Μειονεκτικές Σκέψεις, πανελλήνιες

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Ο itsari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Πανελλήνιες σε ένα μήνα, γιούπι...
4ο πεδίο, θελω πληροφορικη (η αθηνα η ηρακλειο αλλα μαλλον ηρακλειο) και διαβαζω όλο το χρόνο πολύ και οι βαθμοί μια χαρά (μου λένε ότι ειμαι ο καλύτερος στην τάξη, εκτος στην εκθεση χαχα (14-15), μαθηματικα 16-17 οικονομια 17-18 πληροφορικη 18-19) και μου λενε καποιοι α θα τους διωξεις ολους απο κει μεσα κλπ (επειδη εγραφα κατι βλακειες στο terminal και παθαν πλακα, γι αυτο παιζει να μην περασω πουθενα😭) αλλα υπαρχει παντα η φωνη πισω απ το κεφαλι μου που μου λεει οτι δεν μου αξιζει να περασω γιατι ειναι κατι που το θελω παρα πολυ εδω και καιρο και για καποιο λογο μου εχει κολλησει οτι δεν πρεπει να μου συμβουν καλα πραγματα στη ζωη μου.

Εχω και κακο ιστορικο με την ψυχολογικη μου υγεια και ναι... Τελειος συνδυασμος. Δυσκολευομαι αρκετα τις τελευταιες 2 βδομαδες να διαβασω και το ξερω μου λενε οτι διαβαζω πολυ αλλα νιωθω πως ποτε δεν ειναι αρκετο. Γινεται και φασαρια συνεχεια στο σπιτι και εχω αγχωθει, αλλα αλλο θεμα αυτο, ποτε δεν καναν ησυχια οτι και να πω.

ΤΙ ΚΑΝΩ δεν θελω να παγωσω τωρα...

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 152 μηνύματα.
Τα πας μια χαρα απο τα λεγομενα σου για μενα απλα ανεβασε τους στοχους σου πηγαινε για 19-20 σε ολα μην μεινεις ευχαριστημενος με αυτα.

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Ο itsari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Τα πας μια χαρα απο τα λεγομενα σου για μενα απλα ανεβασε τους στοχους σου πηγαινε για 19-20 σε ολα μην μεινεις ευχαριστημενος με αυτα.
Με τα υπολοιπα το παλευω, με την εκθεση δεν εχω ιδεα τι να κανω😭 γενικα και στο φροντιστηριο δεν μας βαζει πολλα αλλα θα το προτιμουσα για να ειμαι πιο οικειος. Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι μου περνουν παρα πολυ χρονο τα θεματα και τα υπεραναλυω και μετα δεν εχω χρονο και τα κανω χαλια...

Helen06

Δραστήριο μέλος

Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
Γενικά κάτι που θα σου πρότεινα για την έκθεση είναι να διαβάσεις (έως και να μάθεις εάν είσαι καλός στην αποστήθιση) τις θεματικές ενότητες, θετικά αρνητικά, δυο λόγια για κάθε θέμα, πχ αθλητισμός, φανατισμός, καταναλωτισμός, περιβάλλον έτσι ώστε να έχεις γνώσεις (έστω λίγες και καλές), για πολλές διαφορετικές ενότητες τις οποίες μπορείς να συμπεριλάβεις σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις σου. Αν όμως έχεις πολύ καλές ιδέες από μόνος σου τότε καλύτερα απέφυγέ το (απλά το αναφέρω ως ιδέα γιατί εμένα, ως κακή θα με χαρακτήριζα μαθήτρια στην έκθεση, με είχε σώσει). Τώρα όσο αναφορά την υπερανάλυση που λες, σίγουρα θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα χρονόμετρο. Αν κάνεις ολόκληρο κριτήριο, τότε προσαρμόσου σιγά σιγά στον χρόνο που σου αφιερώνεται και στις πανελλήνιες, αλλιώς μπορείς να αφιερώνεις μεμωνομένα πχ. 20 λεπτά για το Α'Θέμα, 1ώρα για την έκθεση κλπ. Όσο αναφορά το άγχος σου, είναι απόλυτα λογικό σε τέτοια περίοδο, ωστόσο αφού είσαι πολύ καλός σε όλα χαλάρωσε και πίστεψε στον εαυτό σου. Εάν αυτό είναι που θέλεις και κυνηγάς πραγματικά τότε θα το πετύχεις.

