Demy25 Νεοφερμένο μέλος Η Demy25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22:48 Η Demy25 έγραψε: #1 14-09-19 22:48 Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.306 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:13 Ο American Economist: #2 14-09-19 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy25 Νεοφερμένο μέλος Η Demy25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:30 Η Demy25 έγραψε: #3 15-09-19 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Αύριο κιολας απλά ήθελα να ξέρω πριν πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 03:08 Η Chem2000 έγραψε: #4 15-09-19 03:08 Demy25 που μένεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:10 Ο Guest 699855: #5 15-09-19 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous pinkheart Startx0 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.306 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:13 Ο American Economist: #2 14-09-19 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy25 Νεοφερμένο μέλος Η Demy25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:30 Η Demy25 έγραψε: #3 15-09-19 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Αύριο κιολας απλά ήθελα να ξέρω πριν πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 03:08 Η Chem2000 έγραψε: #4 15-09-19 03:08 Demy25 που μένεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:10 Ο Guest 699855: #5 15-09-19 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous pinkheart Startx0 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demy25 Νεοφερμένο μέλος Η Demy25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 02:30 Η Demy25 έγραψε: #3 15-09-19 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Αύριο κιολας απλά ήθελα να ξέρω πριν πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 03:08 Η Chem2000 έγραψε: #4 15-09-19 03:08 Demy25 που μένεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:10 Ο Guest 699855: #5 15-09-19 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous pinkheart Startx0 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει. Click για ανάπτυξη... Αύριο κιολας απλά ήθελα να ξέρω πριν πάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 03:08 Η Chem2000 έγραψε: #4 15-09-19 03:08 Demy25 που μένεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:10 Ο Guest 699855: #5 15-09-19 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Demy25 που μένεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:10 Ο Guest 699855: #5 15-09-19 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Demy25: Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.