Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 11:25 Ο Dark_Shadow: #21 20-08-13 11:25 Ναι ενας ΠΜ θεωρεις κατεχει πολυ ηλεκτρομαγνητισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 11:30 Ο nPb έγραψε: #22 20-08-13 11:30 εδώ θεολόγοι διδάσκουν ανάπτυξη εφαρμογών Γ' Λυκείου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaBer Νεοφερμένο μέλος Η MaBer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 16:20 Η MaBer έγραψε: #23 20-08-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: επι πληρωμή; ΟΧΙ. Αιτιολογώ. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι τόσο καλός ώστε να κάνεις ΟΛΑ τα μαθήματα πανελληνίων. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, αυτό πιστεύω και εγώ κατά βάθος. Δεν αρκεί μόνο η γνώση, χρειάζεται και η εξεταστική άποψη: τι θέματα έχουν βάλει, πως πρέπει να διαβάσει ο μαθητής κοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Appolon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ενας ΠΜ θεωρεις κατεχει πολυ ηλεκτρομαγνητισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 11:30 Ο nPb έγραψε: #22 20-08-13 11:30 εδώ θεολόγοι διδάσκουν ανάπτυξη εφαρμογών Γ' Λυκείου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaBer Νεοφερμένο μέλος Η MaBer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 16:20 Η MaBer έγραψε: #23 20-08-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: επι πληρωμή; ΟΧΙ. Αιτιολογώ. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι τόσο καλός ώστε να κάνεις ΟΛΑ τα μαθήματα πανελληνίων. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, αυτό πιστεύω και εγώ κατά βάθος. Δεν αρκεί μόνο η γνώση, χρειάζεται και η εξεταστική άποψη: τι θέματα έχουν βάλει, πως πρέπει να διαβάσει ο μαθητής κοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εδώ θεολόγοι διδάσκουν ανάπτυξη εφαρμογών Γ' Λυκείου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaBer Νεοφερμένο μέλος Η MaBer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2013 στις 16:20 Η MaBer έγραψε: #23 20-08-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: επι πληρωμή; ΟΧΙ. Αιτιολογώ. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι τόσο καλός ώστε να κάνεις ΟΛΑ τα μαθήματα πανελληνίων. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, αυτό πιστεύω και εγώ κατά βάθος. Δεν αρκεί μόνο η γνώση, χρειάζεται και η εξεταστική άποψη: τι θέματα έχουν βάλει, πως πρέπει να διαβάσει ο μαθητής κοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: επι πληρωμή; ΟΧΙ. Αιτιολογώ. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να είναι τόσο καλός ώστε να κάνεις ΟΛΑ τα μαθήματα πανελληνίων. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, αυτό πιστεύω και εγώ κατά βάθος. Δεν αρκεί μόνο η γνώση, χρειάζεται και η εξεταστική άποψη: τι θέματα έχουν βάλει, πως πρέπει να διαβάσει ο μαθητής κοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.