Λιγότεροι εισακτέοι στη Σχολή Αστυφυλάκων μέσω Πανελλαδικών το 2026

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.556 μηνύματα.

Καλημέρα! Λιγότεροι κατά 100.αυτο σημαίνει ότι θα ανέβουν οι βάσεις?

Καλημέρα! Λιγότεροι κατά 100.αυτο σημαίνει ότι θα ανέβουν οι βάσεις?
οχι ...δεν θα ανεβουν θα πεσουν μαλλον...η υποθεση αστυφυλακων εχει παρει την κατιουσα εδω και μερικα χρονια

1772866125326.png

Τελευταία επεξεργασία:
Το 2024 ηταν1030 εισακτεοι
Το 2023 ήταν 850 εισακτεοι
Θεωρείς ότι θα μείνουν στα περσινά επίπεδα?
Γιάννη δώσε μας κουράγιο με τις πληροφορίες σου για να συνεχισουμε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ακουω πολλά παιδιά φέτος που την έχουν στις επιλογές τους

Το 2024 ηταν1030 εισακτεοι
Το 2023 ήταν 850 εισακτεοι
Θεωρείς ότι θα μείνουν στα περσινά επίπεδα?
Γιάννη δώσε μας κουράγιο με τις πληροφορίες σου για να συνεχισουμε...
ναι ναι ετσι ειναι εσυ θυμασαι καλυτερα
2025 1030
2024 1030
2023 850
2022 550
Ωχ τωρα περιμενεις απο ενα αντισυστημικο αντιεξουσιαστη να σε πει να πας αστυνομια?
Ε καλα αν ειναι να κανεις το καλο να πας...οι καλοι ειναι χρησιμοι.
Τι προβλεψεις να κανω...? καπου στα 10900 μειον θα ειναι φετος η γενικη σειρα

Τόσο κάτω.....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

:ok::ok:

Τόσο κάτω.....
Ε λιγα λεω... αφου βλεπεις οτι εχει μειωση 1800 μορια καθε χρονο.
σε 3 χρονια θα ειναι στο επιπεδο εβε δηλαδη 8000 και θα ανοιγουν τις πορτες σε ολα τα επαλιτικα παιδια γιατι δεν θα υπαρχουν γελιτες... και μετα δεν θα γεμιζει και θα καταργησουν την εβε...
Το ειδαμε το σεναριο εδω και χρονια στις αεν και το βλεπουμε και στο στρατο...αν και εκει ( στρατο) δυσκολευονται γιατι θελει γνωσεις το στορυ.

Να είσαι καλά βρε Γιάννη! Θα σε ζαλίζω λίγο με τις ερωτήσεις μου κ την αγωνία μου μέχρι τις πανελληνιες....χάχα!
Εεε...δεν είναι πολύ....λίγος χρόνος είναι περίπου τρεις μήνες...!!

Να είσαι καλά βρε Γιάννη! Θα σε ζαλίζω λίγο με τις ερωτήσεις μου κ την αγωνία μου μέχρι τις πανελληνιες....χάχα!
Εεε...δεν είναι πολύ....λίγος χρόνος είναι περίπου τρεις μήνες...!!
ευχαριστω
α φετος δινεις? καλη επιτυχια
ε αντε καλη δυναμη...βαλε την δυναμη σου στην γλωσσα και τα μαθηματικα ..αυτα κανουν την διαφορα.

Αυτά τα μαθηματικά.....

Σε ευχαριστώ κ πάλι..!

Παιδιά εγώ θα κάνω 10% (εδωσα περυσι πανελληνιες) με 10180 μορια έχω ελπίδες να μπω ή τσάμπα θα το κάνω???

Τα 10180 μορια δεν ειναι και πολυ επλιδοφορα για το 6% με την βαση να δειχνει οτι φλερταρει με το 10800 ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Σιγουρια φαινεται τον επομενο χρονο με το 4% οπου η βαση θα πεσει κατω ,κοντα στα 9000 μορια

Τα 10180 μορια δεν ειναι και πολυ επλιδοφορα για το 6% με την βαση να δειχνει οτι φλερταρει με το 10800 ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Σιγουρια φαινεται τον επομενο χρονο με το 4% οπου η βαση θα πεσει κατω ,κοντα στα 9000 μορια
Ρε φιλε έχει να κάνει με ποιους θα κάνουνε και με τι μορια οπότε ναι και φαση δεν αξιζει να κάνεις την δεύτερη χρονιά αν εισαι ηδη σε μια σχολή πιστεύω

Ρε φιλε έχει να κάνει με ποιους θα κάνουνε και με τι μορια οπότε ναι και φαση δεν αξιζει να κάνεις την δεύτερη χρονιά αν εισαι ηδη σε μια σχολή πιστεύω
Ναι ετσι ειναι ....οι συμμετεχοντες καθοριζουν την βαση του 10%...παρολα αυτα υπαρχουν στατιστικες συμπεριφορας βασεων κατα το παρελθον, που αν μπορεις να τις διαβασεις μιλανε καλα.
Πραγματι την δευτερη χρονια απο τις πανελληνιες τα παιδια εχουν κατασταλαξει και μονο οσα επιθυμουν πολυ την σχολη κανουν μηχανογραφικο ή εχουν μεγαλη αναγκη την μετεγγραφη στην σχολη αυτη.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back