Μπορεί να είμαι μικρός σε ηλικία αλλά ο κόσμος νομίζω οτι είναι πραγματικά άθλιος απ όλες τις απόψεις,όλα γίνονται για το χρήμα καθώς οι περισσότεροι νομίζουν οτι φέρνει την πραγματική ευτυχία,ενώ δεν είναι έτσι,η ευτυχία βρίσκεται στον καθένα μας χωριστά,μέσα μας,χάνονται οι αξίες τα ιδανικά,οι διαπροσωπικές σχέσεις,όλοι είναι κάποιοι δήθεν,ψέυτικοι αντιπαθητικοί και μιλώ για τους περισσότερους πολιτικούς που δεν ευαισθητοποιούνται για κανέναν κάνουν οτι γουστάρουν,γιατί επειδή ο κόσμος δεν είναι ξύπνιος?γιατί κανείς απο εμάς δεν λέει τίποτα,φοβάται?δημοκρατία δεν έχουμε?γιατι να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον για να βγάλουμε το άχτι μας?Πρίν ένα μήνα σκοτώθηκε ένας πιτσιρικάς 16 χρονών και έγινε χαμός ,τώρα ενας αστυνομικός 21 χρονών είναι τραυματισμένος βαριά,γιατί να μην γίνει χαμός και τώρα αύτος δεν έχει ψυχή,ο άνθρωπος και γενικότερα ο νέος πρέπει να εκφράζεται με όλη την ψυχή την αισιοδοξία και τα όνειρα των νιάτων του και οχι να ξημεροβραδιάζεται στο pro,lineage και counter,σας αρέσει η ζωή εκεί έξω?,και δεν είμαι οτι κουλτουριάρης,ούτε φιλόσοφος,ούτε δυστυχισμένος,είμαι ένας νέος όπως όλοι εσείς,και ξέρετε γιατί σας τα λέω όλα αυτά γιατί στη χώρα πού ζούμε θέλουν τα πάντα αλλαγή,έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους να ελέγχονται σαν πιόνια,χωρίς κανένα χαμόγελο,να τρέχουν σαν παλαβοί λες και είναι μηχανές!!!