Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TNS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος

Guest 894423
Επισκέπτης

Έεεεελα μην στενοχωριέσαι δεν πειράζει

TNS
Νεοφερμένο μέλος

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου.Αν έχεις δει τον οδηγό σπουδών του τμήματος Οικονομικής επιστήμης θα δεις ότι έχεις κατεύθυνση Οικονομικής των επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής. Γενικά παίρνεις ένα καλό υπόβαθρο στα Χρηματοοικονομικά αλλά προφανώς δεν εξειδικεύεσαι χωρίς να σημαίνει ότι δε μπορείς να ασχοληθείς με αυτά επαγγελματικά (αν και δε θα διδαχθείς μαθήματα όπως δίοικηση επιχειρήσεων, διοίκηση ανθρωπίνων πόρων για να εργαστείς σαν στέλεχος οπότε ένα μεταπτυχιακό κρίνεται απαραίτητο). Ωστόσο στον τομέα της Λογιστικής θα έχεις ελλείψεις γιατί έχετε μόνο 2 μαθήματα Λογιστικής. Βέβαια να ξέρεις ότι και εγώ και εσύ όταν τελειώσουμε θα λάβουμε άδεια οικονομολογικού και άδεια λογιστικού-φοροτεχνικού επαγγέλματος Γ΄ Τάξης. Άρα τυπικά είμαστε ίδιοι. Ούτως ή άλλως η Λογιστική πρέπει να εξασκηθεί πάρα πολύ στην πραξη αν θες να ασχοληθείς με αυτήν. Απλά εγώ θα έχω ένα καλύτερο θεωρητικό υπόβαθρο σε αυτήν. Εσύ θα έχεις μία πιο γενική άποψης πάνω στα οικονομικά κάτι που αν το εκμεταλλευτείς θα σου ανοίξει πόρτες σε μεταπτυχιακά όπως βέβαια τις πόρτες αυτές ανοίγει και το πτυχίο του ΛΟΧΡΗ.Καλησπέρα ρε παιδιά, κανάς φοιτητής/τρια του τμήματος; Ποιοί ischoolιτες σπουδάζετε ΛΟΧΡΗ και σε ποιά σχολή;![]()
Ότι άλλο θες ρώτα με.
kostas09
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Οποιος γνωριζει κατι για το εν λόγω τμήμα ας πει δυο λογια γι αυτο! Ειναι η πρωτη μ επιλογη και προσπαθω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω γι αυτό το τμημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αυτό εδώ φαντάζομαι το είδες, έτσι;
https://www.uom.gr/index.php?tmima=5&categorymenu=2
Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό τμήμα. Πολύ καλή επιλογή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas09
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Φιλικά.
john93
Νεοφερμένο μέλος

kostas09
Νεοφερμένο μέλος

georgeee
Νεοφερμένο μέλος

εσυ ποσα εχεις?
kostas09
Νεοφερμένο μέλος

με 18200 εγω
εσυ ποσα εχεις?
18538 στο 5ο αλλά δήλωσα μονο το λοχρη στο παμακ
κανενας άλλος δεν δήλωσε λογιστικης χρηματοοικονομικής???
billonios
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι β λυκείου, μου αρέσουν πολυ τα οικονομικά και θα ήθελα να προσανατολιστω προς την σχολή αυτή

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και τα μαθηματα οικονομίας(Αρχές Οικονομίας)

Απλώς παρατήρησα ότι το ΛοΧρη εχει και δίκαιο.

Αυτοι που γνωρίζουν ας πουν την εμπειρία τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορώ να σου μιλήσω μόνο για τον τομέα των Χρηματοοικονομικών.
Τα χρηματοοικονομικά είναι ένα ένα παρακλάδι της οικονομικής επιστήμης,το οποίο ουσιαστικά ασχολείται με την κατανομή χρήματος/κεφαλαίου.
Ίσως είναι το κομμάτι των Οικονομικών με τις μεγαλύτερες μαθηματικές απαιτήσεις ιδιαίτερα σε ερευνητικό επίπεδο,οπότε μάλλον θα σου αρέσει.
Κατά την γνώμη μου,είναι ένα τμήμα καλό αν και αρκετά εξειδικευμένο.
Αν δεν είσαι βέβαιος,θα σου πρότεινα να διαλέξεις μια άλλη σχολή του 5ου πεδίου.
Είτε σχολή οικονομικής επιστήμης,έτσι ώστε να ασχοληθείς με όλες τις εκφάνσεις της επιστήμης.
ή σχολή τύπου ΟΔΕ,από την οποία μπορείς να ασχοληθείς και με λογιστική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billonios
Νεοφερμένο μέλος

Μολις τελιωσεις το χρηματοοικονομικο τι επαγγελματα μπορεις να ακολουθησεις?
Επισης τα οικονομικα δν μου γεμιζουν και πολυ το ματι γιατι αρχικα εχει περιπου 3 - 4 χιλιαδες μορια μικροτερη βαση απο το χρηματοοικονομικο και κατα δευτερον οπως μου εχουν πει πολλοι σου μαθαινουν πολλα πραγματα γενικα ενω στο λοχρη ειδικευεσαι.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην κάνεις το λάθος και επιλέξεις σχολή με αυτό το κριτήριο,είναι ένα λάθος που σηνηθίζεται από πολλούς τελειόφοιτους Λυκείου.Επισης τα οικονομικα δν μου γεμιζουν και πολυ το ματι γιατι αρχικα εχει περιπου 3 - 4 χιλιαδες μορια μικροτερη βαση
Αυτό ισχύει,θα κάνεις από οικονομικά,μαθηματικά,στατιστική μέχρι ιστορία κοινωνιολογία και πολιτική επιστήμη.οπως μου εχουν πει πολλοι σου μαθαινουν πολλα πραγματα γενικα
Είναι ανάλογα οι γνώσεις που θέλει να λάβει κανείς,επίσης μην θεωρείς δεδομένο οτι εξειδίκευση είναι αποκλειστικά κάτι θετικό.
Τέλος πάντων,έχεις χρόνο να το ψάξεις,αν συνεχίσεις να το θες,επέλεξε το απλά να είσαι σίγουρος.
billonios
Νεοφερμένο μέλος

Γνωριζεις ποια σχολη μπορεί να με βοηθήσει περισσοτερο?
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Κατά τ'αλλα για σύμβουλος επιχειρήσεων και γενικά αν θες να εστιάσεις στις επιχειρήσεις τότε διάλεξε ΟΔΕ η μετά Οικονομικής Επιστήμης!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.