Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:54 Η Peace_ έγραψε: #161 13-02-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω θα σας δωσω μια ιστοσελιδα με ασκησεις χημειας β γυμν ( μπορειτε να επιλεξετε κι αλλη ταξη) https://xrisxron.gr/bg_x_askiseis.php Click για ανάπτυξη... καληηηηη! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Ο Bemanos έγραψε: #162 13-02-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από kostakis2: Αγαπούσα Χημεία στο λύκειο, και ας ήμουν θεωρητική Αααχ και ήθελα να σπυδάσω Χημεία... Αλλά με κατέστρεψε η Φυσική που ήταν στην κατεύθυνση και έπρεπε να την αποφύγω Click για ανάπτυξη... Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρινικη χημεια κα) οποτε σε οποιον εχει θεμα με την φυσικη,δεν ενδείκνυται το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.820 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:35 Ο Dias έγραψε: #163 13-02-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρηνικη χημεια κ.α.) Click για ανάπτυξη... Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:44 Ο Bemanos έγραψε: #164 13-02-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... δεν ζητησαμε τις φυσικες σας τις χαριζουμε ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:54 Ο OChemist έγραψε: #165 13-02-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω θα σας δωσω μια ιστοσελιδα με ασκησεις χημειας β γυμν ( μπορειτε να επιλεξετε κι αλλη ταξη) https://xrisxron.gr/bg_x_askiseis.php Click για ανάπτυξη... καληηηηη! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Ο Bemanos έγραψε: #162 13-02-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από kostakis2: Αγαπούσα Χημεία στο λύκειο, και ας ήμουν θεωρητική Αααχ και ήθελα να σπυδάσω Χημεία... Αλλά με κατέστρεψε η Φυσική που ήταν στην κατεύθυνση και έπρεπε να την αποφύγω Click για ανάπτυξη... Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρινικη χημεια κα) οποτε σε οποιον εχει θεμα με την φυσικη,δεν ενδείκνυται το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.820 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:35 Ο Dias έγραψε: #163 13-02-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρηνικη χημεια κ.α.) Click για ανάπτυξη... Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:44 Ο Bemanos έγραψε: #164 13-02-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... δεν ζητησαμε τις φυσικες σας τις χαριζουμε ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:54 Ο OChemist έγραψε: #165 13-02-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostakis2: Αγαπούσα Χημεία στο λύκειο, και ας ήμουν θεωρητική Αααχ και ήθελα να σπυδάσω Χημεία... Αλλά με κατέστρεψε η Φυσική που ήταν στην κατεύθυνση και έπρεπε να την αποφύγω Click για ανάπτυξη... Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρινικη χημεια κα) οποτε σε οποιον εχει θεμα με την φυσικη,δεν ενδείκνυται το τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.820 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:35 Ο Dias έγραψε: #163 13-02-13 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρηνικη χημεια κ.α.) Click για ανάπτυξη... Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:44 Ο Bemanos έγραψε: #164 13-02-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... δεν ζητησαμε τις φυσικες σας τις χαριζουμε ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:54 Ο OChemist έγραψε: #165 13-02-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Στην σχολη εχουμε φυσικη να φαν και οι κοτες (φυσικη 1,2 4 φυσικοχημειες ραδιο/πυρηνικη χημεια κ.α.) Click για ανάπτυξη... Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:44 Ο Bemanos έγραψε: #164 13-02-13 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... δεν ζητησαμε τις φυσικες σας τις χαριζουμε ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:54 Ο OChemist έγραψε: #165 13-02-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... δεν ζητησαμε τις φυσικες σας τις χαριζουμε ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:54 Ο OChemist έγραψε: #165 13-02-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εσείς έχετε Φυσικές, εμείς γιατί να μην έχουμε Χημείες? (Μία έχουμε και αυτή επιλογής). Και μου λένε οι παλιοί φυσικοί ότι πριν κάποια χρόνια είχαν μπόλικες Χημείες. . . . Click για ανάπτυξη... Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:15 Ο Bemanos έγραψε: #166 13-02-13 23:15 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:23 Ο OChemist έγραψε: #167 14-02-13 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: βασιλακε ,βαλε στα παιδια καμια ασκησουλα ,ξερεις απο αυτες τις ευκολες που εχεις φτιαξει Click για ανάπτυξη... Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:26 Ο Bemanos έγραψε: #168 14-02-13 00:26 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Μπααααα.... κρίμα είναι!!! Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις ποσες διανοιες εχουμε στο ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Η Deutsch... Lover: #169 14-02-13 15:53 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: Ααα...και εσύ Δία βλέπω είσαι λάτρης της Χημείας... Χαίρομαι!!!! Υ.Γ: Στο Φυσικό θυμάμαι ότι οι Φυσικοί την απέφευγαν τη Χημεία όπως ο διάβολος το λιβάνι!!! Click για ανάπτυξη... Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Αρχική Δημοσίευση από Peace_: καληηηηη! Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Παρακαλω δεν κανει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:23 Η Alma Libre: #170 15-02-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ.. Βασικα δεν εχω πολυ καταλαβει αυτο το μισος αναμεσα στα 2 μαθηματα Click για ανάπτυξη... Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:35 Η Deutsch... Lover: #171 18-02-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αλληλένδετα είναι Αν δε σ'αρέσει το ένα και σ'αρέσει το άλλο και το ένα το παρατήσεις, θα δυσκολευτείς απίστευτα στο άλλο! Βασικά ούτε εγώ το καταλαβαίνω Αλλά τέςπα, δεν έχει σκοτώσει κανέναν η Φυσική Click για ανάπτυξη... αν το αφησεις θα σε αφησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2014 στις 20:27 Ο panagiotists13: #172 13-10-14 20:27 Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ρε παιδιά καμιά καλή άσκηση χημείας β γυμνασίου μπορείτε να βάλετε μπας και κάνω καμία επανάληψη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:01 Η Alma Libre: #173 15-10-14 22:01 Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα σου έβαζα εγώ αν είχα την δυνατότητα να ψάξω τα παλιά μου τετράδια αλλά ο χρόνος τρέχει Σε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις επανάληψη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.