georgia-_
Νεοφερμένο μέλος
Η georgia-_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

27-03-23

17:09
Καλησπερα σε όλους, όσον αφορά τα μαθήματα επιλογής που υπαρχουν σε καποια εξαμηνα,εκτος απο τον οδηγο σπουδών που δεν τα γραφει ολα αναλυτικα τι αλλο μπορουμε να συμβουλευτούμε;
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

27-03-23

17:18
Προφανώς, φοιτητές προηγούμενων ετών.
georgia-_
Νεοφερμένο μέλος
Η georgia-_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

27-03-23

18:09
Ευχαριστώ,εκτός λοιπον απο φοιτητες δεν υπαρχει κατι αλλο σαν ιστοσελίδα;
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 575 μηνύματα.

27-03-23

19:30
και ιστοσελίδα να βρεις συνήθως λένε τις ίδιες πληροφορίες που αναφέρονται και στους οδηγούς σπουδών
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.001 μηνύματα.

29-09-23

20:51
προς το παρόν δεν έχω πάρει κανένα μάθημα επιλογής, ενώ πρέπει να πάρω 13 για το πτυχίο (
).
έριξα μια ματιά στα μαθήματα και είδα την σκηνοθεσία, που αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον...
αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το επιχειρήσω γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό και ο καθηγητής είναι διάσημος σκηνοθέτης
πφφ δεν ξέρω τι να κάνω, κάτι πρέπει να επιλέξω πάντως φέτος

έριξα μια ματιά στα μαθήματα και είδα την σκηνοθεσία, που αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον...
αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το επιχειρήσω γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό και ο καθηγητής είναι διάσημος σκηνοθέτης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.046 μηνύματα.

29-09-23

20:56
Ε πρεπει να τολμησεις ,,απ οτι ξερω εχετε ποσοτικα ιδια μαθηματα με τα πολυτεχνεια και ας ειστε μονο 4 χρονια..προς το παρόν δεν έχω πάρει κανένα μάθημα επιλογής, ενώ πρέπει να πάρω 13 για το πτυχίο ().
Ειναι δυσκολος ο δρομος της τεχνης...
Σημερα ειδα μετα απο χρονια που περναω οτι η σχολη του εθνικου ειναι στην πειραιως απεναναντι απο το Leroy..ασχετο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.001 μηνύματα.

29-09-23

20:57
Χαχαχ, ναι εκεί είναιΕ πρεπει να τολμησεις ,,απ οτι ξερω εχετε ποσοτικα ιδια μαθηματα με τα πολυτεχνεια και ας ειστε μονο 4 χρονια..
Σημερα ειδα μετα απο χρονια που περναω οτι η σχολη του εθνικου ειναι στην πειραιως απεναναντι απο το Leroy..ασχετο

ήμουν κι εγώ εκεί σήμερα Γιάννη!

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.046 μηνύματα.

29-09-23

21:00
α ισως σε ειδα κιολας αλλα δεν σε ξερω... ηταν κατι παιδια απ εξω...Χαχαχ, ναι εκεί είναι
ήμουν κι εγώ εκεί σήμερα Γιάννη!πήγα να δω τις πτυχιακές των παιδιών...
με στειλανε να παρω τυρι για μακαρονια απο τον ΑΒ που ειναι κολλητα
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

29-09-23

21:01
Έλα ρε Γιάννη, δεν το πιστεύω!!Ε πρεπει να τολμησεις ,,απ οτι ξερω εχετε ποσοτικα ιδια μαθηματα με τα πολυτεχνεια και ας ειστε μονο 4 χρονια..
Τί κοιτάς όταν οδηγείς;
Βέρος Αθηναίος!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

29-09-23

21:07
ελα καλε λιονταρινα ...δεν κοιταω... το ενα ματι λοξιζει... το αριστερο.. το δεξι ειχε φαναρι μπροσταΈλα ρε Γιάννη, δεν το πιστεύω!!
Τί κοιτάς όταν οδηγείς;
Βέρος Αθηναίος!!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-09-23

21:08
έχει και τζαμπο δίπλαελα καλε λιονταρινα ...δεν κοιταω... το ενα ματι λοξιζει... το αριστερο.. το δεξι ειχε φαναρι μπροστα

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

29-09-23

21:12
ναι μεγαλο πολυ ...δεν παω ποτε ειναι μ@λ@κεςέχει και τζαμπο δίπλα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.