Μεγάλα κενά vs υψηλοί στόχοι

magiaantm

Νεοφερμένος

Η magiaantm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Για να περασει κανεις σε μια σχολη οπως η ιατρικη θελει προετοιμασια χρονων (συστηματικο διαβασμα ολων των σχολικων ετων) ή ειναι εφικτό να γινει και απο την β λυκειου;
Στοχευω την οδοντιατρικη όμως λόγω χρονιων κενων φοβαμαι πως δεν θα τα καταφερω. Ειμαι μαθητρια α λυκειου και θα αρχισω την προετοιμασια μου απο τον ερχομενο χρονο, της β λυκειου με φροντιστηριο. Επιπλεον, θα προσπαθησω απο μονη μου να καλυψω ορισμενα κενα που εχω στην φυσικη και την χημεια κατα την καλοκαιρινη περιοδο.
 

Pharmacist01

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα.
Θέλει συστηματικό μακροχρόνιο διάβασμα, αλλά μια χαρά προλαβαίνεις και τώρα αν δουλέψεις σκληρά και βρεις ένα σωστό τρόπο διαβάσματος.
 

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Είναι εφικτό από την β μην σου πω και από την γ να περάσεις ιατρική με κενά. Στην φυσική θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) ότι μπορείς ακομη και από το 0 να ξεκινήσεις στην γ και να γράψεις άριστα. Στην χημεία απλά δώσε λίγη βάση οργανικη αυτό. Μάθε καλή οργανική τώρα για να γλυτώσει χρόνο από την προετοιμασία. Γενικά πάντως είναι αρκετά εφικτο ναι.
 
Top