Μεγάλα κενά vs υψηλοί στόχοι

magiaantm

Νεοφερμένο μέλος

Η magiaantm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Για να περασει κανεις σε μια σχολη οπως η ιατρικη θελει προετοιμασια χρονων (συστηματικο διαβασμα ολων των σχολικων ετων) ή ειναι εφικτό να γινει και απο την β λυκειου;
Στοχευω την οδοντιατρικη όμως λόγω χρονιων κενων φοβαμαι πως δεν θα τα καταφερω. Ειμαι μαθητρια α λυκειου και θα αρχισω την προετοιμασια μου απο τον ερχομενο χρονο, της β λυκειου με φροντιστηριο. Επιπλεον, θα προσπαθησω απο μονη μου να καλυψω ορισμενα κενα που εχω στην φυσικη και την χημεια κατα την καλοκαιρινη περιοδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλει συστηματικό μακροχρόνιο διάβασμα, αλλά μια χαρά προλαβαίνεις και τώρα αν δουλέψεις σκληρά και βρεις ένα σωστό τρόπο διαβάσματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι εφικτό από την β μην σου πω και από την γ να περάσεις ιατρική με κενά. Στην φυσική θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) ότι μπορείς ακομη και από το 0 να ξεκινήσεις στην γ και να γράψεις άριστα. Στην χημεία απλά δώσε λίγη βάση οργανικη αυτό. Μάθε καλή οργανική τώρα για να γλυτώσει χρόνο από την προετοιμασία. Γενικά πάντως είναι αρκετά εφικτο ναι.

Back