Tiktokerrr
Νεοφερμένο μέλος
Ο Tiktokerrr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Είμαι μαθητής της Β Λυκείου και θα ακολουθήσω την κατεύθυνση υγείας. Ωστόσο, φέτος στις ενδοσχολικές εξετάσεις δίνουμε μαθηματικά προσανατολισμού και επειδή δίνω περισσότερη έμφαση στα μαθήματα της γ λυκείου έχω παραμελήσει το σχολείο. Επίσης, ο καθηγητής στο σχολείο δε μας κάνει σχεδόν τίποτα διότι θεωρεί δεδομένο ότι τα έχουμε διδαχθεί στο φροντιστήριο, αλλά στο σχολείο μου στην κατεύθυνση στις εξετάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολα τα θέματα και δε θέλω να πατώσω. Τι θα μου προτείνατε να διαβάσω για τις εξετάσεις τώρα που έχει απομείνει λίγος καιρος..
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

Και η Γ λυκείου σχολείο είναι απ όσο θυμάμαι!Είμαι μαθητής της Β Λυκείου και θα ακολουθήσω την κατεύθυνση υγείας. Ωστόσο, φέτος στις ενδοσχολικές εξετάσεις δίνουμε μαθηματικά προσανατολισμού και επειδή δίνω περισσότερη έμφαση στα μαθήματα της γ λυκείου έχω παραμελήσει το σχολείο.
Αναφέρεις την κατάσταση στον διευθυντή, και έπειτα τηλεφωνικά, καταγγελία στην δευτεροβάθμια και το υπουργείο παιδείας.Επίσης, ο καθηγητής στο σχολείο δε μας κάνει σχεδόν τίποτα διότι θεωρεί δεδομένο ότι τα έχουμε διδαχθεί στο φροντιστήριο,
Αν ο κύριος θεωρεί δεδομένο ότι θα κάθετε και θα πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών είναι στο χέρι σας να μην το επιτρέψετε.
Πόσο δύσκολα είναι πια αυτά τα θέματα! Και πιο είναι το μέτρο σύγκριση!αλλά στο σχολείο μου στην κατεύθυνση στις εξετάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολα τα θέματα και δε θέλω να πατώσω. Τι θα μου προτείνατε να διαβάσω για τις εξετάσεις τώρα που έχει απομείνει λίγος καιρος..
Ξεκίνα από το σημείο που καταλαβαίνεις και προχώρα.