Από πότε ακριβώς?για να ξέρουμε και εμείς!!!!εμένα ας πούμε η ξαδέρφη μου που περασε πριν δυο χρόνια είχε περάσει στο τμήμα φυτικής παραγωγής που ήταν ξέχωρο από τα άλλα
Δεν μου λες οι μηχανολόγοι μηχανικοί του βόλου είναι σαν αυτούς τις Κοζάνης?Και εξηγούμε τμήμα μηχανικων ενεργειακών πόρων και τμήμα μηχανικών βιομηχανίας που εν μια νυκτί μετονομάστηκαν σε μηχανολόγοι μηχανικοί!!!!!!Δεν ξέρω για του Βόλου αλλά για της Κοζάνης το συγκεκριμένο τμήμα ήταν από αυτά που δημιουργήθηκαν ακρίβως μέσα σε μία νύχτα(καθαρά πολιτικών λόγων) και το πιο ωραίο,, μετά από 10 χρόνια και δεν έχουν δικό τους κτίριο!!!!!!!ΝΑΙΙΙΙ τμήματα σαν το τελευταίο αξίζουν να κλείσουν ότι κατάλαβες κατάλαβες!!!!!
Και κάτι πιο σχετικό..Θα στεναχωρηθώ πολύ μόνο αν κλείσει το τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογ. Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο τμήμα πολύ εκσυχρονισμένο και επίκαιρο στις τεχνολογικές εξελίξεις.Έχουμε ανάγκη ίδρυσης τέτοιων τμημάτων και όχι επαναλαμβανόμενων!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.