EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:44 Η EFAKIT έγραψε: #21 11-08-25 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ε καλα...μπορουν να παρουν και μονοι τους προφυλακτικα. Σιγα μην τους τα φορεσουμε κιολας!!! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 16:06 Ο Dias έγραψε: #22 11-08-25 16:06 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Ε καλα...μπορουν να παρουν και μονοι τους προφυλακτικα. Σιγα μην τους τα φορεσουμε κιολας!!! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά πολλές φορές ξεχνάνε. Κάπου θα πρέπει και οι γονείς να παίρνουν μέτρα για να μην προκύψουν αρρώστιες ή ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 07:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 17-08-25 07:20 Φοιτητικά ενοίκια πιο προσιτά ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Προσιτά φοιτητικά ενοίκια / Η λύση που προτείνεται - Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης παραμένει δυσεπίλυτο, με μεγάλες αυξήσεις στα ενοίκια να συνεχίζονται και φέτος, ιδιαίτερα για μικρότερες κατοικίες έως 60 τ.μ., τις οποίες αναζητούν κυρίως οι φοιτητές. Η τάση αυτή δεν... www.foititikanea.gr ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 17-08-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 16:47 Η Xryssa έγραψε: #25 17-08-25 16:47 Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ε καλα...μπορουν να παρουν και μονοι τους προφυλακτικα. Σιγα μην τους τα φορεσουμε κιολας!!!
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 16:06 Ο Dias έγραψε: #22 11-08-25 16:06 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Ε καλα...μπορουν να παρουν και μονοι τους προφυλακτικα. Σιγα μην τους τα φορεσουμε κιολας!!! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά πολλές φορές ξεχνάνε. Κάπου θα πρέπει και οι γονείς να παίρνουν μέτρα για να μην προκύψουν αρρώστιες ή ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 07:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 17-08-25 07:20 Φοιτητικά ενοίκια πιο προσιτά ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Προσιτά φοιτητικά ενοίκια / Η λύση που προτείνεται - Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης παραμένει δυσεπίλυτο, με μεγάλες αυξήσεις στα ενοίκια να συνεχίζονται και φέτος, ιδιαίτερα για μικρότερες κατοικίες έως 60 τ.μ., τις οποίες αναζητούν κυρίως οι φοιτητές. Η τάση αυτή δεν... www.foititikanea.gr ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 17-08-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 16:47 Η Xryssa έγραψε: #25 17-08-25 16:47 Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Ε καλα...μπορουν να παρουν και μονοι τους προφυλακτικα. Σιγα μην τους τα φορεσουμε κιολας!!! Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά πολλές φορές ξεχνάνε. Κάπου θα πρέπει και οι γονείς να παίρνουν μέτρα για να μην προκύψουν αρρώστιες ή ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 07:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 17-08-25 07:20 Φοιτητικά ενοίκια πιο προσιτά ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Προσιτά φοιτητικά ενοίκια / Η λύση που προτείνεται - Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης παραμένει δυσεπίλυτο, με μεγάλες αυξήσεις στα ενοίκια να συνεχίζονται και φέτος, ιδιαίτερα για μικρότερες κατοικίες έως 60 τ.μ., τις οποίες αναζητούν κυρίως οι φοιτητές. Η τάση αυτή δεν... www.foititikanea.gr ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 17-08-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 16:47 Η Xryssa έγραψε: #25 17-08-25 16:47 Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοιτητικά ενοίκια πιο προσιτά ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Προσιτά φοιτητικά ενοίκια / Η λύση που προτείνεται - Το πρόβλημα της φοιτητικής στέγης παραμένει δυσεπίλυτο, με μεγάλες αυξήσεις στα ενοίκια να συνεχίζονται και φέτος, ιδιαίτερα για μικρότερες κατοικίες έως 60 τ.μ., τις οποίες αναζητούν κυρίως οι φοιτητές. Η τάση αυτή δεν... www.foititikanea.gr
