Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11.886 μηνύματα.

07-04-22

20:00
Με αφορμή ενα θρεντ που άνοιξε πρόσφατα η @SoZi αποφάσισα να ανοίξω το εν λόγω, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να αναφέρουμε επιλογές που έκαναν οι γονείς μας κατά την ανατροφή μας και τους είμαστε ευγνώμονες για αυτές.
Θα προτιμούσα να μην πούμε τα συνηθισμένα, π.χ μου άφηναν περιθώριο να εκφράζω την άρνηση μου, αν και κάθε απάντηση είναι επιθυμητή και δεκτή.
Θεωρώ οτι πιο εύκολα μπορούμε να παινεψουμε απ'οτι να κατηγορήσουμε τους γονείς μας, οπότε αναμένω να υπάρξει κάποια άλφα συμμετοχή. Ενδέχεται να πέφτω και έξω και να υπάρξει μηδαμινή συμμετοχή, αλλά τέλος πάντων είμαι όλη αυτιά!
Υ. Γ Και ο τίτλος μου είναι εμπνευσμένος από το θρεντ της κοπέλας που προανέφερα (@SoZi).
Θα προτιμούσα να μην πούμε τα συνηθισμένα, π.χ μου άφηναν περιθώριο να εκφράζω την άρνηση μου, αν και κάθε απάντηση είναι επιθυμητή και δεκτή.
Θεωρώ οτι πιο εύκολα μπορούμε να παινεψουμε απ'οτι να κατηγορήσουμε τους γονείς μας, οπότε αναμένω να υπάρξει κάποια άλφα συμμετοχή. Ενδέχεται να πέφτω και έξω και να υπάρξει μηδαμινή συμμετοχή, αλλά τέλος πάντων είμαι όλη αυτιά!
Υ. Γ Και ο τίτλος μου είναι εμπνευσμένος από το θρεντ της κοπέλας που προανέφερα (@SoZi).
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.477 μηνύματα.

07-04-22

21:01
Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ…
Που πάντα, όσα λάθη και αν έχω κάνει, όσες φορές και αν σας έχω στεναχωρήσει ή απογοητεύσει, ήσασταν δίπλα μου
Που όταν άρχισαν οι πρώτες μου κρίσεις πανικού, τρέξατε κατευθείαν, όσο επίπονη και αν ήταν όλη η διαδικασία, εύρεσης βοήθειας, και δεν τα παρατήσατε ποτέ
Που μου δείξατε, χωρίς ποτέ να σηκώσετε χέρι, τι είναι λάθος και τι σωστό
Που με φωνάξετε, για να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη
Που με υποστηρίξατε, στην απόφαση μου να ξανά προσπαθήσω για τις Πανελλήνιες
και που δεν μου έχετε αφήσει αμφιβολία, ότι θα είστε εκεί όταν σας χρειαστώ
Που πάντα, όσα λάθη και αν έχω κάνει, όσες φορές και αν σας έχω στεναχωρήσει ή απογοητεύσει, ήσασταν δίπλα μου
Που όταν άρχισαν οι πρώτες μου κρίσεις πανικού, τρέξατε κατευθείαν, όσο επίπονη και αν ήταν όλη η διαδικασία, εύρεσης βοήθειας, και δεν τα παρατήσατε ποτέ
Που μου δείξατε, χωρίς ποτέ να σηκώσετε χέρι, τι είναι λάθος και τι σωστό
Που με φωνάξετε, για να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη
Που με υποστηρίξατε, στην απόφαση μου να ξανά προσπαθήσω για τις Πανελλήνιες
και που δεν μου έχετε αφήσει αμφιβολία, ότι θα είστε εκεί όταν σας χρειαστώ