Μαθηματικά: Πού να εστιάσω στη θεωρία;

thecrazycretan

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο thecrazycretan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες από το 4ο επιστημονικό Πεδίο ( Οικονομίας-Πληροφορικη). Πέρσι ομολογώ ότι δεν διάβαζα ο μόνος λόγος που πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι το 17αρι έκθεση.
Θέλω να αλλάξω, από τις διακοπές των Χριστουγέννων προσπαθώ να διαβάζω θεωρία μαθηματικά και να λύνω ασκήσεις ώστε να βελτιωθώ καθώς πανελλήνιες πέρσι έγραψα 2,6 μαθηματικά.
Ήθελα να ρωτήσω συμβουλές σχετικά με το μάθημα το μαθηματικών, πρέπει να εστιάσω κυρίως στην θεωρία; Δεν αναφέρομαι για το Θέμα Α αλλά για την καλύτερη κατανόηση του τι γίγνεσθαι ώστε να είμαι σε θέση να λύσω ασκήσεις.

-Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας!-
MzR
 

georgem23

Νεοφερμένος

Ο georgem23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Καλησπέρα πρέπει αρχικά να λύνεις τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου (αν δεν μπορείς υπάρχουν βίντεο στο youtube που τα λύνουν και είναι πολύ βοηθητικό)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top