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 17-08-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 16:47 Η Xryssa έγραψε: #25 17-08-25 16:47 Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Στο φοιτητικό φαρμακείο καλό είναι να υπάρχουν και μερικά προφυλακτικά καθώς και χάπια της επόμενης μέρας. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα φοιτητικό σπίτι... Click για ανάπτυξη... Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση
Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2025 στις 16:47 Η Xryssa έγραψε: #25 17-08-25 16:47 Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 14:36 Η Kate1914 έγραψε: #26 18-08-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xryssa: Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι απαραίτητη σε ένα φοιτητικό σπίτι, μην τρελαθουμε κιόλας. Μια σκούπα κι ένα φαράσι είναι αρκετά . Εμένα η κόρη μου δεν ήθελε ούτε πλυντήριο ρούχων, επειδή έχει άπειρα ρούχα και εσώρουχα για να αλλάζει δεν της είναι απαραίτητο. Όταν έχει πολλά άπλυτα, τα πηγαίνει σε laundry και με 4 ευρώ για πλύσιμο και 1 ευρώ για στέγνωμα είναι οκ Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 18-08-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Και εγώ το ίδιο έκανα, σκούπα δεν είχα όπως ούτε και πλυντήριο. Εμένα βέβαια μου σπάσαν τα νεύρα αυτά τα δύο , αλλά κάποιους τους βολεύει. Επίσης καλή λύση είναι και αυτή: (Δεν πρόκειται για διαφήμιση) Για όποιον βολεύεται με κάτι τέτοιο. Εμένα με έσωσε. Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικο για πατωματα... αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Τωρα αυτο με τα κοινα πλυντήρια //ενα εχουμε στον πειραια ολο αδειο το βλεπω.
Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:26 Η Aria2006 έγραψε: #28 18-08-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι πεστε κιαλα να τρελανουμε τις μανες ... εχουν που εχουν τα ζορια τους. Ρε παιδια σπιτι παμε να ανοιξουμε...να σπουδασουμε παμε...σχολη σπιτι...δεν παμε να κανουμε πραματα... Και ζακετα παντα μαζι Καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 20:35 Ο Dias έγραψε: #29 18-08-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: αλλα αν εχεις ενα χαλι, μια μοκετα το χειμωνα? τα ψιχουλα απο τον καναπε ? τις τριχες του γατου? πως χωρις αναροφιση σκουπας. Click για ανάπτυξη... 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Αρχική Δημοσίευση από Aria2006: Πεστα Γιάννη, μας ανάβουν φωτιές Click για ανάπτυξη... Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε.
EFAKIT Νεοφερμένο μέλος Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 21:54 Η EFAKIT έγραψε: #30 18-08-25 21:54 Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Συνημμένα Screenshot_20250818-215102_Chrome.jpg 180,3 KB · Εμφανίσεις: 64 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #31 18-08-25 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Υπάρχουν τα μικρά ηλεκτρικά σκουπάκια (35 - 50€). 2) Υπάρχουν οι κυλινδρικές βούτσες που κολλάνε. 3) Γάτος για φοιτητή δεν ενδείκνυται. Μάλλον κάποιοι σας συμβουλεύουν πώς να τις αποφύγετε. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ...αντε σκουπισε χαλι με σκουπακι... Ο μπαμπας εχει ενα πολυ μικρουλη...