14-09-19

22:48
Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.858 μηνύματα.

14-09-19

23:13
Έχασα την γατα μου και την ξαναβρήκα με σπασμένο πόδι..γνωρίζει κανείς όποιος έχει κατοικίδιο ποσο θα κοστίσει να την πάω σε κτηνίατρο; απαντήστε παρακαλώ όσοι γνωρίζετε
Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

15-09-19

02:30
Ποτέ θα την πας στον κτηνίατρο;Νομίζω ότι πρέπει να την πας πολύ σύντομα γιατί κινδυνεύει.
Αύριο κιολας απλά ήθελα να ξέρω πριν πάω
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

15-09-19

03:08
Demy25 που μένεις;
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-09-19

08:10
Εγώ πηγαίνω τον γατούλη μου για ο,τι χρειαστεί εδώ https://www.ailouros.gr/ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Το ποσό της επίσκεψης δεν είναι στάνταρ. Είναι ευνόητο ότι εξαρτάται από τον λόγο που πας.΄Αλλο ποσό θα σου πάρει αν πας για έναν έλεγχο ρουτίνας ή για ένα εμβόλιο και άλλο αν πας για στείρωση! Αν χρειαστεί απλά νάρθηκα, δεν νομίζω να σου στοιχίσει πολύ, αν όμως χρειαστεί εγχείρηση τότε σίγουρα θα πάει παραπάνω.΄Οπως και να έχει φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται να αφήσεις το ζωάκι σου σ΄αυτήν την κατάσταση ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...