Να άκουγαν τις σκέψεις μου
Να επικεντρωνόντουσαν παραπάνω στο κομμάτι της εκπαίδευσης και της παιδείας από τους γονείς, παρά παίρνω ένα δάσκαλο για λίγες ώρες και τέλειωσα με τις ευθύνες μου. (Ένα παιδί σε νεαρή ηλικία πρέπει να ξεκινήσει να μαθαίνει για τον κόσμο της μάθησης από τους γονείς και όχι από ξένους)
Να με πήγαιναν να με ελέγξουν για δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες όταν οι δάσκαλοι του δημοτικού τους το έλεγαν
Να είχαν συγκεκριμένα όνειρα για το μέλλον που θα πήγαζαν από τον χαρακτήρα μου -->
Για παράδειγμα ήμουν καλός στα θεωρητικά και με πήγαιναν στο γυμνάσιο σε δασκάλους θεωρητικών μαθημάτων. Στο λύκειο αποφάσισαν ότι η θεωρητική δεν έχει επαγγέλματα που βγάζουν χρήμα και μου είπαν να πάω στη θετική.
Παρότι που μου αρέσουν τα θεωρητικά, μου αρέσει αρκετά και η ιατρική οπότε δεν έχω θέμα αν και δεν ξέρω πως θα ήμουν αν επιλέγαμε την θεωρητική
Και κάποια άλλα που είναι προσωπικά.
Υ.Γ Οι γονείς μου δικαιολογούνται για μερικά από τα παραπάνω μιας που δούλευαν όλη την ημέρα οπότε δεν είχαν αρκετό χρόνο, όμως θα ήθελα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά