Βρε φίλε, πώς ξεκινάμε έτσι; Στόχος είναι η βάση ή το καλύτερο δυνατό;
Ένιγουέι, για να είσαι σέιφ: Μαθαίνεις απ' έξω θεωρήματα και αποδείξεις. Γράψ'τα με τη σειρά σε ένα χαρτί και μάθε τα καλά. Εννοείται να τα κατανοήσεις κιόλας.
Μετά εξασκήσου πολύ στα ευκολάκια, είναι κρίμα να χάσεις από αυτά. Όρια, παράγωγοι, ολοκληρώματα. Λύσε πολλά και τα ήδη λυμένα πάλι να τρέχει το χέρι σου. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πέσει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί.
Μετά σημείωσε κολπάκια για να τα αναγνωρίζεις. Πχ κυρτότητα+ανισότητα=>εφαπτομένη
Όπως και να χει βέβαια η καλύτερη, και μεταξύ μας πιο τίμια, συμβολή που μπορεί να σου δώσει κανείς και να κρατήσεις είναι να τα διαβάσεις όλα και να πας με στόχο το 20. Τι ηττοπάθεια είναι αυτή από τόσο νωρίς; Έχεις άπειρο χρόνο να καλύψεις κενά και να τα μάθεις όλα, αρκεί να το αποφασίσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.