Indecisive2 Νεοφερμένο μέλος Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 13:48 Ο Indecisive2: #1 16-05-24 13:48 Τελικά όσο τελειώνει η χρονιά καταλήγω όλο και περισσότερο στο 2ο πεδίο (ίσως και να το μετανιώσω αλλά whatever), αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει προετοιμασία μαθηματικών (φυσική και χημεία κάνω από τον Ιανουάριο προετοιμασία). Αν αρχίσω το καλοκαίρι προετοιμασία μαθηματικών, θα προλάβω να βγάλω την ύλη σχετικά νωρίς, ώστε να έχω και χρόνο για επαναλήψεις; (Αν ναι, πότε περίπου, πχ Μάρτιο; ) Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 16:49 Η Helen06 έγραψε: #2 16-05-24 16:49 Γενικά απ' την ταπεινή μου εμπειρία θα σου πω ότι την ύλη την βγάζεις πολύ καλά και αν ξεκινήσεις απ' τα θερινά όπου και τελειώνεις περίπου αρχές μέσα Απριλίου ακόμα και τέλη Μαρτίου. Προσωπικά δεν υπήρχε για εμένα λόγος να είχες ήδη ξεκινήσει μαθηματικά από φέτος γιατί θα επιβαρυνοσουν άδικα. math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:47 Ο math2arch: #3 16-05-24 19:47 Από άποψη χρονικού προγραμματισμού προλαβαίνεις. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ήδη ξεκινήσει την ύλη, έχει το αβαντάζ ότι μπορεί να τη "χωνέχει" καλύτερα και τα μαθηματικά της Γ' Λυκείου δε φημίζονται για το πόσο εύπεπτα είναι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Indecisive2 Nikosfile Corfu kitty thepigod762 spykou panosT436 Helen06 trifasikodiavasma Mary06 love_to_learn Maynard AggelikiGr math2arch bibliofagos blissele Μήτσος10 eukleidhs1821 suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά όσο τελειώνει η χρονιά καταλήγω όλο και περισσότερο στο 2ο πεδίο (ίσως και να το μετανιώσω αλλά whatever), αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει προετοιμασία μαθηματικών (φυσική και χημεία κάνω από τον Ιανουάριο προετοιμασία). Αν αρχίσω το καλοκαίρι προετοιμασία μαθηματικών, θα προλάβω να βγάλω την ύλη σχετικά νωρίς, ώστε να έχω και χρόνο για επαναλήψεις; (Αν ναι, πότε περίπου, πχ Μάρτιο; )
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 16:49 Η Helen06 έγραψε: #2 16-05-24 16:49 Γενικά απ' την ταπεινή μου εμπειρία θα σου πω ότι την ύλη την βγάζεις πολύ καλά και αν ξεκινήσεις απ' τα θερινά όπου και τελειώνεις περίπου αρχές μέσα Απριλίου ακόμα και τέλη Μαρτίου. Προσωπικά δεν υπήρχε για εμένα λόγος να είχες ήδη ξεκινήσει μαθηματικά από φέτος γιατί θα επιβαρυνοσουν άδικα. math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:47 Ο math2arch: #3 16-05-24 19:47 Από άποψη χρονικού προγραμματισμού προλαβαίνεις. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ήδη ξεκινήσει την ύλη, έχει το αβαντάζ ότι μπορεί να τη "χωνέχει" καλύτερα και τα μαθηματικά της Γ' Λυκείου δε φημίζονται για το πόσο εύπεπτα είναι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γενικά απ' την ταπεινή μου εμπειρία θα σου πω ότι την ύλη την βγάζεις πολύ καλά και αν ξεκινήσεις απ' τα θερινά όπου και τελειώνεις περίπου αρχές μέσα Απριλίου ακόμα και τέλη Μαρτίου. Προσωπικά δεν υπήρχε για εμένα λόγος να είχες ήδη ξεκινήσει μαθηματικά από φέτος γιατί θα επιβαρυνοσουν άδικα.
math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:47 Ο math2arch: #3 16-05-24 19:47 Από άποψη χρονικού προγραμματισμού προλαβαίνεις. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ήδη ξεκινήσει την ύλη, έχει το αβαντάζ ότι μπορεί να τη "χωνέχει" καλύτερα και τα μαθηματικά της Γ' Λυκείου δε φημίζονται για το πόσο εύπεπτα είναι.
Από άποψη χρονικού προγραμματισμού προλαβαίνεις. Σίγουρα όμως κάποιος που έχει ήδη ξεκινήσει την ύλη, έχει το αβαντάζ ότι μπορεί να τη "χωνέχει" καλύτερα και τα μαθηματικά της Γ' Λυκείου δε φημίζονται για το πόσο εύπεπτα είναι.