται η μετεγγραφη για αθηνα και με 0 μορια....διαχρονικα μενει αδεια απο μετεγγραφες και κολλημενη στα 0 μορια. Οποτε σιγουρος εισαι.
Απο εργαστηρια δε ξερω.. ελαχιστοι ειστε γιατι να μην σας βαλουν? ..αλλα ρωτα την γραμματεια αθηνας
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

15-09-24

11:30
Φίλε να σε ρωτησω,η Διαφορα που λέει στο αρχείο είναι οι κενές θέσεις που μένουν για μετεγγραφη με μηδέν μόρια,εφόσον οι υπόλοιπες καλύφθηκαν?Επίσης μπορείς να μου στείλεις το αρχείο αυτό με τις κενες και τις προσφερομενες θέσεις για Ιατρική Λαρισας,Αλεξανδρούπολης, Ιωαννινων?καλησπερα
Πολυ ανετη φαινεται η μετεγγραφη για αθηνα και με 0 μορια....διαχρονικα μενει αδεια απο μετεγγραφες και κολλημενη στα 0 μορια. Οποτε σιγουρος εισαι.
Απο εργαστηρια δε ξερω.. ελαχιστοι ειστε γιατι να μην σας βαλουν? ..αλλα ρωτα την γραμματεια αθηνας
View attachment 138642
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.957 μηνύματα.

15-09-24

14:59
Ναι η διαφορα που λεει ο πινακας ειναι οι κενες θεσεις που εμειναν διοτι δεν πηγε κανεις να τις ζητησει. Οι θεσεις αυτες θα μπορουσαν να καλυφτουν και με 0 μορια μετεγγραφης αν καποιοι τις ζητουσαν.Φίλε να σε ρωτησω,η Διαφορα που λέει στο αρχείο είναι οι κενές θέσεις που μένουν για μετεγγραφη με μηδέν μόρια,εφόσον οι υπόλοιπες καλύφθηκαν?Επίσης μπορείς να μου στείλεις το αρχείο αυτό με τις κενες και τις προσφερομενες θέσεις για Ιατρική Λαρισας,Αλεξανδρούπολης, Ιωαννινων?
Τις εικονες για τις σχολες που ζητας στις εχω παραθεση στο δικο σου νημα ''Μετακινηση''
Αρχειο δεν υπαρχει να ανεβασουμε ..υπαρχει βαση δεδομενων και ειναι αυτη.

Βάσεις, μόρια μετεγγραφών 2020 – 2024 – COMPASS. ιστολόγιο εκπαιδευτικού και επαγγελματικού προσανατολισμού
[iframe src=”https://sep4u.gr/sxoles” width=”100%” height=”500″]
www.compass.mysch.gr
Saradhs michalopoulo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Saradhs michalopoulo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

05-10-24

17:53
Καλησπέρα έχω περάσει και γώ οδοντιατρική Θεσσαλονίκης και θέλω να κάνω μετεγγραφή για το εκπα. Δεν φοβάμαι ότι θα καλυφθούν οι θέσεις αλλά φοβάμαι αν θα απορριφθεί η αίτηση μου γιατί ήμουν σε εσπερινό γελ. Πήγα 1η και 2α λυκείου σε ημερήσιο και 3η λυκείου σε εσπερινό λόγο δουλειάς και έχω ακούσει ότι δεν δικαιούσαι 10% και η εγκύκλιος του υπουργείου δεν αναφέρει κάτι για εσπερινά γελ στις μετεγγραφές. Παρόλα αυτά εδωσα πανελληνιες με τα ημερήσια.Ισχύει ότι δεν μπορώ να κάνω μετεγγραφή ή δεν έχω θέμα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

05-10-24

20:40
Καλησπερα ...ναι δικαιουσε μετεγγραφης κανονικα και ισοτιμα με τα αλλα παιδια.
Εδω ειναι και αποσπασμα απο την περσινη εγκύκλιο.
➢ Δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής ή μετακίνησης:
α) όσοι έχουν λάβει μετεγγραφή, ή μετακίνηση σε άλλο Τμήμα του ιδίου επιστημονικού πεδίου, [Σημειώνεται ότι όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί με εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου ΓΕ.Λ. ή ημερήσιου ή εσπερινού ΕΠΑ.Λ. εκάστου σχολικού έτους, είτε μέσω της χρήσης άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης (εισαγωγή με το 10%) εκ νέου σε Τμήμα διαφορετικό από αυτό, στο οποίο τους χορηγήθηκε κατά τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη μετεγγραφή, δύνανται να αιτηθούν μετεγγραφή/μετακίνηση
Σχετικα με την αδυναμια σου για 10 %...πραγματι ετσι ειναι ...και ειναι οχι γιατι καποιος θελει να στο απαγορεψει αλλα δεν προκυπτει θεση αναλογικα.
πχ
Η οδοντιατρική θεσσαλονίκης εδωσε φετος 1 θεση στα εσπερινα Γελ.
Το 6% του χρονου στη 1 θεση ειναι 0,06 ..ο οποιος αριθμος δεν συνηγορει για δημιουργια θεσης.
Εδω ειναι και αποσπασμα απο την περσινη εγκύκλιο.
➢ Δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής ή μετακίνησης:
α) όσοι έχουν λάβει μετεγγραφή, ή μετακίνηση σε άλλο Τμήμα του ιδίου επιστημονικού πεδίου, [Σημειώνεται ότι όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί με εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου ΓΕ.Λ. ή ημερήσιου ή εσπερινού ΕΠΑ.Λ. εκάστου σχολικού έτους, είτε μέσω της χρήσης άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης (εισαγωγή με το 10%) εκ νέου σε Τμήμα διαφορετικό από αυτό, στο οποίο τους χορηγήθηκε κατά τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη μετεγγραφή, δύνανται να αιτηθούν μετεγγραφή/μετακίνηση
Σχετικα με την αδυναμια σου για 10 %...πραγματι ετσι ειναι ...και ειναι οχι γιατι καποιος θελει να στο απαγορεψει αλλα δεν προκυπτει θεση αναλογικα.
πχ
Η οδοντιατρική θεσσαλονίκης εδωσε φετος 1 θεση στα εσπερινα Γελ.
Το 6% του χρονου στη 1 θεση ειναι 0,06 ..ο οποιος αριθμος δεν συνηγορει για δημιουργια θεσης.
Saradhs michalopoulo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Saradhs michalopoulo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