κινεζια ειναι 5€ και το φορτιζει στο λαπτοπ... μαζευει τις σταχτες απο το τραπεζι που τις κανει ο ανεμιστήρας. Τα ζωακια δεν ξερω,αλλα ειναι της μοδας ολα τα κοριτσια θελουν, σκυλακια θελουν . Τα φασολια ειναι πεντανοστημα μια φορα την εβδομαδα τα τρωμε..αλλα δεν κανουν για κοριτσακια ..αυτα μονο φακες γαματες..καφε, με δαφνοφυλο και φρεσκο κρεμυδακι. Και οι ουγκανοι μακρια...ουστ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 22:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 18-08-25 22:26 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 bibliofagos kostis76 Peratsis korydallos Indecisive2 Atrlef Asterias54 fortheloveofshizaya hello:) Sofos Gerontas Fwteini69 bigguy AggelikiGr Scandal EFAKIT Hmmytheos stavri19 mikrosamiamidi Mistis tis erimou afraim nucomer Nala gaidouri FNC_Sophia thewitcher korlef elefther1ou_ Xryssa jellojina Lia 2006 abyssiniancat panosT436 Corfu kitty Unboxholics Helen06 jYanniss gianikit sakplat psychoticwaltz Drscientist hello1234 ang12_012 fockos rseven tomftw Ilikntas tan07 Kate1914 st.krf tzoulio aggelosst9 andromaxh07 andyklad Geo20 shortlived ch2006 Maraki3 BatGuin Lathy aris65 Paragontas7000 Martheos elinamav nick34 geornirv pinkheart mimis Dkate Ilias__ many of Filip Vera waakaq testusernameyes Joji Startx0 phoni Debugging_Daemon panunniotis Jauahahwiwisjs sophiaa elenitren neuronova maritina07 dimitrisz123 Searching m.b. Τρελας123 shuuu Nick_Athens Κλημεντίνη katia.m sophieee csg marakimarouli Alf malexandr Atom8 panosalex7 giorgos8907 mara.g foxypup Than003 Trend GeorgeTheBoss niki1973 Kafkinos posquito vps Ersa SKG E.Z stamp Leo komm charmander pastellie stella22 Βασιλης1234 panaman geneticist nikosm72 blissele thanasarasz User2350 crankshaft345 redpointer katerina1980 Giannismsn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... ε καλη ειναι ,κανονικη σπουπα ορθια... εύχρηστη και μικρη και φτηνη..αμα ρουφαει και καλα?
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2025 στις 23:52 Ο fockos έγραψε: #33 18-08-25 23:52 To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε. Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
To καλύτερο ειναι να κανετε την λίστα στο μυαλό σας να υπολογίσετε ποσο ακριβως κάνουν να δώσετε τα λεφτά στα παιδιά χωρίς να τους πείτε τι θα αγοράσουν και ας αγοράσουν ότι θέλουν και οτι χρειάζονται. Επίσης το καλύτερο είναι αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρετε ένα μικρό αυτοκίνητο στο παιδί ώστε να αποφύγετε τις μηχανές στο μέλλον που ίσως πάρουν γιατί ειναι σκοτώστρες. Με το αυτοκίνητο μπορείς να παρεις σπίτι εκτος πόλης με πολυ φτηνότερο ενοίκιο. Όταν πρωτοπηγα φοτητής είχα ένα σπίτι έτοιμο γεμάτο πράγματα που δε χρησιμοποίησα ποτέ. όταν πήγα αγροτικό πήρα πράγματα που απλά γέμιζα ένα αυτοκίνητο και με αυτά γύρισα. Επίσης γνώμη μου τα ζώα είναι ευθύνη και αν θέλει καποιος φοιτητής να παρει να το πάρει μονος του και να αναλάβει την φροντιδα του με το χαρτζηλίκι που τους δίνετε. Τέλος για τις εγγραφές μην πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σαν να είναι 5χρονα πηγαίνετε αν θέλετε τις πρωτες μερες να δειτε το σπίτι (αφού εσείς το πληρώνετε) να κάνετε καποιες εκρεμμότητες και μετά να φύγετε.
Aria2006 Νεοφερμένο μέλος Η Aria2006 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2025 στις 07:55 Η Aria2006 έγραψε: #34 19-08-25 07:55 Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ!
Αρχική Δημοσίευση από EFAKIT: Στα 2 φοιτητοσπιτα των παιδιων μου εχουμε παρει αυτη τη σκουπιτσα και εχει βγει εξαιρετικη επιλογη. Πολυ δυνατο σκουπακι χειρος, καθαριζεται ο καδος και το φιλτρο και δεν πιανει πολυ χωρο. 1 χρονο τωρα δουλευουν αψογα! Click για ανάπτυξη... Τέτοια πήρα κι εγώ!