Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 17:47 Ο Guest 986132: #21 17-05-10 17:47 Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 19:10 Ο sxetlant έγραψε: #22 17-05-10 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:34 Ο kostas (agia): #23 17-05-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:59 Η woochoogirl: #24 17-05-10 20:59 Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:31 Ο sxetlant έγραψε: #25 17-05-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 19:10 Ο sxetlant έγραψε: #22 17-05-10 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:34 Ο kostas (agia): #23 17-05-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:59 Η woochoogirl: #24 17-05-10 20:59 Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:31 Ο sxetlant έγραψε: #25 17-05-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:34 Ο kostas (agia): #23 17-05-10 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:59 Η woochoogirl: #24 17-05-10 20:59 Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:31 Ο sxetlant έγραψε: #25 17-05-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Εμείς πάμε ωραία και καλά και γράφουμε τις πανελλαδικές μας. Μετά τι γίνεται; Μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πόσα μόρια βγάλαμε; Μαθαίνουμε τον βαθμό που γράψαμε; Click για ανάπτυξη... Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος μετα απο 15-20 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα(πόσο γράψαμε)!Και 22-25 Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα!Λογικά και φέτος καπως έτσι θα είναι! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 20:59 Η woochoogirl: #24 17-05-10 20:59 Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:31 Ο sxetlant έγραψε: #25 17-05-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:31 Ο sxetlant έγραψε: #25 17-05-10 21:31 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Καθολου Ασχετη Αναστασια....!! Με προλαβες Και εγω το ιδιο θα ρωτουσα! By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Μετα απο 15-20 μερες εννοεις την Βαθμολογια και μετα ποια σχολη περασαμε??? Γιατι ετσι Ολα μαζι θα επρεπε Click για ανάπτυξη... Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Δεν καταθέτετε μηχανογραφικό στο ΕΠΑΛ; Από πριν έχετε δηλώσει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα ΕΠΑ.Λ. κάνουν μηχανογραφικό τον Φεβρουάριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 21:36 Ο kostas (agia): #26 17-05-10 21:36 Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο να μου πεις....... Με τον Μπαμπηνιωτη τι εγινε τελικα,δεν μ ειπες????? Τι ειπε για τα ΕΠΑ.Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2010 στις 22:35 Ο Guest 986132: #27 17-05-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): By the way πως παει το διαβασμα εσυ? Ολα καλα????? Ετοιμη?! Click για ανάπτυξη... Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Αρχική Δημοσίευση από sxetlant: Ναι την βαθμολογία μετα απο 15-20 μέρες και 22-25 Αυγούστου που περάσαμε!Ετσι γίνεται πάντα γιατί μέχρι να τρέξει το πρόγραμμα με 100000+ ονόματα θέλει το χρόνο του! Click για ανάπτυξη... Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 22:41 Ο lazaros13: #28 17-05-10 22:41 γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 01:00 Ο sxetlant έγραψε: #29 18-05-10 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Τι έτοιμη! Καθόλου έτοιμη δεν νιώθω! Άγχος δεν έχω, αλλά γενικά είμαι απαισιόδοξη! Απόστολε, όταν λες βαθμολογία εννοείς τους βαθμούς που γράψαμε στα μαθήματα, ε; Κι όχι τα μόρια... Click για ανάπτυξη... Πολύ απαισιοδοξία βρε παιδί μου!Ηρεμήστε λίγο!Μια χαρά θα γράψετε!Όταν λέω βαθμολογία εννοώ τα μόρια! Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: γεια σας παιδια πως τα πατε με το διαβασμα??? Click για ανάπτυξη... Χάθηκες Λάζαρε!!Μια χαρά!!!Eσυ πώς τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 13:46 Ο kostas (agia): #30 18-05-10 13:46 Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:13 Ο sxetlant έγραψε: #31 18-05-10 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Λαζαρε που εισαι συ ρε??! Click για ανάπτυξη... Χαλαρόστε ρε παιδιά!Με το αγχος δεν βγαίνει τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros13 Νεοφερμένο μέλος Ο lazaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 14:29 Ο lazaros13: #32 18-05-10 14:29 καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 18 Μαΐου 2010 στις 15:08 Ο sxetlant έγραψε: #33 18-05-10 15:08 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ειμαι παιδια μια χαρα λιγο με το αγχος δεν την παλευω !!!!!αποστολη πως τα βλεπεις τα πραγματα φετος?? Click για ανάπτυξη... Τα ίδια με πέρυσι!!χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2010 στις 22:37 Ο Guest 986132: #34 18-05-10 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αναστασια ασε και εγω....!! Νιωθω οτι πνιγομαι σιγα-σιγα Ακομη κανα 2 μηνες να ειχαμε καλα θα ηταν,6 κ σημερα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε Κώστα, άσε! Εδώ και κάτι μήνες κατάφερα και απέβαλλα το άγχος μου, αλλά από σήμερα μου ξαναρθε! Γενικά, είμαι απαισιόδοξη, νιώθω ότι δεν έχω διαβάσει όσο θα έπρεπε, δεν θα περάσω κλπ! Άντε, να δώσουμε, γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 15:44 Ο kostas (agia): #35 19-05-10 15:44 Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ακριβως νιωθω και εγω!!! Οτι δεν ειμαι καταλληλα προετοιμασμενος κτλπ Αντε να ερθει η μερα να αρχισουμε να βγουνε και τα αποτελεσματα με το καλο και μετα θα ειμαστε.... Θα τα θυμομαστε και θα γελαμε σε λιγο καιρο αυτα !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2010 στις 17:20 Ο Guest 986132: #36 19-05-10 17:20 Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι να πάνε όλα καλά... Άντε, με το καλό ν' αρχίσουμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 22:30 Ο kostas (agia): #37 21-05-10 22:30 Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε επιτελους...!! Αυριο Σαββατο την αλλη Κυριακη...Δευτερα και εφτασε και η Τριτη!!!! Αντε σηκω στς 6 η ωρα 6.30 να φυγεις 7 και κατι να εισαι Λαρισα!!! Παει 8 η ωρα,μοιραζονται τα θεματα και ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Αντε να περασει το κολομαθημα! Μετα Πεμτη Μαθηματικουλια Ερχονται Δικτυα-Προγραμματισμος και ΤΕΛΟΣ. Καλη μας επιτυχια παιδια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 16:16 Ο kostas (agia): #38 25-05-10 16:16 Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 00:18 Ο sxetlant έγραψε: #39 26-05-10 00:18 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Αν δεν γραψουμε καλα σε ενα μαθημα π.χ Μαθηματικα θα επηρεασει την συνολικη βαθμολογια....???? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 14:34 Ο kostas (agia): #40 26-05-10 14:34 Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι. Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.