ρε παιδια τι σημασια εχει ακομα κι αν δεν ειναι επιστημη???ειδαμε και τις χιλιαδες των επιστημωνων που βγαινουν σημερα απ τα αει και βρισκονται σε πολυ χειροτερες θεσης απο εναν κατοχο πτυχιου μαρκετινγκ...
Αναμφισβήτητα...
Δεν έχετε καταλάβει τι λέω. Επειδή ακριβώς είναι τέχνη, και σου αφήνει πολλά επιστημονικά κενά, μετά σου δένει τα χέρια.
Αποτέλεσμα; Ναι μεν, κάποιοι με γνωριμίες, με τύχη, από ταλέντο βρίσκουν δουλειά, πολλοί καταλήγουν πωλητές όμως.
Πας να κάνεις μάστερ σε τι μετά; MBA κυρίως. Θα σε δεχτούν σε σοβαρά μάστερ Finance, OR, Economics? Πολύ δύσκολο... Μόνο αν έχεις κάνει την ζωή σου εξαιρετικά δύσκολη σαν φοιτητής, που δεν το κάνει κανένας σας διαβεβαιώ.
Μήπως μπορεί ένας απόφοιτος του τμήματος να εργαστεί στην έρευνα Μάρκετινγκ; Έχει τα απαραίτητα εφόδια; Που αν τους πεις για μη παραμετρικούς ελέγχους σε κοιτάνε σαν να μιλάς κινέζικα;
Επειδή μας ακούνε νέα παιδιά, μην λέτε τέτοιες ανακρίβειες. Το ότι σας αρέσει το Μάρκετινγκ, δικαίωμα σας και σεβαστό. Και εμένα θα μου άρεσε για χόμπι. Αλλά εδώ μιλάμε για πτυχίο και τις δυνατότητες του.
Κανείς δεν θα πει πως όλοι θα μείνουν άνεργοι. Προς Θεού. Μην παρερμηνεύετε δηλώσεις και προπάντως μην μπερδεύετε προτιμήσεις με αντικειμενικές και χρόνιες αποδείξεις.
Πάντως, είμαι ο πρώτος που λέει ότι αν κάτι αγαπάς αυτό πρέπει να σπουδάσεις. Ακόμα και 19,5 να έχεις, αν έχεις όνειρο να γίνεις δασοπόνος, αυτό να κάνεις.