Evelynne Νεοφερμένο μέλος Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:40 Η Evelynne έγραψε: #1 13-02-23 15:40 Καλησπέρα σε όλους Ως πρωτοετής που ακόμα ανακαλύπτει πράγματα για το πανεπιστήμιο, έχω μια απορία: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής; Γνωρίζω ότι είναι μη υποχρεωτικά και μπορεί να προσφέρονται είτε από το δικό μου τμήμα είτε από κάποιο άλλο του πανεπιστημίου, ωστόσο δεν έχω κατανοήσει πρακτικά τη χρησιμότητά τους. Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:44 Ο Guest 749981: #2 13-02-23 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:27 Ο tsiobieman: #3 13-02-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Εβελίνα , τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής (ΕΕ) είναι μαθήματα που παίρνεις για να καλύψεις τα ECTS του πτυχίου που δεν καλύπτονται από τα μαθήματα πυρήνα και τα μαθήματα κατευθύνσεων (είτε υποχρεωτικά είτε επιλογής). Το ποσό μαθημάτων ΕΕ που μπορείς να πάρεις το καθορίζει η κάθε σχολή. Ένα μάθημα ΕΕ μπορεί να είναι είτε μάθημα κατεύθυνσης (επιλογής/υποχρεωτικό) είτε κάποιο που το καθορίζει η σχολή ως ΕΕ στο πρόγραμμα σπουδών. Επίσης μπορεί να είναι μάθημα άλλου τμήματος (αν και δεν το επιτρέπουν όλες οι σχολές αυτό , η δική μου το επιτρέπει). Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν απαλάσσεσαι από τέτοια μαθήματα παίρνοντας μάθημα ΕΕ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SoyN tsiobieman Evelynne Abiogenesis phoni kost28 Wonderkid Alexecon1991 Nala katerinavld Meow Giii george777 GeorgePap2003 thenutritionist Lathy lepipini Nick254 nicole1982 Joji giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους Ως πρωτοετής που ακόμα ανακαλύπτει πράγματα για το πανεπιστήμιο, έχω μια απορία: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής; Γνωρίζω ότι είναι μη υποχρεωτικά και μπορεί να προσφέρονται είτε από το δικό μου τμήμα είτε από κάποιο άλλο του πανεπιστημίου, ωστόσο δεν έχω κατανοήσει πρακτικά τη χρησιμότητά τους. Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:44 Ο Guest 749981: #2 13-02-23 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:27 Ο tsiobieman: #3 13-02-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Εβελίνα , τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής (ΕΕ) είναι μαθήματα που παίρνεις για να καλύψεις τα ECTS του πτυχίου που δεν καλύπτονται από τα μαθήματα πυρήνα και τα μαθήματα κατευθύνσεων (είτε υποχρεωτικά είτε επιλογής). Το ποσό μαθημάτων ΕΕ που μπορείς να πάρεις το καθορίζει η κάθε σχολή. Ένα μάθημα ΕΕ μπορεί να είναι είτε μάθημα κατεύθυνσης (επιλογής/υποχρεωτικό) είτε κάποιο που το καθορίζει η σχολή ως ΕΕ στο πρόγραμμα σπουδών. Επίσης μπορεί να είναι μάθημα άλλου τμήματος (αν και δεν το επιτρέπουν όλες οι σχολές αυτό , η δική μου το επιτρέπει). Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν απαλάσσεσαι από τέτοια μαθήματα παίρνοντας μάθημα ΕΕ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:27 Ο tsiobieman: #3 13-02-23 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Εβελίνα , τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής (ΕΕ) είναι μαθήματα που παίρνεις για να καλύψεις τα ECTS του πτυχίου που δεν καλύπτονται από τα μαθήματα πυρήνα και τα μαθήματα κατευθύνσεων (είτε υποχρεωτικά είτε επιλογής). Το ποσό μαθημάτων ΕΕ που μπορείς να πάρεις το καθορίζει η κάθε σχολή. Ένα μάθημα ΕΕ μπορεί να είναι είτε μάθημα κατεύθυνσης (επιλογής/υποχρεωτικό) είτε κάποιο που το καθορίζει η σχολή ως ΕΕ στο πρόγραμμα σπουδών. Επίσης μπορεί να είναι μάθημα άλλου τμήματος (αν και δεν το επιτρέπουν όλες οι σχολές αυτό , η δική μου το επιτρέπει). Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν απαλάσσεσαι από τέτοια μαθήματα παίρνοντας μάθημα ΕΕ.
Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: τι ακριβώς είναι τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Εβελίνα , τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής (ΕΕ) είναι μαθήματα που παίρνεις για να καλύψεις τα ECTS του πτυχίου που δεν καλύπτονται από τα μαθήματα πυρήνα και τα μαθήματα κατευθύνσεων (είτε υποχρεωτικά είτε επιλογής). Το ποσό μαθημάτων ΕΕ που μπορείς να πάρεις το καθορίζει η κάθε σχολή. Ένα μάθημα ΕΕ μπορεί να είναι είτε μάθημα κατεύθυνσης (επιλογής/υποχρεωτικό) είτε κάποιο που το καθορίζει η σχολή ως ΕΕ στο πρόγραμμα σπουδών. Επίσης μπορεί να είναι μάθημα άλλου τμήματος (αν και δεν το επιτρέπουν όλες οι σχολές αυτό , η δική μου το επιτρέπει). Αρχική Δημοσίευση από Evelynne: Εάν δηλώσω ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής απαλλάσσομαι από κάποιο άλλο υποχρεωτικό κατ' επιλογή; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν απαλάσσεσαι από τέτοια μαθήματα παίρνοντας μάθημα ΕΕ.