χμμ, γιατι να μην αμφισβητησουμε λιγακι παραπανω ? γιατι θα πρεπει για καθε ενα ευρω που εχω στην τσεπη μου τα 20 λεπτα να πηγαινουν στο κρατος? γιατι μου παρεχει υπηρεσιες ? εγω να του δωσω αυτο θα μου δωσει ? μπορει αυτοι που εκλεβαν να το εκαναν για ιδεολογικο σκοπο, οπως εγω παντα ζηταω να ΜΗΝ μου κοβουν αποδειξη,(σε μικρα μαγαζια) προτιμω χιλιες φορες να τα φαει ο κακκομοιρης με το μικρο μαγαζακι,παρα να τα δωσω στο κρατος και να μην γινουν απολυτως τιποτα! αυτο που ειναι τρεις φορες χειροτερο ειναι γαμω δημοσιοι υπαλληλοι, οι οποιοι ρε πουστη οκ διοριστηκαν παραπανω απο οτι λετε, γιατι γαμω το κερατο σας σκατο τεμπεληδες δεν δουλευεται εστω και λιγο? αυτο το παραπονο το ειχα απο παντα, προ οικονομικης κρισης, γιατι ξυνουν τα αρχιδια τους ολη μερα! κλεψανε και οι 2 και ο ιδιωτικος και ο δημοσιος, εμενα ως απλο πολιτη και μη εργαζομενο, ο ιδιωτικος δεν με ενοχλησε γιατι απλα εργαζεται,κουραζεται,μου προσφερει υπηρεσιες, σε πληρη αντιθεση με τον δημοσιο, και θα ηθελα παρα πολυ για μια βδομαδα να αλλαξουνε ποστα οι ιδιωτικοι με τους δημοσιους,θα γινει της πουτανας!
χμμ να την πληρωσουν ολοι λες? δωσε μου ενα λογο που θα κερδισει το κρατος εαν περικοψει λεφτα απο τον ιδιωτικο τομεα! εναν λογο! δεν υπαρχει κανενας, ισα ισα αρνητικο ειναι για το κρατος, γιατι θα εχει λιγοτερα χρηματα στα χερια του, αρα λιγοτερες αγορες! να πληρωσουνε ολοι μαζι, μονο που πρεπει να γινει λιγο διαφορετικα, δηλαδη στους δημοσιους να δινουμε 200-300 ευρω, αυτα που αξιζουν για το 6ωρο-7ωρο και εαν που αραζουν, και να βαλουμε προστιμα σε αυτους που εκλεβαν με μαυρα λεφτα, οχι να περικοπτουμε απο καποιους οπως να ναι λεφτα! ο καθενας θα τιμωρηθει αναλογα με την μαλακια που εκανε! δεν ξερεις αν θα την κανει την στρατιωτικη του θητεια, και γιατι δηλαδη θα πρεπει να μαθεις κατι απο τον στρατο? δηλαδη οτι γινετε εκει μεσα ειναι σωστο, οποτε τον επικαλησε και τσουπ ενα επιχειρημα ?