Καλησπέρα σας!! Είμαι καινούριο μέλος του forum αν και επισκέπτομαι τη σελίδα αυτή αρκετό καιρό τώρα.
Θα ήθελα τη συμβουλή σας πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό. Είμαι φοιτήτρια Πληροφορικής στο Παπει, ήδη στο 4ο έτος. Σε αυτή τη σχολή πέρασα κατά τύχη καθώς ο στόχος μου από μικρή ήταν να σπουδάσω Ιατρική. Δυστυχώς όμως κατάφερα να βγάλω λίγο λιγότερο από 18000 μόρια και δεν μπόρεσα να εισαχθώ στη σχολή που ήθελα. Δεν ξαναέδωσα Πανελλήνιες, το γιατί ακόμα και τώρα δεν ξέρω να σας το πω. Μάλλον ήμουν κουρασμένη ψυχολογικά και απογοητευμένη από τον εαυτό μου γενικότερα. Το θέμα είναι ότι ποτέ μα ποτέ δε μου άρεσε η σχολή στην οποία είμαι. Προσπαθώ να βρω κάτι που να μου αρέσει αλλά μάταια... Αποτέλεσμα αυτού είναι φυσικά να χρωστάω πολλά μαθήματα (αν και από πέρυσι το παλεύω και τα έχω μαζέψει κάπως)
Πρόσφατα αποφάσισα να μην το βάλω κάτω και να προσπαθήσω έστω και τώρα (στα γεράματα

) να ακολουθήσω το όνειρό μου και να σπουδάσω αυτό που πάντα ήθελα. Άρχισα λοιπόν τη σχετική έρευνα για τις κατατακτήριες εξετάσεις και δυστυχώς διαπίστωσα ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ ευνοϊκά καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο αριθμός εισακτέων σχεδόν ανύπαρκτος. Από την άλλη αν στραφώ στις Πανελλήνιες πάλι θα πρέπει να αφιερώσω το ελάχιστο ένα χρόνο και πολύ προσπάθεια καθώς δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα από την ύλη που είχαμε τότε. Εξάλλου με τις Πανελλήνιες θα περάσω στο πρώτο έτος ενώ με τις κατακτήριες στο δεύτερο (νομίζω δηλαδή). Έχει κανένας εμπειρία από κατατακτήριες; Βρέθηκε ποτέ κανείς από εσάς ή κάποιος γνωστός σας σε παρόμοιο δίλημμα; Τι μου προτείνετε; Μήπως να τα παρατήσω τελικά; Είμαι σε απόγνωση πια...
ΥΓ: Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!