Λεξικά

!!!...vivaki...!!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.
Εκεί που καθόμουν και σκεφτόμουν(:lol:) είπα γιατί να έχω μόνο εγώ κάποιες μηχανές που με διευκολύνουν; Ας έχουν και οι άλλοι.......Και είπα να παραθέσω εδώ κάποια λεξικά που χρησιμοποιώ για να γίνει η ζωή σας ευκολότερη!
Αγγλοελληνικό: https://www.in.gr/dictionary/
(Πολύ καλό λεξικό. Δοκιμάστε το!)

Ελληνικό λεξικό: https://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm
(Πολύ καλό επίσης!)

Εσείς έχετε κάποιο ηλεκτρονικό λεξικό που χρησιμοποιείτε; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή χρειαζόμουν ένα λεξικό! Ευχαριστώ πολύ!:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα! :)

Έχουμε κι εμείς λεξικό :p

πολυ χρησιμο θεμα!

μπραβο παιδια αυτο θα ειναι πολυ βοηθητικο για ολους!!!!!

Μπορειται να μου πειτε ιστοσελιδες με ηλεκτρονικο ιταλοελληνικο λεξικο;Σας ευχαριστω:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω παρα πολυ και τουσ δυο!!!!!:thanks:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back