Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να κανεις, ξυπναω μιση ωρα νωριτερα και τα λουζω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν καταλαβα..αν δεν λουσω τα μαλλια μου μια μερα θα φαινονται λαδωμενα????τα λουζω ανα 2 μερες γιατι δεν λαδωνουν καθολου απλα να ειναι καθαρα..και σιγα να μη ξυπνησω 6 το πρωι για να κανω μπανιο..κανω το βραδυ και τα μαλλια το πρωι πετανε αλλα υπαρχει και πιστολακικαι δεν νομιζω οτι η Pure_Seduction υπερβαλει..ας πουμε τα δικα μου μαλλια ειναι πολλα και μακρια και θελουν πααααρα πολυ χρονο για να στεγνωσουν..και επιδη ειναι και πολυ ωραια δεν θελω να τα χαλαω με πιστολακια και ισιοτικες
![]()
σοφια, ουτε πολυ μακρια ειναι ουτε και παρα πολλα..μηπως υπερβαλλεις;

μηπως μετα το μπανιο τα πιανεις κοτσιδα; γιατι ετσι αργουν να στεγνωσουν και 2 τριχες να εχεις..
Gate4
Επιφανές μέλος

τα μαλλια μου ειναι πολλα δεν τα πιανω ποτε αφου τα λουσω και αργουν πολυυυ να στεγνωσουνσοφια, ουτε πολυ μακρια ειναι ουτε και παρα πολλα..μηπως υπερβαλλεις;
μηπως μετα το μπανιο τα πιανεις κοτσιδα; γιατι ετσι αργουν να στεγνωσουν και 2 τριχες να εχεις..

Elby
Νεοφερμένο μέλος

Αν θελετε όγκο, κρυος αερας με το πιστολακι οταν ειναι βρεγμενα

Anthony
Δραστήριο μέλος

Όπως καταλάβατε πρόκειται για λιπαρά μαλλιά...Επειδή έχω λεπτά μαλλιά γίνονται λιπαρά πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να πρέπει να λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα...Μήπως έχετε καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να μην αναγκάζομαι να τα λούζω κάθε μέρα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
απλησιά ftw
Irodis
Δραστήριο μέλος

effie90
Νεοφερμένο μέλος

αν δεν τα στεγνωσω με πιστολακι και να τα χτενιζω συγχρονως μου γινονται ενα σπαστο-οτι-ναναι πραγμα οποτε οναγκαστικα....αν κοιμηθω με βρεγμενα μαλλια το πρωι ισιωτικη!
οταν ημουν στο σχολειο, πριν 3-4 χρονια, εκανα ακριβως το ιδιο. τα μαλλια μου ειναι σπαστα-ισια-καπως τεσπα... μεχρι που καταλαβα την ταλαιπωρια που υφισταται το μαλλι μου και οτι το ειχα φερει σε αθλια κατασταση, ψιλοκαμμενο κλπ. και δεν ειναι μονο το πιστολακι, ειναι πως φερεσαι στα μαλλια, αν τα πειραζεις, αν τα δενεις κοτσιδα ολη την ωρα,το πως λουζεσαι, ακομα και με τι τα πιανεις για να μη "σπανε"..
Τωρα λουζω τα μαλλια μου καθε 2 μερες, ειναι πολυ μακρια, οχι ιδιαιτερα πολλα και μακραινουν με μεγαλη δυσκολια, αλλα ειναι ομορφα και υγιη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...