KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 11:29 Ο KostasT98: #1 29-06-16 11:29 Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας. Μαθηματικό ΕΚΠΑ ή Μαθηματικό κρήτης και γιατί? ( γνωρίζω ότι το καλύτερο φυσικό τμήμα είναι της κρήτης ισχύει το ίδιο και για τις άλλες σχολές θετικών επιστημών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 16:47 Ο unπαικτable: #2 29-06-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας. Μαθηματικό ΕΚΠΑ ή Μαθηματικό κρήτης και γιατί? ( γνωρίζω ότι το καλύτερο φυσικό τμήμα είναι της κρήτης ισχύει το ίδιο και για τις άλλες σχολές θετικών επιστημών? Click για ανάπτυξη... Σε προπτυχιακο επιπεδο δεν υπαρχει καλυτερο τμημα σε ιδια τμηματα. Ακομα και σε μεταπτυχιακο επιπεδο καθε τμημα δινει παραπανω εμφαση σε καποιον τομεα. Οποτε δες προγραμματα σπουδων, παρε γνωμες για καθηγητες απο ατομα που φοιτουν ή εχουν φοιτησει και επελεξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:00 Ο KostasT98: #3 29-06-16 17:00 Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:32 Ο unπαικτable: #4 29-06-16 17:32 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Click για ανάπτυξη... Εγω φυσικο ειμαι και επειδη ειμαστε μεσοτοιχια με μαθηματικο εχω συζητησει με μαθηματικους και εχω καποια γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:35 Ο KostasT98: #5 29-06-16 17:35 ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat bill09876 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας. Μαθηματικό ΕΚΠΑ ή Μαθηματικό κρήτης και γιατί? ( γνωρίζω ότι το καλύτερο φυσικό τμήμα είναι της κρήτης ισχύει το ίδιο και για τις άλλες σχολές θετικών επιστημών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 16:47 Ο unπαικτable: #2 29-06-16 16:47 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας. Μαθηματικό ΕΚΠΑ ή Μαθηματικό κρήτης και γιατί? ( γνωρίζω ότι το καλύτερο φυσικό τμήμα είναι της κρήτης ισχύει το ίδιο και για τις άλλες σχολές θετικών επιστημών? Click για ανάπτυξη... Σε προπτυχιακο επιπεδο δεν υπαρχει καλυτερο τμημα σε ιδια τμηματα. Ακομα και σε μεταπτυχιακο επιπεδο καθε τμημα δινει παραπανω εμφαση σε καποιον τομεα. Οποτε δες προγραμματα σπουδων, παρε γνωμες για καθηγητες απο ατομα που φοιτουν ή εχουν φοιτησει και επελεξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:00 Ο KostasT98: #3 29-06-16 17:00 Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:32 Ο unπαικτable: #4 29-06-16 17:32 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Click για ανάπτυξη... Εγω φυσικο ειμαι και επειδη ειμαστε μεσοτοιχια με μαθηματικο εχω συζητησει με μαθηματικους και εχω καποια γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:35 Ο KostasT98: #5 29-06-16 17:35 ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat bill09876 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας. Μαθηματικό ΕΚΠΑ ή Μαθηματικό κρήτης και γιατί? ( γνωρίζω ότι το καλύτερο φυσικό τμήμα είναι της κρήτης ισχύει το ίδιο και για τις άλλες σχολές θετικών επιστημών? Click για ανάπτυξη... Σε προπτυχιακο επιπεδο δεν υπαρχει καλυτερο τμημα σε ιδια τμηματα. Ακομα και σε μεταπτυχιακο επιπεδο καθε τμημα δινει παραπανω εμφαση σε καποιον τομεα. Οποτε δες προγραμματα σπουδων, παρε γνωμες για καθηγητες απο ατομα που φοιτουν ή εχουν φοιτησει και επελεξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:00 Ο KostasT98: #3 29-06-16 17:00 Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:32 Ο unπαικτable: #4 29-06-16 17:32 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Click για ανάπτυξη... Εγω φυσικο ειμαι και επειδη ειμαστε μεσοτοιχια με μαθηματικο εχω συζητησει με μαθηματικους και εχω καποια γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:35 Ο KostasT98: #5 29-06-16 17:35 ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat bill09876 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:32 Ο unπαικτable: #4 29-06-16 17:32 Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Click για ανάπτυξη... Εγω φυσικο ειμαι και επειδη ειμαστε μεσοτοιχια με μαθηματικο εχω συζητησει με μαθηματικους και εχω καποια γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:35 Ο KostasT98: #5 29-06-16 17:35 ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat bill09876 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasT98: Έγραψα εδώ για να πάρω γνώμες απο τυχόν φοιτητές . Εχω δει τα προγραμματα σπουδών της Κρητης ειναι πιο συμπυκνωμένο σε μαθήματα απ'οτι είδα αλλα ειναι εξισου καλό...χμμμμ Click για ανάπτυξη... Εγω φυσικο ειμαι και επειδη ειμαστε μεσοτοιχια με μαθηματικο εχω συζητησει με μαθηματικους και εχω καποια γνωμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 17:35 Ο KostasT98: #5 29-06-16 17:35 ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ναι εννοείται πως θα ήθελα να την ακούσω...οποιοσδήποτε έχει γνώμη ειναι δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasT98 Νεοφερμένο μέλος Ο KostasT98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2016 στις 19:57 Ο KostasT98: #6 29-06-16 19:57 και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και όσον αφορά Επίσης το τμήμα ΜΑθηματικών και το τμήμα Εφαρμοσμένων μαθηματικών τι παιζει? βλέπω οτι το προγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.