prinCess.
Επιφανές μέλος

α ετσι ειναι..ευχαριστω,,,,
καλα υποχρεωτικα πηρατε γαλλικα ?
εγω παντως θελω γερμνανικα πρωτη γλωσσα αν και αγγλικα εκανε περισσοτερα χρονια
δεν τα μπορω καθολου
Ναι... επειδή μας είπαν ότι θα πάρουμε καλούς βαθμούς κι ας μη γράφουμε καλά. (πράγμα που ίσχυε τελικά) Άλλα τέλος πάντων.
Αν έχετε καθηγητή Γερμανικών επέλεξέ το.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ας μας ελεγαν και εμας ετσι μεχρι και τσεχοσλοβακικα θα επαιρνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος

Όχι, καμία σχέση. Εκείνο θα το επιλέξεις στη Γ'.το μαθημα επιλογης της α λυκειου ειναι και αυτο που θα δωσεις στις πανελλαδικες σαν μαθημα βοηθητικο???![]()
_Silence_
Διάσημο μέλος

Όχι, καμία σχέση. Εκείνο θα το επιλέξεις στη Γ'.
α , μαλιστα ευχαριστωωω

--------------------------------------------------------------------
τοτε αφου αλλο το μαθημα επιλογης και αλλο το βοηθητικο για πανελλαδικες εγω θα κανω το πιο εξυπνο< κατα τη γνωμη μου> θα παρω αισθητικη αγωγη γιατι υποθετω πως θα εχουμε τοσο διαβασμα που ενα μαθημα που απαιτει πολυ διαβασμα και γενικα ειναι χρονοβορο δεν χρειαζετε να μας επιβαρυνει !!!

Συνήθως ζωγραφίζεται εκεί. Μια χαρά!α , μαλιστα ευχαριστωωω
--------------------------------------------------------------------
τοτε αφου αλλο το μαθημα επιλογης και αλλο το βοηθητικο για πανελλαδικες εγω θα κανω το πιο εξυπνο< κατα τη γνωμη μου> θα παρω αισθητικη αγωγη γιατι υποθετω πως θα εχουμε τοσο διαβασμα που ενα μαθημα που απαιτει πολυ διαβασμα και γενικα ειναι χρονοβορο δεν χρειαζετε να μας επιβαρυνει !!!![]()
artegoldfish
Νεοφερμένο μέλος

15. Β΄ Ξένη Γλώσσα: 2
16. Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός & οι ρίζες του: 2
17 Εφαρμογές Πληροφορικής: 2
18. Αισθητική Αγωγή (Στοιχεία Θεατρολογίας, Μουσική και Εικαστικά): 2
19. Ψυχολογία: 2
Κάτι από τα 3 κάνεις, τουλάχιστον σε εμάς αυτό γινόταν.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

πάω 1η λυκείου και μας έδωσαν ένα χαρτί για επιλογή μαθήματος
Α)Γεωλογία και Διαχείριση Φυσικών πόρων.
Β)Ελληνικός Και Ευρωπαϊκός Πολιτισμός
Τι λέτε(τι ακριβός θέμα έχουνε αυτά?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Να διαλέξεις το Γ, Νεοελληνική Γλώσσα δηλαδή
μάθημα επιλογείς είναι.....αυτά μόνο έχει
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω το κατάλαβαΝα διαλέξεις το Γ, Νεοελληνική Γλώσσα δηλαδή

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

eleanna pappa
Νεοφερμένο μέλος

TheRedWood
Νεοφερμένο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

ΠαΡαΣκΕυΑς κ
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Όχι. Το μάθημα είναι μόνον για την Α λυκείου. Και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις αν στη Γ λυκείου διαλέξεις ΑΕΠΠ.θα θελα να ρωτησω κατι.Φετος μας εδωσαν μια δηλωση που επρεπε να επιλεξουμε ενα μαθημα,εγω διαλεξα ελληνικο και ευρωπαϊκο πολιτισμο.Αυτο το μαθημα που επιλεγεις θα το κανεις σε ολο το λυκειο;Επισης, στις πανελληνιες εξετασεις θα γραψω και αεππ,θα εχω κενα τωρα που διαλεξα ελληνικο και ευρωπαικο πολιτισμο αντι της πληροφορικης

ΠαΡαΣκΕυΑς κ
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.