06-10-24

03:33
Με παραξενεύει το γεγονός ότι στην εγκύκλιο αναφέρει μόνο πανελλαδικές γελ και τονίζει τα εσπερινά επαλ. Μήπως δεν δικαιούμαι αίτηση; Στο υπουργείο που κάλεσα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν αν δικαιούμαι ή όχι…
επισης έδωσα πανελλήνιες μαζί με τα ημερήσια γελ και όχι με τα εσπερινά. Κάπου διάβασα ότι οι υποψήφιοι από εσπερινά που έδωσαν με τα ημερήσια γελ διεκδικούν τις θέσεις των ημερήσιων με ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Αρα αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω 10% ή η μετεγγραφή αντίστοιχα;;
επισης έδωσα πανελλήνιες μαζί με τα ημερήσια γελ και όχι με τα εσπερινά. Κάπου διάβασα ότι οι υποψήφιοι από εσπερινά που έδωσαν με τα ημερήσια γελ διεκδικούν τις θέσεις των ημερήσιων με ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Αρα αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω 10% ή η μετεγγραφή αντίστοιχα;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

06-10-24

07:49
Να μην σε παραξενευει..αυτο εγραψε ο συντακτης γιατι θεωρησε οτι ειναι σαφες.Με παραξενεύει το γεγονός ότι στην εγκύκλιο αναφέρει μόνο πανελλαδικές γελ και τονίζει τα εσπερινά επαλ. Μήπως δεν δικαιούμαι αίτηση; Στο υπουργείο που κάλεσα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν αν δικαιούμαι ή όχι…
Εδω ειναι και το σχετικο αποσπασμα του νομου για τις απαγορευσεις
Άρθρο 74
Λόγοι αποκλεισμού
1. Από τη διαδικασία μετεγγραφής ή μετακίνησης σε άλλο Τμήμα του ίδιου επιστημονικού πεδίου αποκλείονται οι ακόλουθες κατηγορίες φοιτητών:
α) όσοι έχουν υπερβεί τον ανώτατο χρόνο σπουδών, ο οποίος προβλέπεται για την απόκτηση πτυχίου, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, όπου φοιτούν,
β) όσοι έχουν λάβει μετεγγραφή ή μετακίνηση σε άλλο Τμήμα του ιδίου επιστημονικού πεδίου,
γ) όσοι, με αίτησή τους, έχουν διακόψει τη φοίτησή τους και για όσο χρόνο διαρκεί η διακοπή της φοίτησης και της φοιτητικής ιδιότητας, εκτός αν αυτή οφείλεται σε αποδεδειγμένους λόγους υγείας ή σε λόγους ανωτέρας βίας, δ) όσοι έχουν εισαχθεί στα Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. με τις κάτωθι κατηγορίες:
δα) τέκνα των Ελλήνων εξωτερικού,
δβ) αλλοδαποί αλλογενείς,
δγ) υπότροφοι αλλοδαποί αλλογενείς οι οποίοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα Τμήματα Θεολογίας των Α.Ε.Ι. και στα προγράμματα σπουδών των Α.Ε.Α. σε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και σε ποσοστό ένα τοις εκατό (1%) καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε όλες τις υπόλοιπες Σχολές,
δδ) υπότροφοι ομογενείς, Τεύχος A’ 111/12.06.2020 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2035 δε) αθλητές οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με διάκριση, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121),
δστ) όσοι έχουν εισαχθεί στα Α.Ε.Ι. σε θέσεις ελεύθερης πρόσβασης, δηλαδή χωρίς συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις,
δζ) όσοι έχουν εγγραφεί σε Ξενόγλωσσο Πρόγραμμα Σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής.
2. Αποκλείεται η μετεγγραφή μεταξύ Τμημάτων Α.Ε.Ι. με έδρα την ίδια Περιφερειακή Ενότητα. Για τις ανάγκες του παρόντος, η Περιφέρεια Αττικής νοείται ως μία Περιφερειακή Ενότητα, εξαιρουμένης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων
Για τις θεσεις μετεγγραφων πραγματι ολοι διεκδικουν ολες.. γελ ,επαλ, ημερησια, εσπερινα , 1ετεις ,2ετεις...6αετεις ..ολοι γαι τις ιδιες θεσεις και αυτο γιατι ειναι λιγες και δεν μπορουν να χωριστουν.
Δεν συμβαινει το ιδιο ομως και για την αρχικη εισαγωγη (οπως 10%)..εδω οι θεσεις χωριζονται και καποιοι αποκλειονται.. οπως ειναι τα εσπερινα γελ και εσπερινα επαλ.
Δες εδω την φετινη και περσινη κατανομη της οδοντιατρικης αθηνων που στοχευεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...