Αυτη ειναι η δουλεια και ο ρολος του δεκαπενταμελους...
November Rain αυτο που λες με βρισκει αντιθετο. Εγω, οπως και πολλοι αλλοι εκλεγμενοι στο σχολειο ειμαστε παραταξιακα ανενταχτοι, αν και προσωπικα εχω το κομμα μου, φροντιζω, οπως και οι αλλοι, να μην το δειχνω στο σχολειο. Ακομη και μελη της ΚΝΕ να ειναι, εσενα τι σε πειραζει? Δηλαδη οι ΚΝιτες δεν εχουν δικαιωμα εκλογης? Επειδη εχουν ανοιχτη υποστηριξη σε ενα κομμα? Εσυ λοιπον που εισαι αντιθετος, ας εκλεγεις για να τους πας κοντρα, αν πιστευεις οτι βαζουν το ΚΚΕ στο σχολειο. Ασε που ηταν αστοχο αυτο που ειπες...Δυο απο τα ατομα του δεκαπενταμελους μας, μονο, ειναι ΚΝιτες και ειναι τα καλυτερα παιδια και οι πιο γνησιοι δημοκρατες που εχω γνωρισει και φυσικα τους ψηφισα, γνωριζοντας την παραταξιακη τους ταυτοτητα. Ο ενας ειναι ο προεδρος του συμβουλιου, αλλα δεν το επαιξε ποτε...Οταν πηγαινει στις πορειες, σε ολες, παει μονος του κι οποιος θελει τον ακολουθει, δεν κανει κατηχηση.
Οσο για τις καταληψεις, μην ανησυχεις, δεν τις κανει μονο η ΚΝΕ. Τις κανουν κι αλλοι.
Ασε βεβαια που προσωπικα προτιμω μια αγωνιστικη νεολαια, εστω και με κομμουνιστικες παρωπιδες, παρα μια νεολαια που τα αφεντικα της σπανε μια καταληψη δολοφονωντας εναν καταληψια, αγωνιστη εκπαιδευτικο. Μιλαω φυσικα για τα γουρουνια της ΟΝΝΕΔ που το 1991 δολοφονησαν το μαθηματικο Νικο Τεμπονερα στην Πατρα, επειδη ηταν αντιθετοι με την καταληψη στην οποια συμμετειχε.
Οσο για τους μαθητες, εν ετει 2008 φιλε μου, νομιζω οτι κοιμαται οποιος θελει να κοιμηθει...Η δημοκρατια λειτουργει σωστα εκει που ο λαος λειτουργει σωστα...Αν αυτο δε συμβαινει στο σχολειο σου, μην κατηγορεις τους εκλεγμενους, κατηγορησε πρωτα τον εαυτο σου και μετα κρινε τους συμμαθητες σου.
Βεβαια κακως ενεπλεξες τα μαθητικα συντονιστικα συμβουλια με τις καταληψεις....Αυτες γινονται παντα πριν τις εκλογες...ή κανω λαθος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.