Γιωργος15773 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος15773 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα. Σήμερα στις 05:49 Ο Γιωργος15773: #1 Σήμερα στις 05:49 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: λήγει το πάσο μου τον Αύγουστο 2026 και εγώ θα δώσω κάποια μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου του 2026. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.623 μηνύματα. Σήμερα στις 07:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Σήμερα στις 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος15773: Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: λήγει το πάσο μου τον Αύγουστο 2026 και εγώ θα δώσω κάποια μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου του 2026. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση; Click για ανάπτυξη... Οχι κανενα προβλήμα. Το πασο ληγει μεν ως προς τα δικαιωματα πχ εισιτηρίου, σιτισης κλπ, αλλα συνεχιζει να δειχνει εσενα και το ΑΜ , δηλαδή τα στοιχεια που ενδιαφερουν τους επιτηρητες. Εναλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αστυνομικη σου ταυτοτητα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: λήγει το πάσο μου τον Αύγουστο 2026 και εγώ θα δώσω κάποια μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου του 2026. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.623 μηνύματα. Σήμερα στις 07:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Σήμερα στις 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος15773: Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: λήγει το πάσο μου τον Αύγουστο 2026 και εγώ θα δώσω κάποια μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου του 2026. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση; Click για ανάπτυξη... Οχι κανενα προβλήμα. Το πασο ληγει μεν ως προς τα δικαιωματα πχ εισιτηρίου, σιτισης κλπ, αλλα συνεχιζει να δειχνει εσενα και το ΑΜ , δηλαδή τα στοιχεια που ενδιαφερουν τους επιτηρητες. Εναλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αστυνομικη σου ταυτοτητα.
Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος15773: Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: λήγει το πάσο μου τον Αύγουστο 2026 και εγώ θα δώσω κάποια μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου του 2026. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση; Click για ανάπτυξη... Οχι κανενα προβλήμα. Το πασο ληγει μεν ως προς τα δικαιωματα πχ εισιτηρίου, σιτισης κλπ, αλλα συνεχιζει να δειχνει εσενα και το ΑΜ , δηλαδή τα στοιχεια που ενδιαφερουν τους επιτηρητες. Εναλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αστυνομικη σου ταυτοτητα.