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Γενικά κάτι που θα σου πρότεινα για την έκθεση είναι να διαβάσεις (έως και να μάθεις εάν είσαι καλός στην αποστήθιση) τις θεματικές ενότητες, θετικά αρνητικά, δυο λόγια για κάθε θέμα, πχ αθλητισμός, φανατισμός, καταναλωτισμός, περιβάλλον έτσι ώστε να έχεις γνώσεις (έστω λίγες και καλές), για πολλές διαφορετικές ενότητες τις οποίες μπορείς να συμπεριλάβεις σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις σου. Αν όμως έχεις πολύ καλές ιδέες από μόνος σου τότε καλύτερα απέφυγέ το (απλά το αναφέρω ως ιδέα γιατί εμένα, ως κακή θα με χαρακτήριζα μαθήτρια στην έκθεση, με είχε σώσει). Τώρα όσο αναφορά την υπερανάλυση που λες, σίγουρα θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα χρονόμετρο. Αν κάνεις ολόκληρο κριτήριο, τότε προσαρμόσου σιγά σιγά στον χρόνο που σου αφιερώνεται και στις πανελλήνιες, αλλιώς μπορείς να αφιερώνεις μεμωνομένα πχ. 20 λεπτά για το Α'Θέμα, 1ώρα για την έκθεση κλπ. Όσο αναφορά το άγχος σου, είναι απόλυτα λογικό σε τέτοια περίοδο, ωστόσο αφού είσαι πολύ καλός σε όλα χαλάρωσε και πίστεψε στον εαυτό σου. Εάν αυτό είναι που θέλεις και κυνηγάς πραγματικά τότε θα το πετύχεις.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικη απαντηση ειλικρινα.
Γενικα στις θεματικες νομιζω το´χω πολυ παραπανω και παλι καλα μου ερχονται ιδεες, αλλα ενταξει ενα φρεσκαρισμα δε βλαπτει, το θεμα ειναι απο κει και περα... Θα κοιταξω σιγουρα αυτο με τον χρονο, οσο μπορω, θα ξανακοιταξω πρακτικη θεωρια κλπ και θα ελπισω για το καλυτερο...

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 152 μηνύματα.
Για την εκθεση εχω να σου πω το εξης παραδοξο ειμασταν 3 ατομα στην παρεα εγω ειχα γραψει καμια 20αρια εκθεσεις, ο ενας φιλος μου 5 και ο αλλος 50 εκθεσεις σε ΟΛΗ την χρονια. Αυτος με τις 50 εκθεσεις εγραψε 13.3, εγω 13.4 και με τις 5 εκθεσεις 13.5. Δεν παιζει ρολο η προετοιμασια τοσο εκτος απο την θεωρια απλα να το εχεις με το λεγειν εκεινη την ωρα. Συνεχισε το διαβασμα τωρα που φτανεις στο τελος και θα τα πας τελεια!

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Για την εκθεση εχω να σου πω το εξης παραδοξο ειμασταν 3 ατομα στην παρεα εγω ειχα γραψει καμια 20αρια εκθεσεις, ο ενας φιλος μου 5 και ο αλλος 50 εκθεσεις σε ΟΛΗ την χρονια. Αυτος με τις 50 εκθεσεις εγραψε 13.3, εγω 13.4 και με τις 5 εκθεσεις 13.5. Δεν παιζει ρολο η προετοιμασια τοσο εκτος απο την θεωρια απλα να το εχεις με το λεγειν εκεινη την ωρα. Συνεχισε το διαβασμα τωρα που φτανεις στο τελος και θα τα πας τελεια!
Να σαι καλα, το ελπιζω!

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 493 μηνύματα.
Κι εγώ έγραψα στις πανελλήνιες καλύτερα απ' ότι έγραφα στα κριτήρια!

itsari

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια