Μετά την ψυχολογία, τι να δηλώσω στο μηχανογραφικό;

Nefeli01

Νεοφερμένος

Η Nefeli01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Συγνωμη δεν ηθελα να σε αποθάρρυνω απο τη Ψυχολογία και δυστυχώς έτσι φάνηκε.
Και σίγουρα δεν έχω καμια ιδεα για το ποιος ειναι κάποιος μεσω ενος φόρουμ και συνεπως δεν μπορω να κρίνω αν κάνει η αν δεν κανει για ενα επάγγελμα.
Για να απαντησω στο ερώτημα σου τωρα προσωπικά χωρίς να ειμαι εσυ γιατί πιο πολύ απο όλους εδω μεσα εσυ ξέρεις , θα δηλωνα
μετα την Ψυχολογία κοινωνική εργασία .
Ειναι μια σχολή με αντικειμενικά καλες προοπτικές και "κοντά" στην πρώτη σου επιλογή.
Πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να μπεις😊
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:




Σε ευχαριστώ πολυ.
Μακαρι😊
Μετα απο πολυ σκέψη σκοπεύω να βάλω μονο Εκπα και Πάντειο καθως ειλικρινά δεν νομίζω να βγάλω την σχολη αμα περάσω σε αλλη πολη.
Και ειναι κρίμα γιατί τόσα παιδιά την θέλουν να φάω μια θέση έτσι χωρίς λόγο.
Πλεον δεν ειμαι 18, κι ψάχνομαι με δουλειά/μαστερ κτλ για την Ψυχολογία το προσπάθησα επειδή το θέλω πολύ αλλα δεν μπορω αλλα 4 χρονια να σπουδάζω Κρήτη πχ πηγαίνοντας σεζόν κι μην κάνοντας τίποτα αλλο για να εξελιχθω όπως θέλω.
Ουσιστικα εγω τωρα ορκίστηκα Νοέμβρη και κάθισα ενα 6μηνο και το προσπάθησα, τώρα αν μου βγει μου βγήκε.Παντως το προσπάθησα αρκετά και το θελω πολύ.
Εν τω μεταξυ δεν ειμαι καν απο Αθήνα αλλα ναι αλλη ιστορία αυτη😅
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:



Τέλεια, fingers croosed να περάσουμε🤞🤞🤞🤞
Εισαι πάντως αποφασισμένη γι αυτο κι θα τα καταφέρεις.
Τωρα εγω τελείωσα κι τη σχολή στα 5 , αρα πραγματικά ελπίζω να μπω καθώς νιώθω οτι τα χρόνια περνάνε (cringe alert)
Βλέπεις το δα πολύ σίγουρη και δεν εκανα καθόλου αιτήσεις για κατι αλλο (πχ μαστερ) μεσα στη χρονια ωστε να μαι "εξασφαλισμένη" για του χρόνου.
Οχι οτι δεν θα κανω τίποτα αλλο του χρόνου (φέτος απο Νοέμβρη κι μετα δεν εκανα) αλλα πραγματικά δε μπορω να το εξηγήσω , θα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου αν τα καταφέρω.
Σε αυτο το σημείο να πω οτι ναι μεν ειμαι 23 και Απόφοιτη φιλολογίας και ισως ολα αυτα που γράφω σε κάποιους να μοιάζουν περίεργα αλλα εχω τέτοιο τεράστιο θέμα άγχους που δυστυχώς έχει τύχει να κανω χοντρές απροσεξιες σε εξετάσεις στη ζωή μου αρα αγχώνομαι τρελα μεχρι να βγουν οι βαθμοί.
Κυρίως εκθεση που μετα κατάλαβα οτι το φιλοσοφήσα λιγο το θεμα😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:




Φέτος ηταν πραγματικά κενος χρόνος απο Νοέμβρη κι μετα ομως😂
Ενα 0.
Αλλα ναιιι εχεις δίκιο , θα προσπαθήσω να αγνοήσω το γεγονός οτι πολλοί φίλοι μου ήδη τελειώνουν το μαστερ κι εγω ακομα "ψάχνομαι" τι κάνω με τη ζωη μου, που βαδιζω κτλ😂😂😂
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κ ανταποδίδω από καρδιάς, σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα....κ όσο για τον χρόνο μην τρελενεσαι, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. Συνέχισε να ονειρεύεσαι κ ζήσε το κάθε λεπτό στο έπακρο!!!!!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top